MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda... zdaj me spet dajejo lažni popadki vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate no fajn, da si se malo pocartala. kaj veš - mogoče pa danes ne bojo lažni popadki nismo se na žalost nič kaj martinčkali, ker smo do zdaj imeli obisk. pa to še tak ne preveč fajni - moje starše pa od moža. ko tašča vedno nekaj tak pametuje, da mi je še zdaj slabo od pripomb ja je blo prav lušno in še vedno upam, da se moji Lažni tečkoti spremenijo v prave pametne tašče, ja tell me about it.. najboljš sploh ne poslušat pa ignorirat, čeprav je težko še posebej če govorijo non stop Jap. In moja je točno taka. Včasih mi že res gre pri ušesih ven. Pol pa še ima take - da ja, da saj ona ve, da nobenemu ne paše, da tašča hodi na obisk in da njej tudi ni pasalo, ko je njena tašča ful pametovala... Ja, pa za koga vraga pa pol nonstop pride in še pametuje zraven Mogoče misli, da bom jaz rekla, da vedno lahko pride in da mi je fajn al kaj - sam jaz sem kar tiho, pa naj si misli kar si če saj nisem jaz rekla, da ni fajn če pride na obisk - je ona sama to rekla očitno se smatra za fajno Očitno Ma ma kar nonstop neke finte. Zadnjič enkrat smo prišli skup od nekod in sta pol šla s tastom še k nama gor v stanovanje na kavico. Pa pol tašča pravi - a maš ključ od vajinega stanovanja, ker jaz ga namreč nimam. Dešifriran stavek v resnici pomeni, da bi ona rada imela ključ od najinega stanovanja. Jaz pa odgovorim - mam ja in grem dalje Pa ja, da ji bom dajala še ključ od stanovanja še samo to bi se manjkalo Se kar naredim francoza, ko kako tako izjavi kaj je s tem mislila, da če maš ti ključ od svojega stanovanja? Ja pa tak ona duhoviči - kar nekaj govori, toliko da govori, pa čeprav nič ne pove. mislim - valda da mam ključ - kdo bi ga pa naj mel če ne jaz hotela pa je sporočiti da bi ona imela rada ključ od najinega stanovanja. samo po skoraj devetih letih pa jo zdaj že skapiram včasih pa je jaz tudi nisem, ker res nonstop govori podobne bedarije brez repa in glave ja,... sam ta je pa res huda. Ključ ji dam, če me vsak dan kosilo čaka na mizi, pa pospravljeno stanovanje. Ne, sej se hecam! Je pa res edinstvena! moja tašča tak za en drek kuha, da ma prepoved kuhat, dovoljeno ji je, da nas povabi ven na kosilo ha ha ha. to si pa zdaj tak lušno napisala no, moja tašča je pa vsaj za to dobra - super kuha in pa še bolje pa peče. no edino po njeni teoriji jaz ne bi smela v nosečnosti skoraj nič jest ker nič ni dobro za otroka - po njeni teoriji bi morala živet od kruha in vode se mi včasih zdi. tak da zdaj ne zahajamo prevečkrat tja me je pa še bolj strah kaj bo ko bom dojila. takrat pa bo mogoče dovoljena še samo voda skrbi, da boš hitro shujšala! ja, mogoče pa res. no, če pogledam s te strani pa to niti ni tak slabo