Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:23:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mene tudi nenajavljeni obiski totalno vržejo iz tira in še moja mami (oz. cela familija) me VEDNO pokliče in vpraša kaj delava in kako sva razpoložena, pa nikoli ni zamere, če rečeva, da počivava... tak da se mi zdi, da če se moji držijo tega, naj se tut njegovi - pa ni vedno tak ampak tema tašče je že bila danes ta tema je itak vedno aktualna no, se strinjam glede obiskov - nenajavljenih, meni tudi niso kaj preveč všeč in HB, da jih imava zelo malo, no prej jih je bilo še manj, ker so vsi prej poklicali, če so doma zaradi naših urnikov v službi.....moji tudi vedno prej pokličejo, če smo OK pa da bi prišli na obisk...ostala žlahta pa kr pride.....na začetku sem se full obremenjevala, ker recimo ni blo vse pospravljeno pa tako, zdaj se pa itak ne več.... tašča; kaj je to?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:24:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o super Veš, sem zdaj ugotovila, da bi tvoja Lija pa Marcel od Spps bila res lepi par. Ko si prej citirala en post pa je bla slikica od Marcela notri in je ful lepo pasala k slikici od tvojega avatarja No, samo vprašanje, če bo Lija hotla met mlajšega bom počakala da spps pride na rač. pa jo bom vpr. če že ima kakšno ponudbo če ne bom se jaz v vrsto postavla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:26:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sem pisala pocki, čakam odgovor..... Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu? mama_m dobro jutro hvala za kavico ampak jaz sem zdaj samo na čaju za dojenje sončnem dnevu?? Hm,pol bi verjetno mogla na primorsko prit. Mi imamo tu tako zateženo vreme, ravnopravšnjo za spat Zato pa naša tamala spi, ati pa z njo vred. Kaj pa je z pocko? Nisem nič na tekočem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:28:02
|
|
|
|
tasa_m
|
sem iskala sezname, pa jih nisem našla. A niso na vsaki 5. strani? Na 175 jih ni bilo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:36:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, danes pa smo res zaspanke. za začetek dneva pa paše , je res? Kako ste preživele noč so in pa seveda mamice z ? Moja je bila kr fajn, niti enega samega obiska WC-ja kljub temu, da sem se kr zbujala in premetavala po postelji, pa še Žigca sem ponoči našla pri nama ampak dol med nogami je spal, sploh ne vem kdaj je prišel v spalnico. Je pa bil revček kr utrujen od včeraj - cel dan na zraku, pa s kolesom se je vozil tako da zvečer ni niti večerje dočakal pa zobkov nismo uspeli umit, je zaspal ob 20-ih - kar je za njega zelooooo zgodaj.... Danes dopoldan pa sem sama: Žigija je peljal v vrtec, sam pa je šel na hišo, ker danes končajo z deli, on pa mora okna namontirat gor.... Sem pisala pocki, čakam odgovor..... Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu? Grahec; čestitke da vama je dojenje lepo steklo ; He he bogi Žigec. Sem se morala prav nasmejati Mi mamo pa danes pregled Drugega pa še ne vemo, kaj bomo delali, ker pri nas pa ni čisto nič sončka
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:37:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem iskala sezname, pa jih nisem našla. A niso na vsaki 5. strani? Na 175 jih ni bilo malo nismo ble pridne mislim da so na naslednji ali pa na 177.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:38:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Sem pisala pocki, čakam odgovor..... Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu? mama_m dobro jutro hvala za kavico ampak jaz sem zdaj samo na čaju za dojenje sončnem dnevu?? Hm,pol bi verjetno mogla na primorsko prit. Mi imamo tu tako zateženo vreme, ravnopravšnjo za spat Zato pa naša tamala spi, ati pa z njo vred. Kaj pa je z pocko? Nisem nič na tekočem Jutro, za doječe mamice pa bom drugič skuhala še čajček ampak jaz sem tudi med dojenjem spila kavico, sicer res da je blo več mleka noter...prve tedne sem si delala tisto otroško, kaj je že? proja, divka al kako se ji reče....ko jim tudi v vrtcu nardijo za zajtrk, pa tudi v bolnici jo dobiš. pri nas je sonček, no zaenkrat je še, napovedano je grdo za popoldan ampak upam,d a ostane lepo cel dan, da gremo lahko še na kak sprehod kasneje....ti komot pridi.... Pocka sporoča, da je vse OK ampak zadnje dni nima časa za RR, ureja druge reči....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:39:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Pocka sporoča, da je vse OK ampak zadnje dni nima časa za RR, ureja druge reči.... Ajoj, tota pocka- se že intenzivno pripravlja No, glavno da je vse ok z njo oz. z njima
