bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca bella samo da so te potolažli da ni nič hudega! gajka ti kar pridi ko boš lahko. Za Roka boš pa videla, že jutri ga boš veselo lovila naokoli, ko bo tako hitro shodil! košuta upam da se vseeno najde avto! andrejaboris da gre vročina šccc! Maja T. - ZARA Čestitke za osmico! sandra123 - TAJA & TEJA Čestitke za dvojno sedmico! Carol11 in Nejka23 ČESTITKE ŠE OD MENE! -vsemu po spisku se pridružujem. Matejči vzami malo zraven, saj je pridna,...pa še prej boš lahko odpeketala,..bo dober izgovor. Pri nas pa jemo 100/ uro ampak po novem bi rada sama držala žlico in ko to ne dovolim je IPIKa,...to že sedaj. In potem vzamem žlico vstran, je ne tolažim,....ipično stoka,..... čakam, da jo mine in potem vidi, da ni efekta ter odpre usta,...kao OK mati te pa mi daj no. Ravno sma se pojoškale in ata jo je odneso budno spat in do sedaj še ni zajokala, kr sama zaspi brez kake zvezdice, uspavank,.....ob 20.30-21 je ura in jo pobere. Sem tako srečna, ker spi celo noč do 7.30.Nimam kaj za jamrat. A ste dobile kaj za 8.marc,......jaz 0, ker moj pravi, da je to za stare babe in je star komunistični praznik,...se bo baje potrudo za materinski dan-..mogoče pa. Eh, kaj bi se sekiro,..... Kje se že dobite, če me slučajno kaj prime, da bi se pripelala iz Mb-ja,.....kak naslov bi za Garmina-pliiissss.
|