Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:09:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:11:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:12:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:23:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:24:18
|
|
|
|
hijenca
|
In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:33:51
|
|
|
|
jana81
|
hello NEJC SPI !!!, ja derem se, ker je v celem dnevu spal pol ure v avtu.. in sem ga držala pokonc od 17.30 naprej, da ne bi imeli spet žurke do 23h. Jst si grem glavo oprat in se suširat, pol bom šla pa verjetno mal risat za na novo tuš kabino.. hijenca daj pelji ta tvoj avto na odpad barbaw za tvojo Majo pa enga lupčka da vročina zgine, tebi pa en objemček, da preguraš tole. nia5 zdej boš šele imela dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:41:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hello NEJC SPI !!!, ja derem se, ker je v celem dnevu spal pol ure v avtu.. in sem ga držala pokonc od 17.30 naprej, da ne bi imeli spet žurke do 23h. Jst si grem glavo oprat in se suširat, pol bom šla pa verjetno mal risat za na novo tuš kabino.. hijenca daj pelji ta tvoj avto na odpad barbaw za tvojo Majo pa enga lupčka da vročina zgine, tebi pa en objemček, da preguraš tole. nia5 zdej boš šele imela dela Jaz pač pravim, ko ima hudič mlade jih ima več. In trenutno se ta hudič samo pri meni zadržuje, pa enkrat bo že boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:44:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hello NEJC SPI !!!, ja derem se, ker je v celem dnevu spal pol ure v avtu.. in sem ga držala pokonc od 17.30 naprej, da ne bi imeli spet žurke do 23h. Jst si grem glavo oprat in se suširat, pol bom šla pa verjetno mal risat za na novo tuš kabino.. hijenca daj pelji ta tvoj avto na odpad barbaw za tvojo Majo pa enga lupčka da vročina zgine, tebi pa en objemček, da preguraš tole. nia5 zdej boš šele imela dela Jaz pač pravim, ko ima hudič mlade jih ima več. In trenutno se ta hudič samo pri meni zadržuje, pa enkrat bo že boljše. Mislim, da ima čisto dovolj mladih pri tebi in lahko odide.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:44:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:51:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hello NEJC SPI !!!, ja derem se, ker je v celem dnevu spal pol ure v avtu.. in sem ga držala pokonc od 17.30 naprej, da ne bi imeli spet žurke do 23h. Jst si grem glavo oprat in se suširat, pol bom šla pa verjetno mal risat za na novo tuš kabino.. hijenca daj pelji ta tvoj avto na odpad barbaw za tvojo Majo pa enga lupčka da vročina zgine, tebi pa en objemček, da preguraš tole. nia5 zdej boš šele imela dela Jaz pač pravim, ko ima hudič mlade jih ima več. In trenutno se ta hudič samo pri meni zadržuje, pa enkrat bo že boljše. Mislim, da ima čisto dovolj mladih pri tebi in lahko odide. Če pa je tako lušno pri meni. Sploh nisem jezna več, sem pa mela srečo, da je moj ugotovil pravičas, da se mi ni kje na cesti zgodilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:52:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule. Videk je pa danes prvič odkril, da ima luleka. Nikoli ga še ni opazil, danes pa je odkril svet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:54:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule. Videk je pa danes prvič odkril, da ima luleka. Nikoli ga še ni opazil, danes pa je odkril svet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:55:15
|
|
|
|
barbaw
|
Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 19:59:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? Nekaj malega pojej, pa vode se napij. Pa bo želodček poln.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:04:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? Nekaj malega pojej, pa vode se napij. Pa bo želodček poln. Lakota me sploh ne muči. Prej sem bila non-stop lačna zvečer, danes pa nisem, pa sem manj jedla. Kdo bi razumel telo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:06:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? Nekaj malega pojej, pa vode se napij. Pa bo želodček poln. Lakota me sploh ne muči. Prej sem bila non-stop lačna zvečer, danes pa nisem, pa sem manj jedla. Kdo bi razumel telo. Potem že telo danes ne rabi ničesar več. Pa za večerjo je tako že prepozno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:10:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? Nekaj malega pojej, pa vode se napij. Pa bo želodček poln. Lakota me sploh ne muči. Prej sem bila non-stop lačna zvečer, danes pa nisem, pa sem manj jedla. Kdo bi razumel telo. Potem že telo danes ne rabi ničesar več. Pa za večerjo je tako že prepozno. Jaz nimam časa jest pred 20, ker otroke pripravljam za spanje. Moj pa asistira. Zjutraj pa se mi ne da vstajat ob 7h, da bi jedla pred 8.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:10:54
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa odhajam danes v mižule, moram še atija postričt, Vidka spat spravit, potem pa še sebe. Lepo bodite. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:12:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? Nekaj malega pojej, pa vode se napij. Pa bo želodček poln. Lakota me sploh ne muči. Prej sem bila non-stop lačna zvečer, danes pa nisem, pa sem manj jedla. Kdo bi razumel telo. Potem že telo danes ne rabi ničesar več. Pa za večerjo je tako že prepozno. Jaz nimam časa jest pred 20, ker otroke pripravljam za spanje. Moj pa asistira. Zjutraj pa se mi ne da vstajat ob 7h, da bi jedla pred 8. Jaz rabim zjutraj eni 2 uri, da k sebi pridem in šele potem lahko zajtrkujem. Večerjam pa ko imam čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:21:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule. Videk je pa danes prvič odkril, da ima luleka. Nikoli ga še ni opazil, danes pa je odkril svet joj Nejc se že en mesec šlata, pa ga nateguje, jst pa kr vodene koze dobim ko to vidim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:21:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? isto je pri meni, pol si naredim velik krožnik pečene zelenjave, al pa spijem šejk, in pol se nalivam z vodo... danes sem jedla pečeno papriko in bučke, pa pečene hrenovke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:21:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? Nekaj malega pojej, pa vode se napij. Pa bo želodček poln. Lakota me sploh ne muči. Prej sem bila non-stop lačna zvečer, danes pa nisem, pa sem manj jedla. Kdo bi razumel telo. Potem že telo danes ne rabi ničesar več. Pa za večerjo je tako že prepozno. Jaz nimam časa jest pred 20, ker otroke pripravljam za spanje. Moj pa asistira. Zjutraj pa se mi ne da vstajat ob 7h, da bi jedla pred 8. zajtrk jem ob 9h, večerjo pa ob 20h, včasih še kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:23:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem se cel dan držala glede hrane, samo večerja mi nagaja. Če jo jem ponavadi postanem pošastno lačna in bi samo žrla, če pa ne jem, pa ni "dobro" za telo. In kaj zdaj? isto je pri meni, pol si naredim velik krožnik pečene zelenjave, al pa spijem šejk, in pol se nalivam z vodo... danes sem jedla pečeno papriko in bučke, pa pečene hrenovke. jaz pa nič Večerjo bom pa jaz jedla ko bom na šihtu med 22-23, pa se mi nikjer ni poznalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:23:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa odhajam danes v mižule, moram še atija postričt, Vidka spat spravit, potem pa še sebe. Lepo bodite. Lahko noč Nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:26:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke . Jaz sem iz G. Radgone , zakaj pa nisi poklicala za kako kavico , ok če ne veš ti oprostim , drugače pa.... Aja pa lep nov avatar
|
Strah ob uvajanjuAdminČesa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (
32%)
da me bo otrok strašno pogrešal (
5%)
da se bo otrok poškodoval (
3%)
da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (
8%)
da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (
10%)
da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (
42%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!