Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:59:23
|
|
|
|
hijenca
|
Ati je ostrižen, Videk je že v kinderpetu, samo jaz še strašim po bajti, se mi pa že tako, da bom nekoga še pojedla. Grem pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:59:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke . Jaz sem iz G. Radgone , zakaj pa nisi poklicala za kako kavico , ok če ne veš ti oprostim , drugače pa.... Aja pa lep nov avatar Nisem vedla, da si iz Radgone. Pa tudi časa nisem imela, ker sva bila v eni uri nazaj. Lenart - Radgona- Avstrija- Lenart, v eni uri. ta je bila pa brzinska Ko ga žgem z atijevim avtom, me še policija ne uspe ustavit, ker sem prehitra. sam da ti avto neodpove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:00:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke . Jaz sem iz G. Radgone , zakaj pa nisi poklicala za kako kavico , ok če ne veš ti oprostim , drugače pa.... Aja pa lep nov avatar Nisem vedla, da si iz Radgone. Pa tudi časa nisem imela, ker sva bila v eni uri nazaj. Lenart - Radgona- Avstrija- Lenart, v eni uri. ta je bila pa brzinska Ko ga žgem z atijevim avtom, me še policija ne uspe ustavit, ker sem prehitra. sam da ti avto neodpove Atijev avto je vredu, on leti ko nor, moj je več v okvari kot pa v uporabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:01:03
|
|
|
|
mafi
|
jaz pa letim pod tuš če mi rata se še kej pojavim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:02:21
|
|
|
|
mafi
|
hijenca:sam da ne bo še njegov v okvari, ker je bil pod tvojim nadzorom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:10:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca:sam da ne bo še njegov v okvari, ker je bil pod tvojim nadzorom Mogoče je pa to krivo . Zdaj pa res grem pod tuš, pa pod kovter, ati pa se naj z Vidkom jezi, ko nekaj gundra v kinderpetu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:19:56
|
|
|
|
hijenca
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
JUHU-a že vse mamce spite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz pa letim pod tuš če mi rata se še kej pojavim Ja,zadnji čas,da greš.Se že čudne vonjave pojavljajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:29:34
|
|
|
|
špelin@
|
Dober večer Samo toliko, da se javim. Vidim, da ima hijenca nov avatar Ne utegnem brat za nazaj, moram izkoristiti priliko, ker mali že spi. V glavnem, naše popoldne je kljub vsemu izpadlo super, Müller ni bil izropan in sem dobila vse s svojega spiska. Na poti domov smo naredili še en postanek in šli v gozd nabirat zvončke Zate, barbaw, in verjetno še za katero veliiiiko za lažjo noč. Mirno nočko želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 21:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj čvekice vidim, da čvek ni v polnem zagonu , jaz sem vas prišla samo pozdravit, danes smo se spet ceel dan potepali , zdaj gre pa mami žurat , pridne bodite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 22:50:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm bla pa dns pridna pa sm pospravla po stanovanju ( mal bl temeljito), skuhala kosilo, prvič spekla maffine ( pa še fino so mi ratali), oči je pa z Vidkom šel na sprehod (prvič je šel sam z njim vozičkat) madonca je malo napredoval. Pa na obisku smo bli pr moji starih staršah ( od mami). Je mela mama prejšnji teden roj.dan, pa smo ji šli voščit. Vid zdej spi, ma mislm, da bo kmal 1h. Nč, grem pogledat, če hladilni še hladi , če ne bom pa maffinčke napadla . za pospravljanje, za atija, ....... A si me mogla na mafine spomnit? Jaz se pa že cel dan nazaj držim. Pa še tašči sem zadnjič rekla, da bi jih mogla spet kaj spečt. Kaj ti po pošti pošlem kakšnega? Ga lahko kar ti namesto mene poješ, ker si taka suhica. suhica glih ne, taprava pa ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 22:51:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule. Videk je pa danes prvič odkril, da ima luleka. Nikoli ga še ni opazil, danes pa je odkril svet joj Nejc se že en mesec šlata, pa ga nateguje, jst pa kr vodene koze dobim ko to vidim , Nia se tudi prijima za luliko, ko jo previjam Jst se našmu smejem k ga vleče, se pa spomnm kok ga je vleku k je ugotovu da ga ma ( že kr dooolg nazaj)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 22:52:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nočko, pa lepo spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 22:54:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Oj čvekice vidim, da čvek ni v polnem zagonu , jaz sem vas prišla samo pozdravit, danes smo se spet ceel dan potepali , zdaj gre pa mami žurat , pridne bodite Mami, fajn se nažurej, še zame.