ronja
|
Ali vaši user posted image vsi sprejmejo dudo? Lejla je nima, sem 2x probala, ni hotla, nisem silila. probaj mu dat svoj mezinček kdaj za cuzat. Jaz sem vsa srečna, ker je lubi nazaj in so moje noči neprimerno lepše in mirnejše. sonček upam, da si se pocajtala in da te niso preveč razrezali! Sem šele zdaj videla, da si imela en kup težav! Zdaj si pokasirala za par let naprej in se ti ne sme več nič slabega zgodit oz. ne smeš zbolet, dokler ne gre v šolo, ok? Sicer smo šli v soboto v ZOO, je bilo fuuuul lepo, v nedeljo pa smo šli na sprehod v gozd, blizu mojega brata, kamor smo šli zamenjat cotke (v kleti imam en kup škatel, kjer so not podedovane cotke za tamalidve in potem greva tja in zamenjava - pustiva tam premale in vzameva večje). Pa še eno blago sem šla iskat za sling, ki ga moram naredit za prijatejlico in njenega malega. Zdaj pa smo prišle iz sprehoda, smo odnesle vloge za vstop v vrtec, so v Lj. prešaltali na nek drug sistem in hočejo še ene druge podatke. In sta dobili v vrtcu vsaka po 2 balona. Upam,da bosta še sprejeti - no, kakor bo pač najboljše za mojidve . Ronja je pojedla čisto malo za kosilo, je bila očitno že preveč zaspana, pa še predno smo šle na sprehod, je precej jedla. No, zdaj pa obe spita, jaz grem pa likat .Mah, saj sicer čisto rada likam, mi ni težko, samo smotano mi je samo zato, ker je to zapravljanje krasnega časa, ko bi lahko kaj ustvarjala (ko obe spita...) No, saj ne bom več dolgo likala...
|