|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
6.3.2009 9:33:25   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri kje natančneje in kdaj popoldan...user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image   KAj mate tam Dom kulture al kaj? Lucija ima premiero igrice  za otroke Motovilčica. Ob 18h user posted image

joj, sayuri, si mi prav pomagala zdej.. sm hotla rečt da ima Lovro čisto Fati podobne učke, ker se nisem spomnila kako se kliče...Lucija...user posted image  Pa se mi res zdi tako...user posted image

anita slike so pa svetovne... tudi moj če ju pustim same eksperimentira po svoje...user posted image

moj poskus spanja v svoji posteljici mi je pa nekje okrog 4h požrl živce. Ko se začne dret da še sosede zbudi, jo pa preložim k sebi v posteljo in tik tak zaspi...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
6.3.2009 9:56:02   
anita goitan
čaw karmar smo te pogrešaleuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
6.3.2009 10:07:16   
gajka
Pa saj se jim je skeglalo! Vstopnice za koncert od Il Divo so 99€ ali pa 129€! user posted image  user posted image Sem mal iz firbca šla pogledat, če so še kake karte za dobit, če bi me slučajno prijelo, da bi šla... Na prejšnjem koncertu sem bila v Parizu in je bil user posted image ! Tokrat ne grem. Ne v LJ, ne v Pariz, no, mogoče najdem še kakšno novo simpatično destinacijo za izlet. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.3.2009 10:16:42 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
6.3.2009 10:16:51   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa saj se jim je skeglalo! Vstopnice za koncert od Il Divo so 99€ ali pa 129€! user posted image  user posted image Sem mal iz firbca šla pogledat, če so še kake karte za dobit, če bi me slučajno prijelo, da bi šla... Na prejšnjem koncertu sem bila v Parizu in je bil user posted image !

sej ti bo user posted image častil za 8.marecuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
6.3.2009 10:17:56   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Pa saj se jim je skeglalo! Vstopnice za koncert od Il Divo so 99€ ali pa 129€! user posted image  user posted image Sem mal iz firbca šla pogledat, če so še kake karte za dobit, če bi me slučajno prijelo, da bi šla... Na prejšnjem koncertu sem bila v Parizu in je bil user posted image !

sej ti bo user posted image častil za 8.marecuser posted image

Take želje pa spet ni. Sem sicer bolj na rock vržena, samo kdaj pa kdaj kako izjemo naredim. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
6.3.2009 10:19:41   
gajka
Rok je odkril, da imajo vsi stoli v kuhinju kromirano podvozje... In prav prijetno hladni so za lizat, za šlatat, za slinit, pa še vse se potem lepo pozna! user posted image Pred parimi dnevi je ful veselo lizal naslonjalo za noge na barskem stolu, da je kar čmakalo! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.3.2009 10:20:16 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
6.3.2009 10:33:57   
nyna84
Jutro!

Sem vas pršla na hitro prečekirat. Sem dala Lano že nazaj spat, tko da imam zdej čas. user posted image Lana ima zadnje čase vsako noč dve uri, ko sploh ne spi, ampak se igra. user posted image Si lahko predstavljate, da sem zjutraj s podočnjaki do kolen. user posted image In danes me je še praskala ponoči, tako da imam cel dekolte pikast in črtast... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

a je gledala kung-fu pando???user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
Moja sestrična (ima 4 leta) si ne more zapomnit naslova in vedno reče F** F** Panda. user posted image
Je pa res faca Zoja, se vidi da sta s tatijem uživala 100/uro.

Rok je odkril, da imajo vsi stoli v kuhinju kromirano podvozje... In prav prijetno hladni so za lizat, za šlatat, za slinit, pa še vse se potem lepo pozna! user posted image Pred parimi dnevi je ful veselo lizal naslonjalo za noge na barskem stolu, da je kar čmakalo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 6.3.2009 10:35:01 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.3.2009 10:56:31   
Carol11
Pa se jaz po dolgem casu. Na presenecenje Hana spi malo dlje kot obicajno (ze 1 uro, ponavadi dobre pol urce, tako da imam cas le za kavico in oblacenje).
Mi smo u redu, razen tega da sem od nenehnega nosenja ful utrujena. Na tleh ni vec zanimivo, ker pa se ne sedimo in kravic ne pasemo prav radi je najboljsi razgled iz mojega narocjauser posted image . In nasa sefica samo kaze kam bi sla rada.

