|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
8.3.2009 9:05:57   
FLASK_A
Blueyes, hvalauser posted image

ja, za na primorsko moram pa res eno tako prvo najt... Sej sem tut na čvekanje dala, mogoče imam že kakšen odgovoruser posted image Tako bi mi pasalo malo sončeka in morjauser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.3.2009 9:06:13   
Anonimen
živjo punce no danes ste pa pridne za klepetatuser posted image user posted image

no mi pa gremo k mojim domov za kakšno uro, ker ima moja mami god, in se gremo sladkat goruser posted image user posted image pa še jaz bom zraven svoj god praznovalauser posted image user posted image user posted image

res danes je ful lep vreme, jaz upam da bomo kmal po kosilu šli user posted image user posted image user posted image da bo še toplo, bom šla pogledat za zvončke k že rasejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.3.2009 9:07:36   
Blueeyes
no, za zvončke se ne rabim sprehajat... jih mam na parceli kokr hočeš.. pa kronce in trobentice... sončka je tud dovolj... samo morja ni... ma pa lahko si dam en lavor in noge namakam user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.3.2009 9:08:29   
Dudica1
ja zvončki in telohi so pa že...kmal bojo tud velikonočnice in tulipani...pomlad prihaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.3.2009 9:10:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sm vedla da mi nekdo manjka.... cveki.... jupi.... pa smo skor v celoti.. še katmat ni nč online... še mani2 se more javt

kako si kej čveki... si se kej spočila... danes pa ne smeš nič pospravljat... tud če dobite kakšne obiske... dons je tvoj dan, tko da lenari, OK????

jaz že lenarim, veš imam med vikendi deca doma pa mi vse on narediuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da jaz samo ležim in tuki na netu visimuser posted image user posted image user posted image
drugače sem pa vredu, krči so ponehaluser posted image user posted image tako da sem prav presrečna, da lahko spet normalno dihamuser posted image user posted image user posted image
danes bom šla kr k svoji mami na petkovec, ker imave obe danes tudi god, tako da bove skupaj praznovale ta lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako si pa ti modrooka?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.3.2009 9:13:30   
Anonimen

no, za zvončke se ne rabim sprehajat... jih mam na parceli kokr hočeš.. pa kronce in trobentice... sončka je tud dovolj... samo morja ni... ma pa lahko si dam en lavor in noge namakam user posted image  user posted image

jaz mam pa tako majhno prcelo, da moram it k men domov da lahko po svojem hodimuser posted image tuki v logatcu pa niti okol hiše ne morem po svojem, moram it na sosedov, da pridem okol hiše

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
8.3.2009 9:17:09   
Blueeyes
midva mava parcelo vse skupi 1000 kvadratov... ja za tulipane in narcise sem že opazila poganjke... tko da če bo šlo tko naprej bo kmalu vse pognalo.. telohi že rastejo v gozdu 100m od mene... vrtnice počas tud že delajo poganjke...

cveka... lepo to da maš vsaj vikende tko frej, pa da lahko lenariš... ti samo dvigni noge u luft in uživaj
sem pa drgač ok... po burni noči in jutru sem še kr ok zdej... he he

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
8.3.2009 9:20:52   
Anonimen

midva mava parcelo vse skupi 1000 kvadratov... ja za tulipane in narcise sem že opazila poganjke... tko da če bo šlo tko naprej bo kmalu vse pognalo.. telohi že rastejo v gozdu 100m od mene... vrtnice počas tud že delajo poganjke...

cveka... lepo to da maš vsaj vikende tko frej, pa da lahko lenariš... ti samo dvigni noge u luft in uživaj
sem pa drgač ok... po burni noči in jutru sem še kr ok zdej... he he

pa ne da ste spet user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz pa že en teden spim ponoči kot angelček, nič me ne obremenjuje, prov uživam, ko se lahko čez noč naspimuser posted image user posted image user posted image no ti tud uživaj pa tle gor men družbo deliuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.3.2009 9:22:03   
Dudica1
a kdo govori o ....user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.3.2009 9:22:23   
Blueeyes
ne ne, nismo user posted image user posted image poglej moj prvi jutranji post, pa ti bo vse jasno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
8.3.2009 9:23:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja, cveki neki govori.... user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
8.3.2009 9:24:59   
Blueeyes
no, moj frajer je ustal... tko da se poslavljam... grem zajtr za njega narest, pol pa mal v pojstlo se gret user posted image  user posted image  se kasnej še kej oglasim...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
8.3.2009 9:30:31   
Anonimen
ojej modrooka si imela pa pestro noč, ubožica, zdaj pa kar nazaj v posteljo in spat, da boš spočitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
8.3.2009 9:42:53   
Anonimen
dudica1: ste se že odločili kam boste šli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.3.2009 9:43:11   
lake
Midva počas šibava na pokljuko, tko da lepo se mejte, nč kej dost delat, pa se tipkamo zvečer.

By, by

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.3.2009 9:44:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ne mislim da bomo doma ostal...pa bli zunaj pa mal peš šli pa tko...se ne mormo zment nč...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.3.2009 9:46:31   
Dudica1

ja, cveki neki govori.... user posted image  user posted image

aha aha sm že mislila da se je katera udala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.3.2009 9:47:19   
Anonimen

ne mislim da bomo doma ostal...pa bli zunaj pa mal peš šli pa tko...se ne mormo zment nč...user posted image

no saj je doma tud lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.3.2009 9:48:48   
Dudica1

no saj je doma tud lepouser posted image user posted image user posted image

no ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.3.2009 10:05:25   
Dudica1
a ste šle vse na lepše...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.3.2009 10:54:17   
zoja10
jaz sm še tle...user posted image

iščem kakšno kandidatko ali kandidata za kavo ob morju k mam še kr blizu... čeprou morm počivat, danes komej še zdržim... zdej pa kolegice mal gnjavim ... s tem da pač sprehajanje odpade...no ja... sam da bi blo morje...user posted image

še kosilo morm skuhat pol pa res grem mal vn,  glede na to da je moj MV še kar v stanju bo tok pa že prenesu..user posted image

drgač pa more bit danes ob morju fantastično + gužva...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.3.2009 11:14:24   
Dudica1
ja mi bomo zdaj mel kosilo pol pa počakamo tamalga de se zbudi in gremo ven na sonček...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.3.2009 11:15:00   
Dudica1

user posted image

1.   majski hroščki 2009 (I)
2.   majske rožice 2009 (I)
3.   majski sončki 2009  (IIII)
4.   majski zvončki 2009 (I)
5.   majski zmajčki 2009 (III)

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.3.2009 11:45:08   
KatMat
dobro jutro punce!!!

tudi od mene enouser posted image za naš praznik!!!

pravkar sem izvedela da me bo moj srcek danes odpelal na jezersko

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.3.2009 11:46:27   
Dudica1
KATMAT kaj je na jezerskem...???

no uživaj uglavnem...pomoje si se glih zbudila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?