Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:08:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobro jutro! Ni še nikjer nobene, jaz pa ne morem spat ti me pa res presenečaš zadnje čase, običajno sva približno istočasno prilezle na RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:08:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem iskala sezname, pa jih nisem našla. A niso na vsaki 5. strani? Na 175 jih ni bilo oooo, taši, lep avatar sezname smo dale malo na standby, ker se za vikend ni nič dogajalo, tako da če veliko klepetamo, jih damo na vsako 10 stran ali pa še manj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:08:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ja, zadnje čase je na vsaki 7strani al kako? sej bi ga lahko tudi me kdaj pa kdaj same uštimale da ni treba vedno felix to urejat; akj bo ko gre ona rodit? Sej še malo pa se bomo selile na drug čvek-forum in bomo tam imele samo naše [sm=duda.gif] na srečo se spps vrača domov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:09:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! no, nič čudnega da si 3 cm odprta in da si se dans znala odpret še za kakega ja, moj dragi misli, da gre zdaj to kar po hitrem postopku, vsak dan 1 cm jutri imam pregled in on je napovedal, da sem zihr že 5 cm odprta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:09:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy naš pa je skozi miren, no 10 brcik naštejem pa malo kolca občasno drugače pa je prav miren; nasprotje od Žigca.... Felix, upam,da nisi jezna, ker sem prilimala sezname ampak so nam ostali skoraj 10 strani zadaj..... Pupe, grem jaz do 12-ih malo počivat, ker pol pride naš razgrajač domov in ne bo nič od počitka.... haha, si pa smešna, zakaj bi pa bila jezna? saj niso moja last
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:11:11
|
|
|
|
Sey
|
Izpostavljam pa ga res ne bakterijam oz. virusom, saj je to nepotrebno! Veliko je zunaj (v vsakem vremenu) in je čimbolj zdravo prehrano... Pa je vedno zdrav...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:11:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:12:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! no, nič čudnega da si 3 cm odprta in da si se dans znala odpret še za kakega ja, moj dragi misli, da gre zdaj to kar po hitrem postopku, vsak dan 1 cm jutri imam pregled in on je napovedal, da sem zihr že 5 cm odprta se strinjam z njim, pa da vidmo a mava prov
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:12:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! Teoretično! Otrok najlažje izpostavi stik z okolico in sovrstniki v že zelo zgodnjem letu. Je res, da do tretjega leta otroci toliko ne potrebujejo pri igri sovrstnike, je pa po drugi plati, toliko težje za otroka, ker je veza z ljubljeno osebo (mamo) dolgotrajnejša in močnejša, in pri ločitvi od le-te veliko bolj trpi in jo dojema močnejše.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:13:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! no, nič čudnega da si 3 cm odprta in da si se dans znala odpret še za kakega ja, moj dragi misli, da gre zdaj to kar po hitrem postopku, vsak dan 1 cm jutri imam pregled in on je napovedal, da sem zihr že 5 cm odprta da bi se utresničilo, kaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:14:34
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj... Seveda je, sam ni treba, da gre v vrtec... Eh, kam nas je zaneslo moje vprašanje! Sem celo zmedo naredila... ...pa nisem mislila nič slabega...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:16:07
|
|
|
|
sanna
|
Sey: Če imaš možnost, da je otrok doma, je to čisto vredu, drugače pa vrtci niso nič slabši, se otrok socializira, pri treh letih pa imaš že kar probleme navajanja na druge ljudi. Vidim pri sosedi, to imajo cele borbe ko mora 2,5 let stara punčka v vrtec. Še dobro, da je mami na porodniški, ker je včasih tako neznosna, da jo mora po eni uri prit iskat. Jaz sem mnenja, da prej ko otroka navadiš, lažje je, ampak to je spet samo moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:16:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj... Seveda je, sam ni treba, da gre v vrtec... Eh, kam nas je zaneslo moje vprašanje! Sem celo zmedo naredila... ...pa nisem mislila nič slabega... Saj je prav, da debatiramo in slišimo različna stališča, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:16:51
