|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
5.3.2009 15:22:26   
A & T
rija - ideve gnes z deco v lendavo gledat predstavo Krtek Zlatko? Ob šestih je. San te zatou zvala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.3.2009 15:30:04   
rija
šit, neman telefon pri sebi?

mali mi je zdaj zaspal....pa če se zbudi, te pokličem :)

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.3.2009 16:59:46   
bobika
jOJ  pri nas je tudi ta tečen dež. Smo že vsi tak tečni zraven tega vremena.

rija in A&T
: lepo se imejta na koncertu. Midve z liju sva bile na valentinovem koncertu Plestenjaka. Bilo je super, tako, da bo ziher tudi vama. Uživajta.
Rija: ti pa ne skrbi kako bo s Tilom. Če je moj porihtal oba otroka, bo še tvoj enega. Pilot z lizalko user posted image user posted image user posted image user posted image
Lonja: hvala za kavo. Kako pa je kaj Manca. Zgleda, da sploh nimate težav z njo. Želim, da se čimprej selite.

Lumpy: saj bi jo lahko imela doma, ker sem tak doma. Saj zadnja 2 tedna bo doma. Je pa komaj v torek fantek v njihovi skupini dobil koze in v ponedeljek so še bili skupaj. Tako, da če se je nalezla, se je že tak in nič ne moremo. Drugi pa zaenkrat še nimajo.

Jaz že 3 dni zlagam fotografije v album. Sem jih dala delati čez 500. Od Anžetovega rojstva še jih sploh nismo dali delat. Kako se pozna, da je drugi. Pri manci sem tako sproti vse delala.

lep deževen pozdrav od nas

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.3.2009 17:01:04   
rija
bobika....bom mojega kar zraven vzela....rabim bodygarda.....mam novo frizuro, pa da ne bo kakšnega sranja user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.3.2009 17:34:29   
lonja
Dan,

Rija, uf, jst bi tud ta dva mladeniča mela skupi na koncertu. Pa da bi mi domov prišla zapet, bi blo sploh fajn...user posted image . Uživajta danes, pa pazi, da te kdo ne napade, če maš res tako hudo frizuro user posted image .

Bobika, si spraševala kako Manca. Super je, res se mamo lepo. Manca je zaenkrat še čisto neproblematičen otrok, več sivih las mi dela Ajda user posted image , ampak je vseeno luštn. Drug teden bom verjetn vidla, kako je dejansko, ko imaš dva naenkrat na grbi, ker moj user posted image odpotuje v Turčijo in bom sama za vse. Bit če mi jasno....

A&T, uživajte na lutkah. Ajda je čist nora nanje, bomo drugo leto verjetno kr abonma vzeli...user posted image .

Lep večer vsem!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.3.2009 20:20:37   
srečica
helo punce

pridne ste user posted image . Moram vas pohvalit. Pri nas nič kaj novega.

Rida kako dolgo se čaka na "pumpico" za čiščenje noska? Jo moram naročit za kolegico, en kolega pa jo je že sam naročil.

Lepo se imejte

Darja

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.3.2009 7:53:08   
rija
user posted image

evo, danes pa jaz častim....user posted image

AT si šla na lutke? Til se je zbudil šele ob 17.30 pa potem pregovaranje do šestih....in sva šla šele ob sedmiv v MS, ker smo imeli prazen hladilnik....

potem pa sran.je.....se nama je pas na sedežu zaštekal, da ga nisem mogla privezat in sva na bowlingu do pol devetih čakala ateja, da je prišel iz službe in naju pobral.....user posted image .....ampak saj ne rabim posebej povdarjati, da je mali seveda užival v besnenju po bowlinguuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.3.2009 7:53:47   
rija
srečica, če mi pošlješ danes naslov, dobi jutriuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.3.2009 8:02:30   
bobika
o rija, danes pa tebi hvala za kavo user posted image
Pol pa res rabiš nekoga, da te čuva user posted image user posted image user posted image Pokaži se nam, da te še me vidimo, če slučajno, te kje srečam, da te še prepoznam user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa jutri na bowling. Prvič. Gremo babnice malo dan žena praznovati user posted image