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 23:02:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst grem tud kr ostale verjetn ste šle žurat al pa spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 23:19:02
|
|
|
|
Anitka
|
Bejbe jaz se poslavljam za en teden. V tem času pridno čvekajte, ne pustite se provocirati, želim vam, da ostanete/postanete zdravi, da vam otročki pridno spijo... Če bo prilika pa se kaj oglasim tudi iz Hurghade
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 7:21:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem na kavč ležat in v TV zijat, ker sem crknjena in bom verjetno zaspala. Lepo spite, nočko!!!! nočko tudi tebi in upam da ti Maja prespi celo noč brez kake vročine Ni bilo čisto tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 7:21:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bejbe jaz se poslavljam za en teden. V tem času pridno čvekajte, ne pustite se provocirati, želim vam, da ostanete/postanete zdravi, da vam otročki pridno spijo... Če bo prilika pa se kaj oglasim tudi iz Hurghade Uživajte!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 7:24:48
|
|
|
|
barbaw
|
Spanje . Se mi zdi, da sem več okrog hodila kot spala. Vstat pa sem mogla ob 6.45. Majo je nekaj kuhalo ponoči in sem atija nagnala, da jo on prevzame, ker nisem mogla več. Se mi tako , da bi lahko koga pojedla. Zunaj je Hb soncek, tako da bova vsaj z Jako malo šla na sončka. Včeraj sem bila pridna in sem malo počistila svojo in taščino gredico. Tulipani lepo poganjajo, pa hijacinte, krokusi in narcise tudi. Ko bo cvetelo dobite slikco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 8:59:35
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro danes pa ne morem rečt da je blo spanje ok, ker ni blo..Nejca je nekaj mučilo in je ponoči bruhal, in tudi danes zjutraj mi je zbruhal pol keksolina. barbaw komaj čakam na slikce.. Danes je spet sonček, in upam da bomo atija nasrali da gremo kam na izlet(upam da ne bosta spet z mojim atom drv zlagala), če ne bo pa tud sprehod vredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 8:59:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Samo toliko, da se javim. Vidim, da ima hijenca nov avatar Ne utegnem brat za nazaj, moram izkoristiti priliko, ker mali že spi. V glavnem, naše popoldne je kljub vsemu izpadlo super, Müller ni bil izropan in sem dobila vse s svojega spiska. Na poti domov smo naredili še en postanek in šli v gozd nabirat zvončke Zate, barbaw, in verjetno še za katero veliiiiko za lažjo noč. Mirno nočko želim vsem si imela pa srečo, jst sem bla v Velenju v Mullerju in spet niso imeli hippa 3, ne roza ne modrega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 8:59:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll VID (hijenca) VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 9:02:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro danes pa ne morem rečt da je blo spanje ok, ker ni blo..Nejca je nekaj mučilo in je ponoči bruhal, in tudi danes zjutraj mi je zbruhal pol keksolina. barbaw komaj čakam na slikce.. Danes je spet sonček, in upam da bomo atija nasrali da gremo kam na izlet(upam da ne bosta spet z mojim atom drv zlagala), če ne bo pa tud sprehod vredu. za Nejca Pri nas je tudi sonček in Jaka in ati sta zunaj, midve pa morava notri čepet. Upam, da bom vsaj popoldan malo zunaj, ker je tole za izkoristit. Me zanima, če bo Calpol popustil po kaki uri ali dve. Takrat bom vedela, če jo še vedno vročina daje ali ne. Se mi pa zdi, da njena spodnja 2. rine ven. Je pa težko pogledat, ker ne pusti ali pa jezička tako nastavi, da se ne vidi. Jo moram dat spat, ker je tečna ko , ker je ponoči zelo slabo spala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?