|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
8.3.2009 11:26:23   
anita goitan
dan punceuser posted image

super dan je, moj user posted image peče kruh, kuha, Zoja spi..potem jo pa mahnemo nekam z nahrbtnikomuser posted image

lepo nedeljo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.3.2009 11:32:49   
gajka
Jaz bi tudi že šla kam z nahrbtnikom, pa še nekako ne upam dati Roka vanj, ker še ne sedi samostojno, pa mu ne bi rada preveč hrbtenice obremenila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.3.2009 11:39:52   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz bi tudi že šla kam z nahrbtnikom, pa še nekako ne upam dati Roka vanj, ker še ne sedi samostojno, pa mu ne bi rada preveč hrbtenice obremenila... user posted image

sej nama je P rekel da dokler ne sedi naj je ne nosiva

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.3.2009 11:41:14   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sej nama je P rekel da dokler ne sedi naj je ne nosiva

Saj pravim, blagor vam, ker že sedite! Pri nas se bo pa, kot kaže, še nekaj časa prah nabiral na ruzaku...

Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.3.2009 12:05:24   
sandra123
user posted image

Vsem želim najnaj ob dnevu ženauser posted image

Hvala za čestitkeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
8.3.2009 12:32:47   
andrejaboris

Hoj babike! Lep in prekrasen dan žena vsem. In naj bo vsak dan, dan žena!

Gajka
niti ob opori ne sedi?

Bella upam, da bo vse O:K:!!!!

Taja, Teja VSE NAJBOLŠE!!!!

Lan pa je dobil vročino in je tut mj prihod jutri na srečanje pod vpraššajem! Jaz bom znorela stemi boleznimi. Pa sploh ne vem kaj mu je, samo vročino ima 37,5. NO pa reko je da ga trebušček boli. Ampak, vsakih 5 minut si nekaj drugega zmisli. Pa še vedno je za norenje!

Nič šibam.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.3.2009 17:20:31   
buhtlčk
Maja T. - ZARA
Čestitke za osmico!

sandra123 - TAJA & TEJA
Čestitke za dvojno sedmico!

Carol11 in Nejka23
vse najboljše!!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.3.2009 17:25:24   
anita goitan
dan,
uf je bla lepa nedelja, 2 uri hodili, Zoja uživala v nahrbtniku..sam je pa kar oblačno postalouser posted image
zdej pa hladilnik napadamuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.3.2009 18:02:33   
cebrca

Srečanje CE:
ponedeljek 9.3.09, začetek 10-11h, lokacija Planet Tuš zgoraj

-cebrca - Ivan
-Zoja Miša - Kaja Lina

-Kaja - Leja
-košuta - Teodor ??
-nell - Tibor

-gajka - Rok
-lana - Lev
-Tejkaz - Jaša
-Pablo - Otmar
-andrejaboris - Enej
-arany - Domen
-anita goitan - Zoja ??
-matejchi - Maruša ??

Madona ste pikolovske. A mislite da bomo samo eno uro čvekale!!!!!user posted image   Začetek je raztegnjen, čvekamo pa dokler zadnja ne odide!!!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.3.2009 18:11:18   
cebrca
bella user posted image samo da so te potolažli da ni nič hudega!

gajka ti kar pridi ko boš lahko. Za Roka boš pa videla, že jutri ga boš veselo lovila naokoli, ko bo tako hitro shodil!user posted image

košuta upam da se vseeno najde avto! user posted image

andrejaboris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre vročina šccc!

user posted image

Maja T. - ZARA
Čestitke za osmico!

sandra123 - TAJA & TEJA

user posted image

Carol11 in Nejka23
user posted image

ČESTITKE ŠE OD MENE!

Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.3.2009 18:15:06   
cebrca
Jaz pa ne vem kaj je našemu. A je možno da je spet kakšen poskok v rasti user posted image user posted image user posted image

Včeraj mi je zvečer predzadnjo kašico pojedel tam nekje 270ml user posted image . Danes mi je pa že 4x jedel po 200 ml pa še bo user posted image user posted image če ne bo spet jokuser posted image

OK zdaj pa moram šibat in najbrž danes ne bom imela več časa, jutri pa tudi ne zjutraj!
Se vidimo jutri pa bomo še kakšno rekle!!!!!!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 8.3.2009 18:16:39 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.3.2009 19:11:09   
andrejaboris
Cebrca jaz tut pravim šč vročini in boleznim, pa se nas kar držijo. Očitno smo dobri gostitelji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da pridem jutri. A me bote drugač kaj pogrešale??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Anita fajn da ste uživali!!user posted image user posted image

Jaz pa sem prej laufala, naredla pecivo in zdaj grem njami njami.