GH nam gre u redu. Moram pohvalit Matejchin recept ajdova kasa, riz in jaboka (jaz vcasih se dodam hrusko). To je zakon...ce kam gremo kar to pripravim in sem zihr da bo pojedla.
Danasnji zajtrk ovseni kosmici, malo rozin in jaboka, tudi njami.
Jaz vedno zjutraj malo vec naredim (sadje, zito), da imam se za kak vmesni obrok (npr ce ji kosilo ne tekne), ali pa za popoldne. Ali ve tudi tako, ali vedno sveze?

Vozickanje: ali so vasiuser posted image zadovoljni v sportnem delu vizicka? Hana zdrzi cele pol ure, sam se mi vedno bolj zdi da je problem obleka - bundica, je v njej kot mali robotek, rokice le s tezavo da skupaj, pa kapa... jest jo pol urce vozim in nasljednje pol urce nosim okoli hise. Videt je pa cist nesrecna, lahko se na glavo postavimo pa se zunaj sploh ne bo nasmejalauser posted image . bo ze, sej bo kmal se topleje.

zdaj je pa ze budna, na hitro zelenjavo skuham napol in ven. Ko pa prideva se koruzni zdrob notri in kosilo.

vozicek, sedenje

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
6.3.2009 10:57:38   
Carol11
ne upostevajte ta vozicek, sedenje na koncu. To  je moj plon listek, da ne pozabi kaj napisatiuser posted image . Cau cau

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
6.3.2009 10:59:53   
Carol11
jao kolk napak, plonk listekuser posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
6.3.2009 11:30:30   
Erin
DAaaaaaaan...

Hvala za čestitke in vse naj naj tilnovim soslavljenkamuser posted image user posted image user posted image

Naš spi že uro in pol..je zamenjal dopoldanski s popoldanskim spancem...

Punce, ne se sekirat glede zlobnih jezikov... dokler se ljudem ne postaviš po robu delajo s teboj kakor hočejo..uprite se..user posted image in v kolikor oseba ni strokovnjak na področju katerega kritizirajo..skozi eno uho not-drugo ven... vmes pa zlajat se..ne tiščite jeze v sebi....in zlajat se na PRAVO osebo...da ne bo možek npr poj nasrkaluser posted image user posted image user posted image

ŠE nekaj bi rada povedala, samo ne me kregatuser posted image .. saj vem da znajo včasih mamice in tašče pretiravat z nasveti, ampak ne se tako razburjat no... tašče so navsezadnje tiste ki so vzgojile moškega za akterega smatrate da je najbolj popolen moški ki ste jih srečale..in mamice so navsezadnje vas vzgojile.. jaz zelo cenim nasvet moje matere, če se v čem ne strinjava pa samo lepo povem da tako pač ni več, da so se stvari v teh letih spremenile in HB sprejme to.. spremenilo se je veliko od takrat in vsaj meni se zdi da si tudi one želijo le najboljše za svoje potomce...v takih trenutkih velikokrat pomislim..kakšna tašča bom jaz in ali tudi mojih dobronamernih nasvetov ne bodo cenili in me še celo kregali...mene bi po pravici povedano to bolelo...se bo pa do takrat spet vse spremenilo...
Eno je da želijo lepo pomagat, no, v kolikor pa letijo nesramne pripombe pa vas popolnoma razumem in prav je da se postavite v bran... za žensko ni hujše kritike kot kritika čez njeno vzgojo..to je naša ahilova peta..
IN VSAKA MAMICA JE NAJBOLJŠA MAMICA ZA SVOJEGA OTROKA - to si le zapomnite...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 6.3.2009 11:32:19 >

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
6.3.2009 12:00:44   
nyna84
Tako se mi probamo plazit...

user posted image

user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.3.2009 12:13:53   
Barbarinha
Še četrta strašna noč za mano!

Povejte mi... Dva dneva vročine (brez kašlja, brez smrkanja in drugih problemov, samo vročina), zdaj pa že štirje dnevi ko zaspi, spi prvo rudno skupaj dve - tri urce normalno, nato pa se joka, obrača, cartal bi se, kar bi me nekaj za roko držal, pil sokca... Tako vsake pol ure do devetih zjutraj... A so to zobki? Ker dva že imamo, pa ni bilo nobenega joka in drugih problemov. Pa vse nekako v spanju. Ko se prebudi in predrami pa je smeško in dobrovoljček, je pospravil že korenčkovo jabolčno kašico, sedi v svojem sedežu in se gunca po dnevni, prda in kaka zdaj trenutno, počasi se davi z žemljico... Aja, pa Deluxe music program mu je všeč, majo glasbo gor... Se po taktu gunca... Mislim... Kot noč in dan... Ponoči siten in razdražljiv, čez dan kot vedno... user posted image user posted image user posted image Si pa malo študiram... Pred tednom sva z dragitom delala rastlinjak pa sva Lukca dala mami za čez dan in noč, da bi si to tako zapomnil...user posted image