Lonja: super, da je Manca taka "pridna". Pri nas je tudi Manca kr divja in neobogljiva, Anže pa že tudi posnema. Pri odpiranju elementov je še posebej vstrajen in se sladko smeji, ko mu pravim "ne"

Kaj se katera spomni kako dolgo so jedli ponoči? Manca vem, da je nekje pri 9 mesecih nehala jesti. Anže pa še sedaj (skoraj 10 mesecev) je 2-3x na noč.

lepo bodite

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.3.2009 8:04:33   
rija
bobika, til še zdaj rukne vmes celo flašo mleka....user posted image  ne sicer vsako noč....ampak vsako drugo pa....odvisno, kako trdno spi....potem pa se samo čuje: daj mlekecauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.3.2009 8:46:09   
A & T
rija - nejsan šla na predstavo včeraj, ka san nej mejla niti enoga avtoja pri kuči, moj je odišo na trening, naša k frizeri, oča na fešto...san računala na tvoj prevoz. Nika nej, mo šli kda drugič. Ja, ti zdaj rejsan pazi, či maš novo frazuro, tvoj je gli primeren za bodygarda. Uživajta gnes, pa fala za kavico. Ge mo tisto na sredi, belo.

bobika - hvala, vam pa lep vikend. Res si pridna, da urejaš albume, to je namreč naša šibka točka, res smo v zaostanku.

lonja - nismo šli na lutke, so pa lutke res fajn za otroke, ti kar vzami abonma, otroci imajo od tega res veliko.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.3.2009 8:57:58   
lonja
Jutro,

A&T, men je pa tak fajn brat to vašo prekmurščino...se je bom še kaj navučila (a je to prav?)...user posted image .

Rija, pa kaj nisi šla na koncert? Al ga maš danes, pa sem jst mal pomešala user posted image ? Na bowlingu pa verjamem, da je blo Tilu zanimivo, za Ajdo vem, da bi uživala. Hvala za kofi.

Bobika, danes mi je Manca rekord dosegla. Je zaspala ob devetih zvečer, se prej fajn napokala iz obeh zizik, pol pa spala brez premora do pol petih. So me joškice že fajn bolele in sem komaj čakala, da zagruli iz koška user posted image . Sej po mojem se bo tudi pri nas začelo slabšati, sploh takrat, ko bojo zobki izraščali.

Lep dan vsem!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.3.2009 9:09:11   
srečica
Rija hvala za kavico, še boljša bi bila v živo... heheheh

res je fajn, ko spet malo čvekamo.

Rija imaš zs.

lep pozdrav vsem,

Darja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.3.2009 11:43:29   
tinkamiška
Vas samo pozdravi, srknem kofetek, pa šibam naprejuser posted image

Rija, danes sem bla v LJ sem klicala, ker sem mela zraven robo, sem hotela dostavit, pa te nisem dobila....bo treba drugič to nardituser posted image

Včeraj, sem dobila datum za IVF...že ta mesecuser posted image danes sva šla dat kri, pol pa čakam na 26.3. user posted image

Lepo se mejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.3.2009 12:11:07   
bobika
o super tinka! Držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.3.2009 12:25:27   
rija
Tinka....sem bila v avtriji potem pa pri kozmetičarki....user posted image user posted image user posted image  pa zdaj mam zilijon neodgovorjenih klicev....bi klicala vse nazaj, pa se mi ne ljubi, ker imamo zunaj razpis za delovno mesto.....pa vsi klicarijo kot nori, ker je ona buša dala mojo telefonsko na javnouser posted image user posted image user posted image  pa če ne bi lepo napisala, da prijave na mailuser posted image user posted image user posted image

znane že pokličem nazaj onih pa te dneve žal neuser posted image  

Tinka, krasno za IVFuser posted image user posted image user posted image user posted image  

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.3.2009 14:12:55   
tinkamiška
user posted image

Rija, ni problema, se bomo že dobiliuser posted image

Se maš pa fino...takole vandraš po Avstrijiuser posted image

Fino bodte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.3.2009 15:02:14   
rija
Tinka K. gre v ponedeljek 95 % v LJ, pa lahko naloži stelažo, pa če imata čas, gresta zraven.

