|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
8.3.2009 9:10:11   
barbaw
Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. user posted image user posted image user posted image  Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit.

Jana kako naj rit dol spravim ne da bi dobila na mišični masi? Jaz sem včasih tekla in kolesarila, pa sem takoj dobila mišice. user posted image  To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+. user posted image   user posted image  V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 676
8.3.2009 9:15:56   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Spanje: po starem...

Anitka, uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

hijenca, s tem avtom res nimate sreče user posted image
Tudi od mene čestitke Vidku ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image

barbaw, ja, pečem tudi mlečni kruh user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Spanje user posted image . Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala. user posted image  Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako user posted image , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka.
Včeraj sem bila pridna in sem malo počistila svojo in taščino gredico. Tulipani lepo poganjajo, pa hijacinte, krokusi in narcise tudi. user posted image user posted image  Ko bo cvetelo dobite slikco.

Boga Maja user posted image  Tudi Gregi je ponoči spet imel vročino, več nič ne razumem user posted image
Za Majo user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image  In user posted image  za vrtnarjenje!

jana81, user posted image  Kaj pa Nejca muči? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.3.2009 9:18:39 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 677
8.3.2009 9:17:50   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.3.2009 9:20:12   
špelin@

Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. user posted image user posted image user posted image  Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit.

Jana kako naj rit dol spravim ne da bi dobila na mišični masi? Jaz sem včasih tekla in kolesarila, pa sem takoj dobila mišice. user posted image  To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+. user posted image   user posted image  V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega.

user posted image user posted image user posted image
Rit: bolje normalno velika in čvrsta kot majhna in mlahava... user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.3.2009 9:29:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Rit: bolje normalno velika in čvrsta kot majhna in mlahava... user posted image

Raje imam majhno in mlahavo in jo utrdim, veliko pa je težko zmanjšat. Sem jo 1x komaj spravila na min.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.3.2009 9:30:52   
barbaw

barbaw, ja, pečem tudi mlečni kruh user posted image  

Boga Maja user posted image  Tudi Gregi je ponoči spet imel vročino, več nič ne razumem user posted image
Za Majo user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image user posted image user posted image  In user posted image  za vrtnarjenje!

Kakšen recept prosim za mlečni kruhek. Hvala!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gregija
Upam, da vas bo zdaj nehalo matrat vse po vrsti, ker prihajajo topli dnevi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.3.2009 9:53:43   
jana81

a veš imam isti problem, vse se mi nabere na bedrih in bokih, rit sama ni tolk velika kot široka.
Sem pa vedno to dol spravila z tekom in rolanjem, pol ko sem pa dol spravla , sem pa začela v hrib hodit, pol se pa rita dvigne in oblikuje .
Najboljš je it zjutraj na tešče laufat, pa 30 minut po teku pojest zajtrk.
Drugače pa a veš vsako telo je poglavje zase, meni lahko nekaj pomaga tebi pa drugo..
V vsakem primeru pa je boljš met mišice kot maščobo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.3.2009 9:53:54   
jana81

jana81, user posted image  Kaj pa Nejca muči? user posted image user posted image user posted image

nimam pojma kaj je bilo..
No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučkouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.3.2009 9:54:28   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oziroma dober dan!

Spanje: naša noč je bila spet porazna. Približno taka kot iz četrtka na petek, samo, da je bilo manj kričanja in vreščanja.user posted image

Vreme: user posted image

Počutje: user posted image

Manca spi že prvo rundo spanja, kar ni nič čudno glede na nočno spanja oziroma bolje rečeno nespanja, ati gleda TV, mami se bo pa zdele na RR mal sproščala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.3.2009 10:00:59   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučkouser posted image

o bogi Nejček. user posted image  user posted image user posted image user posted image
upam, da ni kaj hujšega?
si je ful prebil?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.3.2009 10:02:25   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.3.2009 10:03:02   
Soncnica Sandra ***
Anitka, uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

podpišem user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.3.2009 10:03:54   
Soncnica Sandra ***

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.3.2009 10:04:07   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

o bogi Nejček. user posted image  user posted image user posted image user posted image
upam, da ni kaj hujšega?
si je ful prebil?

prebito ima tjko en centimeter, zatečeno in buškasto pa še 3 okrog.. ja upam da ga ne boli preveč...zdej greva mal na sonček, da bo zaspal, če bo

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.3.2009 10:04:18   
barbaw

a veš imam isti problem, vse se mi nabere na bedrih in bokih, rit sama ni tolk velika kot široka.
Sem pa vedno to dol spravila z tekom in rolanjem, pol ko sem pa dol spravla , sem pa začela v hrib hodit, pol se pa rita dvigne in oblikuje .
Najboljš je it zjutraj na tešče laufat, pa 30 minut po teku pojest zajtrk.
Drugače pa a veš vsako telo je poglavje zase, meni lahko nekaj pomaga tebi pa drugo..
V vsakem primeru pa je boljš met mišice kot maščobo.

