tasyo
|
Evo, midva sva že iz bolnišničnega pohajanja... Lana spi, kosilo se kuha, tko da bom izkoristila telih nekaj minut za RR. K&M - v bistvu ti je trnuljčica ful lepo napisala. Otroci kar prehirto odraščajo in niso več samo čisto tvoji. In prav je tako, čeprav je za nas mame to na trenutke zelo težko. Ampak v podzavesti veš, da je super, ker uživa v družbi vrstnikov in mu je lepo tudi, ko te ni zraven. Verjetno pa jok malega mucka ni pripomogel k "razumski" plati, kajne. Kar pogumno, boš videla, da bo vsak dan lažje in boljše! By the way - sicer se bodo porodniške iztekle, vendar vseeno. V prihodnjih mesecih bova midve z Lano verjetno večrat v MB čez vikende, ker se je moj oče preselil gor. Če boste kdaj za, se lahko dobimo na kakšnem kofetku - sicer maribora ne poznam glih, ampak me bosta že znavigirali, kajne? No, če bosta seveda med vikendi kdaj imeli čas... Ko se moj mišek zbudi, pa greva spet pohajat - na obist k tašči, kjer bo Lana preživela popoldan, midva pa greva v šoping - no, samo malenkosti. Malce odklopa od malecke, pa čeprav je pridna. Upam le, da se moj glavobol ne vrne... Še nekaj za vse uporabnice porcelana - a ste imele na začetku kej težav z odstranjevanjem? Ker pri meni je to pravi podvig, pa se mi zdi, da sem čist sproščena. Upam da postane tole kmalu lažje, ker je sicer stvar odlična - sploh ne veš, da je tam. Evo, toliko zaenkrat, se mogoče javim še zvečer - vsekakor pa pridem čekirat, kako so se odrezale naše punce. PEsti še vedno stiskamo...
|