Ja, Avstrija službeno....vozim baby vace na njihovo pošto zaradi hitrejše dostave....user posted image  Pa jutri grem na en sestanek v Graz in Ikeo....če katera kaj rabiuser posted image  

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.3.2009 23:20:31   
bobika
Rija: kaj si ti poskusila kako se pelje Til na Schwinnerjevem Gladiatorju? V Mb imajo samo tigre pa se mi skoraj premali zdi. Gladiator se mi pa zdi skoraj malo preveli (je 16 colski)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
7.3.2009 7:35:44   
lonja
Jutro,
Tinka, joj, kako lepa novička za sobotno jutro...user posted image user posted image user posted image . Zdej bomo počasi vse začele močno držat pestke, da bo že v prvo uspešno in da Iza kmalu dobi sestrico ali bratca.

Moji čmrlji še spijo, tud ata, jst pa že veselo bluzim naokoli. Sem že torto okrasila, gremo dans k babici v Trbovlje, ki praznuje 103. rojstni dan, se bo zbrala cela žlahta in bo veselo user posted image

Jutri gremo pa verjetno smučkat na Stari Vrh, če bo le sonček user posted image .

Lep vikend vsem!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
7.3.2009 9:14:24   
rija
Jutro...

samo na hitro: koncert je bil fenooooooomeeeeeenaaaaaleeeenuser posted image user posted image user posted image

Bobika: gladiatoruser posted image user posted image user posted image  pa ta ima samo eno kolouser posted image
Tiger bo drugo leto ziher premali, samo ga uporablja od 2,5 leta, ko bi bil bilo kateri prevelik. Ga bomo prodali ker je itak kot nov. Sicer pa leti tak, da se vsi samo za glavo držimo.

Tak, šibamo v Graz in potem še v Maribor. Lepo se imejteuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.3.2009 9:40:25   
bobika
eh, rija Gremlin sem mislila user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
7.3.2009 15:51:12   
alenkica
bobika: jaz sem pa pred dvema mesecema kupovala kolo. Sem kmalu izgubila živce. Nazadnje niwsem nič komplicirala. Sem peljala Jureta v trgovino, da se je usedel na par koles, pogledaš kje ima nogice, pa malo pogledaš kvaliteto kolesa. Mi smo kupili enega v pikapolonici, pa sem zankrat zelo zadovoljna, je pa res, da naš še ne zna sam gonit pedal. user posted image Je bolj počasne sorte.

No, ta teden je bil spet pester, verjetno limate preveč kavic sem gor user posted image user posted image user posted image

V soboto pop.je bil Miha zeeeelo siten, drugi dan pa sem slučajno opazila, da ima že spodnjo enkico, tako da je dobil prvi zobek že pri petih mesecih in pol. Seveda je bil kmalu bolje. V pon.pa je začel kašljat, je dobil od Jureta. Kar fajn kašlja in se mi prav smili.

Jure pa je že skoraj zdrav,vendar ga je ta prehlad čisto izmučil, sva šla včeraj za pol urce ven in je bil ves zmatran, bogi čisto brez kondicije je.

No, uživajte!!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.3.2009 9:34:22   
rija
danes ne bo kave...rabim

user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.3.2009 10:13:28   
lonja
Rija, kaj te je pa tolk zmatralo user posted image user posted image user posted image ???

MI se pa spravljamo smučat...user posted image  upam, da bomo prišli tja do takrat,ko nehajo delat vlečnice....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......