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:40:11
|
|
|
|
kajaka
|
Dobro jutro še z moje strani! Kako ste kaj danes, punce? Jaz sem vremenu primerno...tečna!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:40:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem iskala sezname, pa jih nisem našla. A niso na vsaki 5. strani? Na 175 jih ni bilo ja, zadnje čase je na vsaki 7strani al kako? sej bi ga lahko tudi me kdaj pa kdaj same uštimale da ni treba vedno felix to urejat; akj bo ko gre ona rodit? Sej še malo pa se bomo selile na drug čvek-forum in bomo tam imele samo naše [sm=duda.gif]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:40:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle bom pa še mal nesramna - ker danes vse tako jamrate in bi šle rade rodit, vam pošiljam še enega manekena, ki vam bo povzročal skomine Predstavljam vam Marcela, malega sončka naše spps
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:40:52
|
|
|
|
sanna
|
Jutro! Noč je bila kar vredu, razen špikanja in šraufanja, ampak nič se bat, ne bom prehitevala, je kriva prebava. Zdaj me je pa želodec začel bolet, pa ne vem kaj bi vzela oz. popila (čaj,...). Danes popoldne imam pregled in ctg, zdaj bom šla pa omaro pospravit, sem ugotovila, da imam toliko stvari, da se sploh ne znajdem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:42:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, danes pa smo res zaspanke. za začetek dneva pa paše , je res? Kako ste preživele noč so in pa seveda mamice z ? Moja je bila kr fajn, niti enega samega obiska WC-ja kljub temu, da sem se kr zbujala in premetavala po postelji, pa še Žigca sem ponoči našla pri nama ampak dol med nogami je spal, sploh ne vem kdaj je prišel v spalnico. Je pa bil revček kr utrujen od včeraj - cel dan na zraku, pa s kolesom se je vozil tako da zvečer ni niti večerje dočakal pa zobkov nismo uspeli umit, je zaspal ob 20-ih - kar je za njega zelooooo zgodaj.... Danes dopoldan pa sem sama: Žigija je peljal v vrtec, sam pa je šel na hišo, ker danes končajo z deli, on pa mora okna namontirat gor.... Sem pisala pocki, čakam odgovor..... Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu? Grahec; čestitke da vama je dojenje lepo steklo ; He he bogi Žigec. Sem se morala prav nasmejati Mi mamo pa danes pregled Drugega pa še ne vemo, kaj bomo delali, ker pri nas pa ni čisto nič sončka najbrž je kaj sanjal in je pol prišel k nama, jaz ga nisem niti slišala ampak sem se hotla obrnit in ni šlo pa pogledam in vidim njega spodaj med nogami, no pol sem ga nekako povlekla gor med naju, mu dala povšter in ga pokrila pa je spal dalje...ma tudi jaz sem se mu , kaj češ...otroci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:43:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
Kaj še kateri nagaja RR? Mini full čudno kaže poste, ki jih pišete pa tudi ko sama pišem sporočilo, je tako čudno da moram it vedno prej dat predogled in pol potrdi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:43:52
|
|
|
|
kajaka
|
MalaČebelica - nimava istega G., ima pa tvojega tudi moja sestrična, ki je tudi iz Mb in ga ful hvali. Kaj si se že odločila glede poroda na Ptuju oziroma v Mb? Jaz, ne glede na izkušnjo, ki jo je imela Ada2, priporočam Ptuj - mi je bilo prvič vse ok (moji sestrični tudi 2x) in upam, da bo tudi zdaj tako.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:45:38
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kaj še kateri nagaja RR? Mini full čudno kaže poste, ki jih pišete pa tudi ko sama pišem sporočilo, je tako čudno da moram it vedno prej dat predogled in pol potrdi Meni dela ok, samo malo bolj počasi, očitno po ponedeljkovo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:47:08
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdajle bom pa še mal nesramna - ker danes vse tako jamrate in bi šle rade rodit, vam pošiljam še enega manekena, ki vam bo povzročal skomine Predstavljam vam Marcela, malega sončka naše spps Kak je luškan!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:48:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Kak fajn, da ne rabimo v službo, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:49:03