Aja  zara vse naj naj za 7 mesecev!!!

Carol in Nejka hepi brsdej!!!user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.3.2009 19:48:44   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ryssa -
rikverc tudi velja, seveda, plazenje je plazenje...kar povej datum, če ga vešuser posted image

Erin 22.2. je datum.

V nahrbtnik ga midva dava čeprav še ne sedi čisto sam. Sicer lepo sedi, samo obstati v sedečem noče. To je tak fajni ruzak, da je v njem isto kot da bi sedel v naročju. Se pa nosimo samo kako urco v kosu, tak da mislim da ni panike, pa še to smo danes bili komaj tretjič.
Danes smo se spet imeli fino Je bil fajn sonček

Pa čestitke Carol in Nejka za rd

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.3.2009 19:59:53   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris
Upam, da pridem jutri. A me bote drugač kaj pogrešale??user posted image user posted image user posted image
user posted image (prihrani nam in
user posted image )

user posted image (a te lahko podkupim...user posted image )

Jaz pa ne vem kaj naj naredim glede jutri.. sploh nimam jajc rečt, da ne pridem na predavanje, čeprav ima moj dragi nočno in gre spat ob 6.30 in bi pol moral vstat ob 8.30 ali naj raje vprašam, če lahko pride Maruša z manouser posted image (ja saj vem da sem user posted image )
anita ti pa tudi prestavi user posted image ...nujno!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.3.2009 21:06:06   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

bella user posted image samo da so te potolažli da ni nič hudega!

gajka ti kar pridi ko boš lahko. Za Roka boš pa videla, že jutri ga boš veselo lovila naokoli, ko bo tako hitro shodil!user posted image

košuta upam da se vseeno najde avto! user posted image

andrejaboris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre vročina šccc!

user posted image

Maja T. - ZARA
Čestitke za osmico!

sandra123 - TAJA & TEJA

user posted image

Carol11 in Nejka23
user posted image

ČESTITKE ŠE OD MENE!

-vsemu  po spisku se pridružujem.user posted image

Matejč
i vzami malo zraven, saj je pridna,...pa še prej boš lahko odpeketala,..bo dober izgovor.

Pri nas pa jemo 100/ uro ampak po novem bi rada sama držala žlico in ko to ne dovolim je IPIKa,...to že sedaj. In potem vzamem žlico vstran, je ne tolažim,....ipično stoka,..... čakam, da jo mine in potem vidi, da ni efekta ter odpre usta,...kao OK mati te pa mi daj no.user posted image

Ravno sma se pojoškale in ata jo je odneso budno spat in do sedaj še ni zajokala, kr sama zaspi brez kake zvezdice, uspavank,.....ob 20.30-21 je ura in jo pobere. Sem tako srečna, ker spi celo noč do 7.30.Nimam kaj za jamrat.

A ste dobile kaj za 8.marc,......jaz 0, ker moj pravi, da je to za stare babe in je star komunistični praznik,...se bo baje potrudo za materinski dan-..mogoče pa. Eh, kaj bi se sekiro,.....

Kje se že dobite, če me slučajno kaj prime, da bi se pripelala iz Mb-ja,.....kak naslov bi za Garmina-pliiissss.user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.3.2009 21:19:23   
bella02

Maja T. - ZARA
Čestitke za osmico!

sandra123 - TAJA & TEJA

user posted image

user posted image user posted image user posted image Carol11 in Nejka23 user posted image user posted image user posted image
user posted image

Trzanje in tresenje se še vedno pojavlja in bolj ko je dan pri koncu, bolj me je strahuser posted image . Jutri jo peljem k P, potem bomo pa videli. Tako me je strah, kaj bodo rekli. Upam pa na najboljše. Vam javim. Nočka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.3.2009 21:25:12   
matejchi
bambi prej sem hotela napisati pa mi je iz glave ušlo.. zakaj se res MBčanke ne pripeljete v Cele?
Mariborska cesta 128 - http://www.planet-tus.com/slo/planeti_tus/planet_tus_celje

