Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:10:11
|
|
|
|
barbaw
|
Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit. Jana kako naj rit dol spravim ne da bi dobila na mišični masi? Jaz sem včasih tekla in kolesarila, pa sem takoj dobila mišice. To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+. V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:15:56
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spanje: po starem... Anitka, uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hijenca, s tem avtom res nimate sreče Tudi od mene čestitke Vidku ob obmesečnici barbaw, ja, pečem tudi mlečni kruh IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spanje . Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala. Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka. Včeraj sem bila pridna in sem malo počistila svojo in taščino gredico. Tulipani lepo poganjajo, pa hijacinte, krokusi in narcise tudi. Ko bo cvetelo dobite slikco. Boga Maja Tudi Gregi je ponoči spet imel vročino, več nič ne razumem Za Majo , zate pa In za vrtnarjenje! jana81, Kaj pa Nejca muči?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.3.2009 9:18:39 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:17:50
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:20:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit. Jana kako naj rit dol spravim ne da bi dobila na mišični masi? Jaz sem včasih tekla in kolesarila, pa sem takoj dobila mišice. To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+. V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega. Rit: bolje normalno velika in čvrsta kot majhna in mlahava...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:29:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit. Jana kako naj rit dol spravim ne da bi dobila na mišični masi? Jaz sem včasih tekla in kolesarila, pa sem takoj dobila mišice. To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+. V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega. Rit: bolje normalno velika in čvrsta kot majhna in mlahava... Raje imam majhno in mlahavo in jo utrdim, veliko pa je težko zmanjšat. Sem jo 1x komaj spravila na min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:30:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, ja, pečem tudi mlečni kruh Boga Maja Tudi Gregi je ponoči spet imel vročino, več nič ne razumem Za Majo , zate pa In za vrtnarjenje! Kakšen recept prosim za mlečni kruhek. Hvala! zate in za Gregija Upam, da vas bo zdaj nehalo matrat vse po vrsti, ker prihajajo topli dnevi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:53:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit. Jana kako naj rit dol spravim ne da bi dobila na mišični masi? Jaz sem včasih tekla in kolesarila, pa sem takoj dobila mišice. To imam še iz najstniških let problem. Sem samo plesala, pa namesto, da bi bila suha sem imela stegna kot ena smučarka. Še v porodnišnici mi je rekla babica, da imam čvrsto rit kljub 20kg+. V glavnem takoj dobim mišice na stegnih in riti, pa nočem tega. a veš imam isti problem, vse se mi nabere na bedrih in bokih, rit sama ni tolk velika kot široka. Sem pa vedno to dol spravila z tekom in rolanjem, pol ko sem pa dol spravla , sem pa začela v hrib hodit, pol se pa rita dvigne in oblikuje . Najboljš je it zjutraj na tešče laufat, pa 30 minut po teku pojest zajtrk. Drugače pa a veš vsako telo je poglavje zase, meni lahko nekaj pomaga tebi pa drugo.. V vsakem primeru pa je boljš met mišice kot maščobo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:53:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, Kaj pa Nejca muči? nimam pojma kaj je bilo.. No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:54:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma dober dan! Spanje: naša noč je bila spet porazna. Približno taka kot iz četrtka na petek, samo, da je bilo manj kričanja in vreščanja. Vreme: Počutje: Manca spi že prvo rundo spanja, kar ni nič čudno glede na nočno spanja oziroma bolje rečeno nespanja, ati gleda TV, mami se bo pa zdele na RR mal sproščala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:00:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, Kaj pa Nejca muči? nimam pojma kaj je bilo.. No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučko o bogi Nejček. upam, da ni kaj hujšega? si je ful prebil?