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Kako ste kaj??Jaz sem prav pozitivne volje danes, pop,. imam ctg, sicer vem, da ne bo nič iz tega, ampak vsaj srček bom slišala vsaj nekaj. A nobadyse ni nič javila?No upam, da že carta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:49:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, danes pa smo res zaspanke. za začetek dneva pa paše , je res? Kako ste preživele noč so in pa seveda mamice z ? Moja je bila kr fajn, niti enega samega obiska WC-ja kljub temu, da sem se kr zbujala in premetavala po postelji, pa še Žigca sem ponoči našla pri nama ampak dol med nogami je spal, sploh ne vem kdaj je prišel v spalnico. Je pa bil revček kr utrujen od včeraj - cel dan na zraku, pa s kolesom se je vozil tako da zvečer ni niti večerje dočakal pa zobkov nismo uspeli umit, je zaspal ob 20-ih - kar je za njega zelooooo zgodaj.... Danes dopoldan pa sem sama: Žigija je peljal v vrtec, sam pa je šel na hišo, ker danes končajo z deli, on pa mora okna namontirat gor.... Sem pisala pocki, čakam odgovor..... Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu? Grahec; čestitke da vama je dojenje lepo steklo ; He he bogi Žigec. Sem se morala prav nasmejati Mi mamo pa danes pregled Drugega pa še ne vemo, kaj bomo delali, ker pri nas pa ni čisto nič sončka dobro opravi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:50:28
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Kak fajn, da ne rabimo v službo, ne? Pa še res je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:51:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kaj še kateri nagaja RR? Mini full čudno kaže poste, ki jih pišete pa tudi ko sama pišem sporočilo, je tako čudno da moram it vedno prej dat predogled in pol potrdi Meni dela ok, samo malo bolj počasi, očitno po ponedeljkovo... Ma najbrž je moj kakšne nastavitve spet tikal in mi malo bolj čudno kaže; v bistvu mi pokaže na eni strani vse tickerje na drugi pa poste, ki jih pišemo...ma nema veza, važno da se da prebrat vse
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:52:11
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste kaj??Jaz sem prav pozitivne volje danes, pop,. imam ctg, sicer vem, da ne bo nič iz tega, ampak vsaj srček bom slišala vsaj nekaj. A nobadyse ni nič javila?No upam, da že carta za dobro voljo in za pregled.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:52:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Dojiva se zelo fajn. Prve dni v porodnišnici je sicer zgubljala težo (padla ji je za 7,5%), tako da je patronažna na prvem obisku naročila dojenje noč in dan na 3 ure. Ker pa se je ob navalu mleka mala pridno redila sem jo že naslednjo noč zbujala na 3,5 ure... Najprej sem jo zbujala in previla ter nato podojila, potem sem ugotovila da med dojenjem kaka in sem jo najprej na pol podojila jo previla in dojila naprej, zdaj dve noči pa jo najprej podojim in nato previjem. Pa pustim jo, da se ponoči sama zbudi ko je lačna. Sem jo pa navadila na super ritem. Ponoči se doji ob 22.30, potem pa okoli 2 in ob 5. Dojim jo vsakič na eni strani in tam od 17 do 25 minut. Super, da vama je steklo in da imata tako lep ritem. Mi še nimamo točno na ure, ker včasih je lačna čez 4, drugič čez 2 uri... Sem te pa hotla vprašat, zakaj jo ponoči previjaš. Jaz že Tije nisem in se je hitro navadla, da se ponoči ne kaka. Pa na splošno pravijo (v P, patronažne...), da se ponoči ne previja. Ma naša bi se itak razbudila ko čuk, če bi jo še obračala po previjalni. Zraven pa še vse druge v bajti. Drugače pa jo previjam med dojenjem. Ker se pokaka že na začetku.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:52:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kaj boste kej počele v tem lepem sončnem dnevu? Pri nas se sonce pokaže in izgine... Ampak vseeno greva z Niko na sprehod. Samo še poštarja počakam. U, kako bi bilo fino, če bi se lahko dobile na kavici. Ampak zdaj pa samo še v kompletu z vsemi ! Ok, sam da je pocka ok. Kava - jaz pijem pa kar barkafe. Ne bi smela?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?