Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:49:14
|
|
|
|
trezika
|
ja nič... te pa js tut grem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:50:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala, ker me ignorirate. Spet. ma te nobena ne ignorira, samo poste se spregleda, moj je bil tudi spregledan, pa kaj čmo ...pa čestitke za prvi sprehod, pa kavico , pa ne pretiravat,da ne bo kaj narobe s šivi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:54:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala, ker me ignorirate. Spet. no, no, kr ne tako...jaz sem tu Hvala, da si se me usmilila. Ma se malo hecam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:55:49
|
|
|
|
Lolita23
|
najaa tako kot je pocka rekla, pazi nase Nič jaz grem gledat filem, se slišimo jutri. Lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:56:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala, ker me ignorirate. Spet. ma te nobena ne ignorira, samo poste se spregleda, moj je bil tudi spregledan, pa kaj čmo ...pa čestitke za prvi sprehod, pa kavico , pa ne pretiravat,da ne bo kaj narobe s šivi Ma ne, se hecam. Kateri tvoj je bil sprgeledan? Jaz vse preberem, častna!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:57:39
|
|
|
|
Najaa
|
Sem misla, da bomo kako rekle. Če vse greste, pa tud jaz grem mal po bajti pogledat, če je kaj za naredit. Oz. če je kaj za pojest.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 19:58:51
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, če si še tuki mi sam povej, kje je dežurni otroški zdravnik?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:00:03
|
|
|
|
pocka
|
jaz tudi grem, mi trebuh zateguje na 15 minut, grem kar ležat...sicer pa ,saj nisem še na vrsti za v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:01:59
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, če si še tuki mi sam povej, kje je dežurni otroški zdravnik? nimam pojma, kolikor imam jaz izkušenj je čisto odvisno kdo je dežuren, če naletiš na otroškega je ok, drugače te pa v bolnico pošljejo...a je kaj narobe?
< Sporočilo je popravil pocka -- 6.3.2009 20:02:25 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:02:56
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ste vidle tole na Rodili smo: VČERAJ, 5.3.2009, SEM SE OB 21:57 RODIL LOVRO, TEŽAK 3190 G IN VELIK 49 CM. SEM MAMICI IN OČKU V PONOS IN VESELJE. LP, LOVRO!!! bravo Infinity1 Čestitam! BRAVO TUDI MAMI IN LOVRO . danes pa, kar ni konec lepih novic.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:03:49
|
|
|
|
Pupa7
|
jaz pa grem kar počivat, po včerajšnji popolnoma neprespani noči upam, da bo dans kej boljš lepe sanje vsem, če bo kera šla v P
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:04:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, če si še tuki mi sam povej, kje je dežurni otroški zdravnik? nimam pojma, kolikor imam jaz izkušenj je čisto odvisno kdo je dežuren, če naletiš na otroškega je ok, drugače te pa v bolnico...a je kaj narobe? Sam mal me skrbi, ker ima Nika eno okico mal rdečo. Veko, kot da bi bila zatečena. In zjutraj ima malo zlepljene očke kot da bi ji gnoj tekel, ampak res malo. Tak da bi rada vedla za vsak slučaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:07:15
|
|
|
|
Steffi
|
tasa_m res res si se potrudila in temeljito opisala svojo porodno izkušnjo. BRAVO
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:14:38
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe, kaj bomo dans počele, men je dolgčas js bi šla rodit hehe, ti lahko si že na vrsti, jaz še bom se načakala redno nisem še... stefii je še pred mano... ma js sm uvidevna pa nočm prehtevat (no js bi še, ma moj noče) ne bit preveč uvidevna, da ne boš potem do aprila čakala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:17:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika INFINITY, SPPS, DALI - ISKRENE ČESTITKE IN OBILO CARTANJA!!!! ADA - dobrodošla nazaj Ja lepo ste to začele rojevat... kdaj pa bom jaz na vrsti??? če se ne motim bo to petek 13. ja, samo kjeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeee šeeeeeeeeeeeeeeeee toooooooooooooooooo? samo še 1 teden... veš kok je to malo v primerjavi z 9 meseci? tko se jst tolažim ,ko-ker se nč ne premakne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:17:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala, ker me ignorirate. Spet.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:18:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe, kaj bomo dans počele, men je dolgčas js bi šla rodit jaz tudi, namesto tega bom pa gledala filme nažalost js tud ...nažalost A tebi tudi ni ctg nič kazal??Še vedno je upanje v vikendu Moj mi pripravlja maraton filmov ma ctg vredu skos... mali zmer tak brca, da če drži to da se pred porodom umiri, še dolgo ne bo nič pridn tvoj da ti je tak vse pripravil, js si morm pa kr sama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:19:36
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe, kaj bomo dans počele, men je dolgčas js bi šla rodit hehe, ti lahko si že na vrsti, jaz še bom se načakala redno nisem še... stefii je še pred mano... ma js sm uvidevna pa nočm prehtevat (no js bi še, ma moj noče) ne bit preveč uvidevna, da ne boš potem do aprila čakala joj ne klič a to pomen da me spustiš naprej? dej to povej.. mene že zdej neče ubogat, ka še bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:20:22
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, če si še tuki mi sam povej, kje je dežurni otroški zdravnik? nimam pojma, kolikor imam jaz izkušenj je čisto odvisno kdo je dežuren, če naletiš na otroškega je ok, drugače te pa v bolnico...a je kaj narobe? Sam mal me skrbi, ker ima Nika eno okico mal rdečo. Veko, kot da bi bila zatečena. In zjutraj ima malo zlepljene očke kot da bi ji gnoj tekel, ampak res malo. Tak da bi rada vedla za vsak slučaj. za tvojo Niko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:24:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spet mam samogovore.. raj kr grem se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:26:39
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe, kaj bomo dans počele, men je dolgčas js bi šla rodit hehe, ti lahko si že na vrsti, jaz še bom se načakala redno nisem še... stefii je še pred mano... ma js sm uvidevna pa nočm prehtevat (no js bi še, ma moj noče) ne bit preveč uvidevna, da ne boš potem do aprila čakala joj ne klič a to pomen da me spustiš naprej? dej to povej.. mene že zdej neče ubogat, ka še bo ti kar in še našega spomni, da je že njegov čas da pride na svet. ni več šale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:28:54
|
|
|
|
Steffi
|
a je še kdo tukaj ali ste že vse kidnile?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:32:41
|
|
|
|
Steffi
|
nic potem pa tudi jaz grem in to kar v P. JUTRI JE NAMREČ MOJ DATUM 7-3-2009. JA NIČ MAMI ZDAJ PA GREM. SAJ BOŠ ZMOGLA MAMI.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:50:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe, kaj bomo dans počele, men je dolgčas js bi šla rodit hehe, ti lahko si že na vrsti, jaz še bom se načakala redno nisem še... stefii je še pred mano... ma js sm uvidevna pa nočm prehtevat (no js bi še, ma moj noče) ne bit preveč uvidevna, da ne boš potem do aprila čakala joj ne klič a to pomen da me spustiš naprej? dej to povej.. mene že zdej neče ubogat, ka še bo ti kar in še našega spomni, da je že njegov čas da pride na svet. ni več šale hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 20:51:40
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi a je še kdo tukaj ali ste že vse kidnile? pridem mal med reklamam prečekirat....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?