Tek zjutraj ni izvedljiv do jeseni. Vozička pa ne morem s seboj rinit, ker Maja takoj zboli, če ji malo piha. user posted image  Sej bo. Jeseni mi pa ne bo treba laufat, ker bom do takrat že vse izgubila zaradi šihta. Edino za kondicijo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.3.2009 10:04:21   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ni prehudo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.3.2009 10:04:26   
barbaw

Dobro jutro oziroma dober dan!

Spanje: naša noč je bila spet porazna. Približno taka kot iz četrtka na petek, samo, da je bilo manj kričanja in vreščanja.user posted image

Vreme: user posted image

Počutje: user posted image

Manca spi že prvo rundo spanja, kar ni nič čudno glede na nočno spanja oziroma bolje rečeno nespanja, ati gleda TV, mami se bo pa zdele na RR mal sproščala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.3.2009 10:09:17   
Anonimen
Ojla,

Jaz imam domacico, poli salamo, planinski caj, cokolino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Ko sem zaglesala vse te dobrote sem kar solze na ucke dobila...user posted image user posted image

Za kaj vec zdele nimam casa...samo vse vas lepo pozdravljamo.

Pa mal v daljavo glejte ce vam slucajno Katina maha z kake piramide user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
8.3.2009 10:13:05   
Soncnica Sandra ***

upam, da ni kaj hujšega?
si je ful prebil?

prebito ima tjko en centimeter, zatečeno in buškasto pa še 3 okrog.. ja upam da ga ne boli preveč...zdej greva mal na sonček, da bo zaspal, če bo

uživejta na sončka in upam, da bo zaspal, da bo malce pozabil na buško user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.3.2009 10:14:19   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla,

Jaz imam domacico, poli salamo, planinski caj, cokolino...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
user posted image user posted image user posted image user posted image  uživaj v dobrotah user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sem zaglesala vse te dobrote sem kar solze na ucke dobila...user posted image user posted image
Me veseli, da si dibila dobrote, ki jih imaš tako rada user posted image

Za kaj vec zdele nimam casa...samo vse vas lepo pozdravljamo.
Tudi vas

Pa mal v daljavo glejte ce vam slucajno Katina maha z kake piramide user posted image user posted image user posted image
Bom fajn oči dala na peclje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.3.2009 10:17:42   
Soncnica Sandra ***

Pri nas je tudi sonček in Jaka in ati sta zunaj, midve pa morava notri čepet. user posted image  Upam, da bom vsaj popoldan malo zunaj, ker je tole za izkoristit. Me zanima, če bo Calpol popustil po kaki uri ali dve. Takrat bom vedela, če jo še vedno vročina daje ali ne. Se mi pa zdi, da njena spodnja 2. rine ven. Je pa težko pogledat, ker ne pusti ali pa jezička tako nastavi, da se ne vidi.

Jo moram dat spat, ker je tečna ko user posted image , ker je ponoči zelo slabo spala.

pri nas je tudi sonček, sta bila pa Manca in moj oči tudi že zunaj ob pol 10ih, zdej pa naša frčafela spi, midva bova šla pa mal avte posesat

pa držim pesti, da popoldne ne bo imela Maja več vročine in bosta lahko šli  ven

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.3.2009 10:18:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mi smo že doma.

Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikašuser posted image , sem ga pozabila doma.

Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek user posted image ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil.

joj joj, ti pa res nimaš sreče s tem avtom user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.3.2009 10:18:48   
Soncnica Sandra ***

V glavnem, naše popoldne je kljub vsemu izpadlo super, Müller ni bil izropan in sem dobila vse s svojega spiska. Na poti domov smo naredili še en postanek in šli v gozd nabirat zvončke user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za neizropan Muller in nabiranje zvončkov user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.3.2009 10:19:42   
Soncnica Sandra ***

Spanje user posted image . Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala. user posted image  Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako user posted image , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka.
Včeraj sem bila pridna in sem malo počistila svojo in taščino gredico. Tulipani lepo poganjajo, pa hijacinte, krokusi in narcise tudi. user posted image user posted image  Ko bo cvetelo dobite slikco.

komaj čakam slikice rožic user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.3.2009 10:20:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

VID (hijenca) VSE
NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
user posted image  

Tudi od naju z Manco!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?