Bambi, nisem Mariborčanka, gori iz Malečniškega hriba sem v eni vasi Bogu za hrbtom (tam ko imajo same vinograde) sva se pred kratkim z dragitom preselila v eno starejšo hiško, jo morava dvignit, da bova mansardo zgoraj uredila za sobice in vso prenovit. Pravi, da se bolj splača, kot pa da bi šla na novo gradit. Imava pa zato skoraj hektar zelenice okoli za Lukčeve norije poleti, ogromen stolp za igranje s peskovnikom, gugalnico... in bazen za poleti - vse dragitovo delo... Samo mivko je še treba pripeljati. Bom slikice pripopala. Ma zlate rokice moj user posted image , se bo kar sam na prenovo hiške baje vrgel. Sprašujem se samo, koliko bo mene angažiral...

Aja... Včeraj sem šla na razgovor za službo. Sem prišla v ožji izbor izmed 200 kandidatov med 10. Zdaj moram še samo počakati 2-3 tedne, da mi povejo kako in kaj. Že dolgo nisem govorila nemški... pa se moram pohvalit, da še le nisem vsega pozabila user posted image user posted image user posted image za mene...

Evo, Lukčeva hiška od spredaj...

user posted image

...in Lukčeva hiška od zadaj...

user posted image

Naš bazenček, ki še ni ravno gotov (morda bo letos)... In čudovit sonček (so napovedali oblačno in dež...)

user posted image

Sem lih dve uri pisala ta post... Mali je vmes zaspal... Grem likat... Aha že bedi...

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 6.3.2009 12:17:00 >

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.3.2009 12:33:38   
gajka
Barbarinha user posted image za takega user posted image ! Sem vam kar favš bazena - je moja velika želja, če se bova midva odločila svojo hiško postavit. Zaenkrat sva se dobro v naši mansardi stacionirala - je bila ravno lani konec pomladi vseljiva, pa skoraj 120m2 prostorov imava... No, odnosi z mojimi starši imajo svoje vzpone in padce in to je tudi eden od razlogov, zakaj jo enkrat v prihodnosti najbrž mahnemo na svoje. user posted image Pa čestitke za uspešen razgovor! user posted image

nyna84 - pri vas pa lahko že čopke delate in skoraj kitke spletate! user posted image

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.3.2009 13:28:09   
Erin
barbarinha - super user posted image imaš..priden jeuser posted image user posted image user posted image Ga posodiš?user posted image Jaz bi tud bazen melaaaauser posted image user posted image user posted image Pa bravo za razgovoruser posted image user posted image Upam da ti uspe še zadnjih 9 prekosituser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.3.2009 13:30:47   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

user posted image

Ooooooooo lepotička user posted image user posted image user posted image Pa zdi se mi da je zelo podbna Kaji liniuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.3.2009 13:33:36   
Barbarinha
Sva bila z Lukcom zunaj na sončku, no zdaj je spet oblačno...

Nyna 84, tvoja Lana pa ima laske!!! Pa prava lepotica! Luka pravi: moja... moja... boš...

Gajka, odnosi z domačimi pa... Midva sva mislila, da bova imela mir in da bova na svojem... Ti šment ti... Sta si tašča in tast zraven uredila vikend in večina časa preživita tukaj, urejata vinograd... user posted image user posted image user posted image user posted image Nekoč..... Je tašča zlata vredna, zato pa je tast user posted image user posted image user posted image , se v vse vtakne in samo njegovo mnenje nekaj šteje (hvala bogu, da glede otroka nima komentarjev). Se user posted image veliko zaradi njega presekira (pa baje za želodec ni vredu, če preveč sekire letijo), je pa veliko vredno (vsaj meni), da sva na deželi, imava dvorišče, kjer se bo Luka (in njegovi bratci in sestrice) igral, čofal, brez da bi me skrbelo zaradi ceste in drugih stvari in smo vsi na svežem zraku...

