kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Hej! Sem ravno pomila po tleh, pa čakam, da se posuši. Teja spi, čeprav zadnje čase čez dan nekaj štrajka. Noč je še vedno HB prespana. Vsaj to, četudi podnevi ne spi. Tjaši sem naredila tortico za 5. rojstni dan, da se poslikamo in jo seveda pojemo. So pa eni kolegi odpovedali obisk, pa ni panike, bomo pojedli, pa še zdaj sem mal frej. Sem pa včerej opazila, da Teja kar nekej trza. To dela, ko gre flaška proti koncu. In prej je tudi, ko je bla utrujena. Mene tolk skrbi, da mi gre kar na . Bom mal po netu pobrskala, ker pojma nimam, kaj bi to blo. Padla mi ni, udarila se tud ni, tako da pojma nimam. Morda je povod to, ker včasih malce preveč naglas kaj rečem Tjaši. Če me pa mula nič ne sliši in ji moram stvar 5x rečt, pa še ni nič . To ma po očitu. On gleda TV in mu nekaj lahko 3x rečem, pa ni nič. Včasih sem jezna, bi blo bolš, če bi se s steno pogovarjala! No, in zadnje dni me Tjaša skoz nekej jezi, Morda bi blo bolš ji dat eno po riti, kot pa da se derem. Res me skrbi. Grem mal brskat. Želim vam lep vikend! A ima danes RD? Vse najboljše Tjaša! Veš kaj, če bi trzali zarad našega glasnega govorjenja, bi Lano kar treslo. Ker tudi Gaja zadnje čase sliši šele takrat, ko začnem kričat, prej se pogovarjam le sama s sabo. In potem mi mula šele reče: "Joj kuk si pa zatežena!" Pa nima niti pet let še smrkla. Izgleda da ima ta letnik serijsko napako, da nič ne sliši. ne vem, odkod mi je to znan , ja od nas seveda, pri nas je isto, cele dneve se s steno pogovarjam, pa 7 letniki majo tud očitno serijsko napako ( moja, od sestrične, pa tetina.... ) Pablo- sem kar onemela, naša se je komi naučila sedet, puza se z glavo na tleh, je tko hecna, pa čist rdeča, ko se rible ob tla, v desno se sploh ne obrne, iz trebuha na hrbet ji je sam 1x uspel... se vidimo na srečanju, pa glej, da ne bo Otmar prišel sam andrejaboris- vreme krivo slaba tolažba, ker pri nas je vseeno kakšno vreme je! barbarinha- mislim, da je to peta al šesta bolezen; pikice bodo zginala v dveh dneh