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:02:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:03:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, uživajteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:03:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Od včeraj zvečer do danes zjutraj sem izgubila 1,8 kg vode in je to ful dobra motivacija zame. Imam dve oblekci, ki ju še nikoli nisem oblekla (jah no imam jih 4 ali 5), ki bi jih res rada oblekla, samo se moram v red spravit. Najtežje je rit dol spravit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:04:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, Kaj pa Nejca muči? nimam pojma kaj je bilo.. No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučko o bogi Nejček. upam, da ni kaj hujšega? si je ful prebil? prebito ima tjko en centimeter, zatečeno in buškasto pa še 3 okrog.. ja upam da ga ne boli preveč...zdej greva mal na sonček, da bo zaspal, če bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:04:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a veš imam isti problem, vse se mi nabere na bedrih in bokih, rit sama ni tolk velika kot široka. Sem pa vedno to dol spravila z tekom in rolanjem, pol ko sem pa dol spravla , sem pa začela v hrib hodit, pol se pa rita dvigne in oblikuje . Najboljš je it zjutraj na tešče laufat, pa 30 minut po teku pojest zajtrk. Drugače pa a veš vsako telo je poglavje zase, meni lahko nekaj pomaga tebi pa drugo.. V vsakem primeru pa je boljš met mišice kot maščobo. Tek zjutraj ni izvedljiv do jeseni. Vozička pa ne morem s seboj rinit, ker Maja takoj zboli, če ji malo piha. Sej bo. Jeseni mi pa ne bo treba laufat, ker bom do takrat že vse izgubila zaradi šihta. Edino za kondicijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:04:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, Kaj pa Nejca muči? nimam pojma kaj je bilo.. No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučko Upam, da ni prehudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:04:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma dober dan! Spanje: naša noč je bila spet porazna. Približno taka kot iz četrtka na petek, samo, da je bilo manj kričanja in vreščanja. Vreme: Počutje: Manca spi že prvo rundo spanja, kar ni nič čudno glede na nočno spanja oziroma bolje rečeno nespanja, ati gleda TV, mami se bo pa zdele na RR mal sproščala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, Jaz imam domacico, poli salamo, planinski caj, cokolino... ...... Ko sem zaglesala vse te dobrote sem kar solze na ucke dobila... Za kaj vec zdele nimam casa...samo vse vas lepo pozdravljamo. Pa mal v daljavo glejte ce vam slucajno Katina maha z kake piramide
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:13:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, Kaj pa Nejca muči? nimam pojma kaj je bilo.. No da pa se je noč zlobno nadaljevala v dan, je prej padel z stranjo glave na polico in si prebil bučko o bogi Nejček. upam, da ni kaj hujšega? si je ful prebil? prebito ima tjko en centimeter, zatečeno in buškasto pa še 3 okrog.. ja upam da ga ne boli preveč...zdej greva mal na sonček, da bo zaspal, če bo uživejta na sončka in upam, da bo zaspal, da bo malce pozabil na buško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:14:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Jaz imam domacico, poli salamo, planinski caj, cokolino... ...... uživaj v dobrotah Ko sem zaglesala vse te dobrote sem kar solze na ucke dobila... Me veseli, da si dibila dobrote, ki jih imaš tako rada Za kaj vec zdele nimam casa...samo vse vas lepo pozdravljamo. Tudi vas Pa mal v daljavo glejte ce vam slucajno Katina maha z kake piramide Bom fajn oči dala na peclje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:17:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas je tudi sonček in Jaka in ati sta zunaj, midve pa morava notri čepet. Upam, da bom vsaj popoldan malo zunaj, ker je tole za izkoristit. Me zanima, če bo Calpol popustil po kaki uri ali dve. Takrat bom vedela, če jo še vedno vročina daje ali ne. Se mi pa zdi, da njena spodnja 2. rine ven. Je pa težko pogledat, ker ne pusti ali pa jezička tako nastavi, da se ne vidi. Jo moram dat spat, ker je tečna ko , ker je ponoči zelo slabo spala. pri nas je tudi sonček, sta bila pa Manca in moj oči tudi že zunaj ob pol 10ih, zdej pa naša frčafela spi, midva bova šla pa mal avte posesat pa držim pesti, da popoldne ne bo imela Maja več vročine in bosta lahko šli ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:18:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. joj joj, ti pa res nimaš sreče s tem avtom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:18:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V glavnem, naše popoldne je kljub vsemu izpadlo super, Müller ni bil izropan in sem dobila vse s svojega spiska. Na poti domov smo naredili še en postanek in šli v gozd nabirat zvončke za neizropan Muller in nabiranje zvončkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:19:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spanje . Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala. Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka. Včeraj sem bila pridna in sem malo počistila svojo in taščino gredico. Tulipani lepo poganjajo, pa hijacinte, krokusi in narcise tudi. Ko bo cvetelo dobite slikco. komaj čakam slikice rožic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 10:20:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VID (hijenca) VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV Tudi od naju z Manco!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?