Pa še vprašanje: Luka se do četrtega meseca, če smo ga posedli, gunca naprej nazaj... Ko ga damo v stolček, se gunca iz ene strani sobe na drugo, kakor hitro sedi, tako hitro se gunca... Menda to ni kaj narobe, bom ko bo net boljši prilepla film...

Evo, malo pomladi iz mojih okenskih polic...

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 6.3.2009 13:41:49 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.3.2009 13:40:05   
buhtlčk
Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

čestitam!!!!

barbarinha boste pa uživali :) Bomo eno srečanje kar pri vas organizirali, ko imate dovolj prostora

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.3.2009 13:43:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Barbarinha

Pa še vprašanje: Luka se do četrtega meseca, če smo ga posedli, gunca naprej nazaj... Ko ga damo v stolček, se gunca iz ene strani sobe na drugo, kakor hitro sedi, tako hitro se gunca... Menda to ni kaj narobe, bom ko bo net boljši prilepla film...

Najbolje bo da vprašaš P... naš ima še vedno tike - že 1,5 meseca, trese ga itd..smo dobili takoj napotnico za naprej - imava čez 1 teden prav nevrologa in EEG v Lj da izklučijo epilepsijo in nevrološke motnje... upam za vašega in našega da ni kaj narobe...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.3.2009 13:43:51   
Barbarinha

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

barbarinha boste pa uživali :) Bomo eno srečanje kar pri vas organizirali, ko imate dovolj prostora

Samo še za grilat mora bit nekje pa voda v bazenu pa bi res lahko!!! Prostora je dovolj! user posted image user posted image user posted image Velja za poletje...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.3.2009 13:48:42   
Barbarinha

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Najbolje bo da vprašaš P... naš ima še vedno tike - že 1,5 meseca, trese ga itd..smo dobili takoj napotnico za naprej - imava čez 1 teden prav nevrologa in EEG v Lj da izklučijo epilepsijo in nevrološke motnje... upam za vašega in našega da ni kaj narobe...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebi rekla, da gre za tike... On v tem uživa... Ne vem pa, če bi blo kaj narobe potem z njegovo hrbtenico, ker se s takim "šusom" naprej in nazaj gunca... Skušam zdaj pripet video na shrani.si pa mi še piše 290 min do konca user posted image user posted image user posted image . Ma polžji internet od Si.mobila!!!! Prilepim, ko naloži!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.3.2009 13:48:55   
bella02
A ste že dale user posted image magične lončke?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.3.2009 13:52:55   
Krysia

Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA

Čestitke vsem!

Barbarinha, prav lušte si mi naredila s temi slikcami ... jst sem še ena, ki bi mela bazen doma ... no, ja, nimam bazena, mi pa Ljubljanca mim hiše teče user posted image Pa super user posted image imaš, ko ti vse tako poštima .. moj se tudi marsičesa loti ... še ko sva kupila novo spalnico, je iz navadne omare naredu kotno! user posted image Aja, pa čestitke za razgovor!

K_a_t_j_a, bravo za izpit!

Bella02, nič sekirat, bo naslednjič boljše ...

Mi smo se naplavali ... Rok itak spi že odkar smo se v avto usedl, jst se pa tuki okol prekladam, namest, da bi šla spat ... sm bla včeraj s sodelavkami na pijači, pa sem prišla domov ob polnoči in šla spat ob enih .. Rok se je pa zbudil ob 4:30 in ni hotel več spat ... sej neki sm vmes še spala, ampak ne prav velik ... tko da sem zdej precej user posted image ja, glih nekak tko zgledam ...

Nč, grem postlo od blizu pogledat, sam ker murphy vedno deluje, se bo sigurno Rok zbudil ... 

Uživajte - sonček sije ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.3.2009 13:58:30   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Nebi rekla, da gre za tike... On v tem uživa... Ne vem pa, če bi blo kaj narobe potem z njegovo hrbtenico, ker se s takim "šusom" naprej in nazaj gunca... Skušam zdaj pripet video na shrani.si pa mi še piše 290 min do konca user posted image user posted image user posted image . Ma polžji internet od Si.mobila!!!! Prilepim, ko naloži!

Ne, sej nisem mislila da ima tike vaš Lukec, ampak nasploh motorično obnašanje, če se ti zdi da ni pravilno vprašaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.3.2009 14:19:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

A ste že dale user posted image magične lončke?

Ne še. A to zdaj že pride na vrsto?

Mi šibamo v LJ. Filip je ostal bos. Je treba nabavit obutev. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.