alenkica
|
Živijo vsem skupaj. Že dolgo nisem imela toliko za prebrat tu gor. Mi smo imeli kar pestro. Tata je imel 70 let, stric je bil pogrešan cel dan, pa so ga hvalabogu našli živega in zdravega, pa ravno dan pred tatovim roj.dnevom. Vam moram povedat, da že skoraj dva tedna lulamo. En teden je lulal kar v banjo. Mu je enkrat ušlo ko sem ga umivala in mu je ratalo zanimivo,tako da je lulal kar v banjo. Od srede naprej pa lula kar v kahlico, se ne usede samo cilja vanjo. To je bilo smeha. V petek pa je prvič povedal, da ga tišči lulat, tudi če je imel pleničko. Ponoči je tudi ne bi imel, pravi da je ba plenička, ampak se pa jaz še ne upam. Se bojim, da bo moker in da se bo prehladil. Kaka pa zankrat v pleničke, samo enkrat mu je ušlo in se je pokakal na tla v kopalnici. bogi se je začel jokat, se je kar ustrašil, ker ni še nikoli kakal izven pleničke, pa sem ga potolažilada ni nič hudega, da bomo že opucali, da bo drugič kar v kahlico. Pust je bil bolj tako tako. Se ni hotel ošemit, da bi šli kam pustovat, samo doma, pa malo po vasi sva šla na sprehod. V čet pa je Jure zakuhal, je dobil malo vročine, pa je kamlu minilo, zdaj samo še malo teče iz noska. Miha je bil v sredo drugič cepljen in je bil v čet kar slaboten, je veliko jokal, pa še malo vročine je imel. Tako da je bil čet. grozen. Oba sta imela vročino, sitna, oba sta me hotela non stop. Še dobro da imam starše, pa sestro. Moj pa je bil kot zanalašč na službenem potovanju. Oh, kaki roman. Vse maškare ste bile zelo lepe. ampak je preveč vsega, da bi komentirala.
|