scorpiogirl
|
Daaaaaaaaaaan o nočeh sploh ne bom več ... no, mogoč sam mal več kot en mesec že ni blo treba jest ponoči, potem je pa kar naenkrat začel ponoči jokcat pa ven dudo metat pa am am ... dokler ni blo flaše v ustih ... in zdej mi stanka pol litra mleka ponoči ... vsaj dvakrat je treba jest, k en mali dojenček ... ma, ni , da tud nam enkrat ne uspe obdržat lepih noči če ne, bomo pa skupaj žurali me včasih malo zaskrbi, kako bo zmatral mojo mami v soboto, pa se takoj potolažim, da bo najbrž bolj priden kot pri meni IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Samo jaz kar kompliciram in si ne upam vzeti določenih barv pri fantku. Smotka pač. Rdeča se mi zdi ok za oba spola(marelo imam rdečo črno, enako avtozic), bordo pa ne... Saj pravim, da sem smotka. Sem v nosečnosti 2 tedna vzdihovala, zakaj nimam punčko, ko sem videla bordo voziček od Mure ... Trnuljčica, brez veze kompliciraš je kolegica kupila roza-violičen voziček, pa je rodila fantka ... njej je bil voziček ful všeč in je bila zadovoljna, tamalemu je pa itak vseeno ... drugi imajo pa itak skoz kaj za pripomnit jutri se dobro izkažite (je pomanjkanje časa, pa nikoli ne vem, če bom uspela se pofočkat sem ), bomo držali pesti, še na nogah, da čimdalj pridete jst sem pa spet dobila zadolžitev ... danes popoldne delam (bi res kar super prišlo mal delat ... ampak samo par uric na dan, tko kot danes ... za ene dve urici grem, najbrž se bom še fajn imela, potem pa še ena urica dela zvečer, pa bo mal dinarčkov več ), jutri in v soboto sem taksist ... pa zvečer na koncert ... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... v nedeljo ima od kolegice rojstni dan ... že drugi, pismo, pa tako se ga spomnim, kako je bil majčken ... pa bo vikend mimo sva z MM zdejle prebrskala vse mape z odločbami, dokumenti ... pa ne najdeva dohodninske odločbe za 07 ... ne zame, ne za MM ... pa še ni dolgo, kar sem računala, v kateri razred pademo za vrtec in vem, da sem imela obe odločbi ... no, zdej bo treba oddat za otroški dodatek (da ne pozabite ), jih pa ni nikjer ... pa bo spet treba na davčno it. tricikel ... mi smo ga dobili ... bolj plastik fantastik varianta ... pa pomoje tud ne bi kupovala kaj dražjega, ker računam, da bo kmalu prešaltal kar na kolo s pomožnimi koleščki ... če se motim, bomo pa kaj kupili, ko tega uniči marela ... meni je tale KLIK ful všeč, tako da bomo pomoje kar to naročili, ko bo plača naš voziček zasede skoraj cel prtljažnik, tko da bom voziček z lupinico peljala prodat (imamo komisijsko trgovino skoraj pred vrati), pa si omislila marelo aja, Trnuljčica, pa točno tako barvo bom vzela ... bordo z roza paščki sem tud mal razmišljala, ampak bom pri tem vozičku kar upoštevala, kaj je meni všeč ... pri prejšnjem (sem ga tudi po netu naročala) sem naročila tako barvo, kot je bila všeč MM, pa sva dobila nekaj nedoločljivo sivega Krista, super, da je z Nadjo boljše pa še eno , da bo kmalu čist dobro Roberta, super za nečakinjo ko bo čas za novega , pomoje še pomislila ne boš na porodne bolečine ... itak minejo, rezultat je pa takooooooooo lep (no, jst sem ena tistih, ki blazno romantično gledajo na tole ... pa res se ne spomnim več, kakšne bolečine so bile ... res pa, da je šlo blazno hitro in super truper ) najbrž sem hotela še kej komentirat, pa sem itak napisala že cel roman imejte lep pomladni dan, čeprav nekaj dežek pada