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! Teoretično! Otrok najlažje izpostavi stik z okolico in sovrstniki v že zelo zgodnjem letu. Je res, da do tretjega leta otroci toliko ne potrebujejo pri igri sovrstnike, je pa po drugi plati, toliko težje za otroka, ker je veza z ljubljeno osebo (mamo) dolgotrajnejša in močnejša, in pri ločitvi od le-te veliko bolj trpi in jo dojema močnejše. Se strinjam, je pa še veliko dejavnikov povezanih s tem... Meni so sploh ti naši vrtci neprimerni (ne vsi)...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:17:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj... Seveda je, sam ni treba, da gre v vrtec... Eh, kam nas je zaneslo moje vprašanje! Sem celo zmedo naredila... ...pa nisem mislila nič slabega... eh malo smo temo razvile, sej kul, pa ne bit žalostna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:17:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 novo,kako si dans? je vse kul? si še kaj krvavela? Mal je še blo krvi, za eno kapljico, ko sem si obrisala. Čez noč nič, razen tu in tam malo špikanja, otrdevanja,... No, naj bo že, če mora biti orng, sem popolnoma pripravljena! mislim, da ne ti ne jaz ne bova na konc vedle da gre zares, ker naju že tok časa tok heca tole ja, maš prav. Pa bova doma rodili! Ne, sam res, ponoči sem razmišljala, kaj bom res vedela, kdaj gre zares. jaz zdaj računam, da mi bo prej voda odtekla predn bom vedla da mam prave popadke jaz po resnici, sem že sanjala, da mi glava od male ven gleda, ko jaz poštudiram da gre zares. Moj je pa itak skup padel lolitka, kdaj maš zdaj pregled? danes, sam ni panike bom še nekaj časa tu.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:17:57
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj... Seveda je, sam ni treba, da gre v vrtec... Eh, kam nas je zaneslo moje vprašanje! Sem celo zmedo naredila... ...pa nisem mislila nič slabega... Saj je prav, da debatiramo in slišimo različna stališča, kaj!? Ja to itak... Sam zgleda, da imam jaz prav poseba stališča... ...eh, saj vsi pravijo, da sem zakompliciran človek...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:18:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo da bi se utresničilo, kaj! ma, mi ni posebne panike ko bo pa bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:19:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo da bi se utresničilo, kaj! ma, mi ni posebne panike ko bo pa bo torej 21 23 25 ali 27 ane feliška
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:19:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Sey: Če imaš možnost, da je otrok doma, je to čisto vredu, drugače pa vrtci niso nič slabši, se otrok socializira, pri treh letih pa imaš že kar probleme navajanja na druge ljudi. Vidim pri sosedi, to imajo cele borbe ko mora 2,5 let stara punčka v vrtec. Še dobro, da je mami na porodniški, ker je včasih tako neznosna, da jo mora po eni uri prit iskat. Jaz sem mnenja, da prej ko otroka navadiš, lažje je, ampak to je spet samo moje mnenje.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:20:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo da bi se utresničilo, kaj! ma, mi ni posebne panike ko bo pa bo torej 21 23 25 ali 27 ane feliška 25. je moj, a lahko?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:20:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo da bi se utresničilo, kaj! ma, mi ni posebne panike ko bo pa bo torej 21 23 25 ali 27 ane feliška 25. je moj, a lahko? hahaha, lahko si ga pa tud delimo, če ti je prav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:21:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Zdaj imam 1,5 leto in še ni bil cepljen, misli pa odkloniti vsa cepljenja... ...ena so brezvezna, nepotrebna, druga pa se mi zdi, da imajo več slabosti kot koristi! imaš potem srečo, da ne razmišljamo vsi tako, kaj bi se zgodilo da nihče več nebi cepil otrok in bi izbruhnila ena od teh bolezni??? kako bi potem razmišljala? če bi obstajalo cepivo proti virusu HIV, bi ga odklonila??? IZVIRNO SPOROČILO: Sey Za cepljenje in vse se pa res vsak sam odloči... ...jaz verjamem, da sem se! Nimam pa nič proti tisti, ki otroke cepijo... ...pač vsak naredi kakor misli, da je najbolj prav! Jaz sem pač bolj alternativen človek! Se podpišem pod to kar je napisala Pupa. To pa, da nimaš nič proti tistim, ki otroka cepijo, pa prav rada verjamem. Saj na račun tega, da je pri nas še vedno večina otrok cepljenih je zaščiten tudi tvoj otrok, ki ni, ker je res majhna verjetnost kake epidemije teh bolezni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 11:21:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! Teoretično! Otrok najlažje izpostavi stik z okolico in sovrstniki v že zelo zgodnjem letu. Je res, da do tretjega leta otroci toliko ne potrebujejo pri igri sovrstnike, je pa po drugi plati, toliko težje za otroka, ker je veza z ljubljeno osebo (mamo) dolgotrajnejša in močnejša, in pri ločitvi od le-te veliko bolj trpi in jo dojema močnejše. Se strinjam, je pa še veliko dejavnikov povezanih s tem... Meni so sploh ti naši vrtci neprimerni (ne vsi)... zakaj? Kaj se nagiblješ k zasebnim?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?