< Sporočilo je popravil matejchi -- 8.3.2009 21:29:25 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.3.2009 21:48:18   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Maja T. - ZARA
Čestitke za osmico!

sandra123 - TAJA & TEJA

user posted image

user posted image user posted image user posted image Carol11 in Nejka23 user posted image user posted image user posted image
user posted image

Trzanje in tresenje se še vedno pojavlja in bolj ko je dan pri koncu, bolj me je strahuser posted image . Jutri jo peljem k P, potem bomo pa videli. Tako me je strah, kaj bodo rekli. Upam pa na najboljše. Vam javim. Nočka

user posted image

mislim nate!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.3.2009 21:50:21   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

bambi prej sem hotela napisati pa mi je iz glave ušlo.. zakaj se res MBčanke ne pripeljete v Cele?
Mariborska cesta 128 - http://www.planet-tus.com/slo/planeti_tus/planet_tus_celje

..ker se mi ni tak daleč zavozit,...60 km. Sem pač lena ne,...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.3.2009 22:18:46   
Erin
bella02 - ZS

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.3.2009 22:21:37   
Erin

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzor!!!user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mishel, Tamy30, miškolinček, Tato, nyna84, Češnjica, PABLo, iskanje, košuta,  URSKA_P, Nejka23, betty, erta, anaya, karmar, aradej, tatly...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SPOROČITE PODATKE GLEDE GH,
MOREBITNEGA SEDENJA
ALI ŽE MOGOČE PLAZENJA VAŠIH MALIH AVGUSTOVČKOV...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.3.2009 22:30:05   
Erin
KAj se pri nas dogaja..isto kot pri belli02...user posted image user posted image user posted image zadnje 3 dni v katastrofalni obliki tresenje, trzanje, čudni zvoki, zategovanje, tiki, največkrat ob hranjenju in po hranjenju...iščeva na netu kaj bi bilo..HB da imamo v četrtek nevrologa in EEG da povejo kaj se dogaja... Midva sva že čisto preč... SE gremo tudi jutri pokazat popoldne k P in bova zahtevala napotnico za gastroenterologa ker misliva da je vs skupaj povezano s tako močnim reflusom in sva našla podatke da je vse skupaj povezano z nevrološkimi motnjami..eh, tolk je tega...user posted image user posted image

PA ko da jeva tamalega spat v posteljico je zadnje dni tako nagajiv.user posted image user posted image user posted image .bog ne daj spat pa če mu še tako očke skup lezejo..on bi pasel kravice, ne ustavi ga niti spalna vreča.. je pa hecno ko poslušaš stokanje in potem kar naenkrat pokuka izza roba posteljice njegova glava in se smeje..bova morala znižat posteljo očitno čeprav se še ne zna dvigniti...
A je nekaj v zraku al kaj... bomo videli če je vse skupaj samo "vpliv" atijeve prisotnosti čez vinekd..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.3.2009 23:01:50   
karmar
Erin glede GH sem ti že kar nekaj časa nazaj sporočila, ne spomnim se več točnega datuma...začetka februarja sva začela dodajat korenček, jabolko, bučke... Plazi se še vedno ne. Sedi pa le z oporo. Če jo spustim se zvrne kot kaki pijanček...user posted image

matejchi jaz na tvojem mestu bi jo vzela s sabo, pa naj vidijo kako si požrtvovalna uslužbenka. Po 10min jo pa rahlo uščipni in reci MORAM IT! hehehe

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.3.2009 23:14:05   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Erin glede GH sem ti že kar nekaj časa nazaj sporočila, ne spomnim se več točnega datuma...začetka februarja sva začela dodajat korenček, jabolko, bučke... Plazi se še vedno ne. Sedi pa le z oporo. Če jo spustim se zvrne kot kaki pijanček...user posted image

Že nisi napisala datuma pa zato nisem napisala ker sem tega čakala...torej pišem samo februar za GH?user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.3.2009 23:36:48   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Že nisi napisala datuma pa zato nisem napisala ker sem tega čakala...torej pišem samo februar za GH?user posted image user posted image

pa marec 2085, da si je kolk zlomila...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 8.3.2009 23:37:01 >

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.