Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:23:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober dan naša noč je bila po dooooolgem času ok. ob 11 je sitrarla, je pomagala duda, ob 3h sem ji naredila mleko in potem sem pogledala na uro je bila že skoraj 8. to mi deli aneja. joške ne dobiš več niti pod razno . grem brat kaj ste načvekale za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:24:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro SPALI SMO FENOMENALNO in ja DEREM SE Je zaspala okrog pol 9ih, se bo 4ih zbudila, spila flašo čaja in bila budno kot čuk. Sva šli v dnevno, se previli in naštimali še flašo mleka in vse spil in šli nazaj spat ter spali do 7.40 TO ME DELEJ MANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Zdej pa šibamo na zjtrk pol pa ven na sončka, ki že tako lepo sveti v dnevno Za nazaj bom pa kasneje brala Manca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:24:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Joj punce jaz sem tok vesela.... cist se mal kake pol urce pa pridejo. Upam, da me boste vse saj enkrat obiskale!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:25:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Odpravljamo se od doma, tko da samo na hitro: SLIKCE IZ ČVEKA SO V ALBUMU ... če katera hoče, jih lahko zaklenem, ampak mi javte na zs, ker tuki verjetn ne bom našla. super fotke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:27:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, jz vas zapuščam, grem 1 štuk nižje, ima moj oče RD donc
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:33:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? jaz sem ji mahala in govorila pa pa, potem je kr sama začela, za ploskanje pa smo rabili malo več časa Jst m ga začela že kr zgodej učit ( od 3 m dalje), skoz sm delala pa pa pa pa in mahala pa bravo, bravo in ploskala in čez čas je tud Vid začel ponavljati za mano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:34:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz vas zapuščam, grem 1 štuk nižje, ima moj oče RD donc Vse najboljše tvojmu očetu, pa predvsem zdravja mu želiva mi2 z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:39:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz vas zapuščam, grem 1 štuk nižje, ima moj oče RD donc Vse najboljše tvojmu očetu, pa predvsem zdravja mu želiva mi2 z Vidkom se bom kar podpisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:40:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz vas zapuščam, grem 1 štuk nižje, ima moj oče RD donc Vse najboljše tvojmu očetu, pa predvsem zdravja mu želiva mi2 z Vidkom se bom kar podpisala jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:41:09
|
|
|
|
tally
|
barbaw kako je Maja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:42:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw kako je Maja? Brez Calpola kuha do 39.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:44:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw kako je Maja? Brez Calpola kuha do 39. ojoj , boga miška , upam, da ji vročina čimprej pade.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:47:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw kako je Maja? Brez Calpola kuha do 39. ojoj , boga miška , upam, da ji vročina čimprej pade. Bogica. Obhladki al pa krompir na nogice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:47:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst sm bla pa dns pridna pa sm pospravla po stanovanju ( mal bl temeljito), skuhala kosilo, prvič spekla maffine ( pa še fino so mi ratali), oči je pa z Vidkom šel na sprehod (prvič je šel sam z njim vozičkat) madonca je malo napredoval. Pa na obisku smo bli pr moji starih staršah ( od mami). Je mela mama prejšnji teden roj.dan, pa smo ji šli voščit. Vid zdej spi, ma mislm, da bo kmal 1h. Nč, grem pogledat, če hladilni še hladi , če ne bom pa maffinčke napadla .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:56:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm bla pa dns pridna pa sm pospravla po stanovanju ( mal bl temeljito), skuhala kosilo, prvič spekla maffine ( pa še fino so mi ratali), oči je pa z Vidkom šel na sprehod (prvič je šel sam z njim vozičkat) madonca je malo napredoval. Pa na obisku smo bli pr moji starih staršah ( od mami). Je mela mama prejšnji teden roj.dan, pa smo ji šli voščit. Vid zdej spi, ma mislm, da bo kmal 1h. Nč, grem pogledat, če hladilni še hladi , če ne bom pa maffinčke napadla . za pospravljanje, za atija, ....... A si me mogla na mafine spomnit? Jaz se pa že cel dan nazaj držim. Pa še tašči sem zadnjič rekla, da bi jih mogla spet kaj spečt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 17:59:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Drage dame, v nedeljo je 8.marec. Ni pomembno ali ga praznujete ali ne, pomembno pa je, da se zavedate zakaj je dobro biti ženska: 1. Ženske živijo dlje od moških. 2. V ženskim revijah je več darilc. 3. Lažje se napiješ, kar je pozitivno za denarnico. 4. Vedno veš, ali je otrok tvoj ali ne . 5. Osrečiš vsakega prodajalca čevljev. 6. Skoraj nikdar se ne izgubiš, saj te ni sram vprašati za pot. 7. Posledice burne noči lahko prekriješ s pudrom. 8. Nihče se ti ne smeji, kadar ne dosežeš vrhnje police v trgovini. 9. Hkrati lahko delaš več stvari. 10. Med razmišljanjem uporabljaš le možgane. 11. Ko zlikaš srajco, se to dejansko opazi. 12. Tvoj občutek za dolžino je realističen. Ko ti nekdo reče 20 centimetrov, točno veš, ali je to res ali ne. Uživajte v tem, da ste ženska !!!!
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 7.3.2009 18:02:15 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:03:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm bla pa dns pridna pa sm pospravla po stanovanju ( mal bl temeljito), skuhala kosilo, prvič spekla maffine ( pa še fino so mi ratali), oči je pa z Vidkom šel na sprehod (prvič je šel sam z njim vozičkat) madonca je malo napredoval. Pa na obisku smo bli pr moji starih staršah ( od mami). Je mela mama prejšnji teden roj.dan, pa smo ji šli voščit. Vid zdej spi, ma mislm, da bo kmal 1h. Nč, grem pogledat, če hladilni še hladi , če ne bom pa maffinčke napadla . za pospravljanje, za atija, ....... A si me mogla na mafine spomnit? Jaz se pa že cel dan nazaj držim. Pa še tašči sem zadnjič rekla, da bi jih mogla spet kaj spečt. Kaj ti po pošti pošlem kakšnega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:30:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm bla pa dns pridna pa sm pospravla po stanovanju ( mal bl temeljito), skuhala kosilo, prvič spekla maffine ( pa še fino so mi ratali), oči je pa z Vidkom šel na sprehod (prvič je šel sam z njim vozičkat) madonca je malo napredoval. Pa na obisku smo bli pr moji starih staršah ( od mami). Je mela mama prejšnji teden roj.dan, pa smo ji šli voščit. Vid zdej spi, ma mislm, da bo kmal 1h. Nč, grem pogledat, če hladilni še hladi , če ne bom pa maffinčke napadla . za pospravljanje, za atija, ....... A si me mogla na mafine spomnit? Jaz se pa že cel dan nazaj držim. Pa še tašči sem zadnjič rekla, da bi jih mogla spet kaj spečt. Kaj ti po pošti pošlem kakšnega? Ga lahko kar ti namesto mene poješ, ker si taka suhica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:32:13
|
|
|
|
barbaw
|
Glede tega, da Maja nima tako visoke vročine zaradi zobov, pa nisem prepričana. Ima namreč eno ličnico živo rdečo in malo otečeno. Sem že prej to opazila ampak je imela rdečo le tu in tam, danes pa jo ima že cel dan. Pa prav žari tale njena ličnica. Bi lahko jajčke gor spekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:48:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glede tega, da Maja nima tako visoke vročine zaradi zobov, pa nisem prepričana. Ima namreč eno ličnico živo rdečo in malo otečeno. Sem že prej to opazila ampak je imela rdečo le tu in tam, danes pa jo ima že cel dan. Pa prav žari tale njena ličnica. Bi lahko jajčke gor spekla. Ja, Nia je tudi mela ali eno ali pa obe ličke dostikrat rdeče, ko so ji zobeki ven rinli, vročine pa ni imela tako da glede tega pa ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:49:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drage dame, v nedeljo je 8.marec. Ni pomembno ali ga praznujete ali ne, pomembno pa je, da se zavedate zakaj je dobro biti ženska: 1. Ženske živijo dlje od moških. 2. V ženskim revijah je več darilc. 3. Lažje se napiješ, kar je pozitivno za denarnico. 4. Vedno veš, ali je otrok tvoj ali ne . 5. Osrečiš vsakega prodajalca čevljev. 6. Skoraj nikdar se ne izgubiš, saj te ni sram vprašati za pot. 7. Posledice burne noči lahko prekriješ s pudrom. 8. Nihče se ti ne smeji, kadar ne dosežeš vrhnje police v trgovini. 9. Hkrati lahko delaš več stvari. 10. Med razmišljanjem uporabljaš le možgane. 11. Ko zlikaš srajco, se to dejansko opazi. 12. Tvoj občutek za dolžino je realističen. Ko ti nekdo reče 20 centimetrov, točno veš, ali je to res ali ne. Uživajte v tem, da ste ženska !!!! pa še res je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:50:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz vas zapuščam, grem 1 štuk nižje, ima moj oče RD donc Vse najboljše tvojmu očetu, pa predvsem zdravja mu želiva mi2 z Vidkom se bom kar podpisala Tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 18:54:55
|
|
|
|
nia5
|
Joj zdaj smo pa tam pri nas (pri nekaterih že en čas sicer), Nia kjerkoli kaj vidi da se lahko prime, je že na nogah in to skooooz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:04:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj zdaj smo pa tam pri nas (pri nekaterih že en čas sicer), Nia kjerkoli kaj vidi da se lahko prime, je že na nogah in to skooooz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:05:40
|
|
|
|
hijenca
|
Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?