|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
7.3.2009 4:41:53   
Lsica
pozdravljene aprilčice
ne morem spat, pa sem prišla še malo k vam pogledat, pat upam da si še tu...
ve ste vse že blizu poroda, jaz sem malo čez polovico, pa se mi je ob prebiranju vaših sporočil pojavilo eno vprašanje, kdaj naredijo prvi CTG
Lepo in zdravo nosečnost vsem še naprej pa seveda čim lažji in hitrejši porod ter zdrave dojenčke vam želimuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.3.2009 4:43:12   
Pat74
Brigita23:
evo da vam še mal lušt naredim....takole sem pa lansko veliko noč postavljala

Packa!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.3.2009 4:46:25   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

EVO TO SEM PREJELA OD NAŠE RMMAJE:

Sem že 17 dni v porodnišnici, iz dneva v dan je drugače, računalnik imam zdajle drugič pred sabo... Internet ni vedno dostopen. Psiha je v moji situaciji vsak trenutek zelo spremenljiva. Roditi prezgodaj sploh ni hec. Hvala za lepe želje. Ko bom pa imala kaj več časa in boljšo dostopnost net-a, se pa javim. Zdaj še za moja sončka doma in družino ni veliko časa. LP Maja

MAJČI SREČNO

Maja drži se, stiskamo pesti za tvoja sončka!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.3.2009 4:48:06   
Pat74
Lsica:
pozdravljene aprilčice ne morem spat, pa sem prišla še malo k vam pogledat, pat upam da si še tu... ve ste vse že blizu poroda, jaz sem malo čez polovico, pa se mi je ob prebiranju vaših sporočil pojavilo eno vprašanje, kdaj naredijo prvi CTG Lepo in zdravo nosečnost vsem še naprej pa seveda čim lažji in hitrejši porod ter zdrave dojenčke vam želim

Meni bo G naredila prvi CTG na naslednjem pregledu - 35.teden.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.3.2009 4:48:55   
Lsica
O, do tam mam pa še kar nekaj...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.3.2009 4:52:40   
Pat74
Hojla !

Naj se vam še jaz malo javim. Včeraj sem imela pregled. Pritisk je vredu. Zadnji izvidi krvne slike so tudi OK. Železa imam dovolj. Rezultati za toxo in sifilis so negativni. Srček našega lepo bije, G je rekel da je že pravi korenjak (po velikosti).
Dobila sem tudi napotnico za porodnišnico.

Mi je pa sestra včeraj navagala 4,5 kg MANJ kot na prejšnjem pregledu pred tremi tedni, ko mi je tudi navagala 0.5 kg manj kot na še prejšnjem pregledu.
Je to možno

Sicer pa naš pridno raste, kar se vidi tudi pri merjenju maternice.

Naslednji pregled imam 19.03, to je tudi moj zadnji pregled pri mojem ginekologu.

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

O, do tam mam pa še kar nekaj...

Duda1 čestitke za uspešen pregled!

Lsica Če bi imela slučajno kakšne težave, krče, ti ponavadi tudi takrat naredi CTG.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.3.2009 5:20:48   
Pat74
Grem še malo pasijanso igrat, pol pa spat! Lahko noč vsem, sicer pa ve tko al tko vse sladko spite.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.3.2009 5:26:15   
Lsica
Dobro jutro,
spet ne morem spat, že več k eno uro pokonc , pa kot sova čakam da se naredi dan...

A ma katera že "popadke" s spomladanskim čiščenjem (beri: gnezdenje)? No saj vikend ni primeren za to, sploh ne ker bo danes SONČEK, po tem, ko je cel teden padal dež. Uživajte, se slišimo (beremo)...

Višek mojega gnezdenja je že mimo: sem belila, generalno spucala kuhinjske elemente, pomila okna, oprala zavese. Zdaj kmalu bo pa nastopla 2. faza - pranje za tamičkenega in seveda likanje, ki se ga že ful veselim

Pat, daj mal povej kaj si nabavla za detece  - mislim glede oblačil, pa katere številke...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.3.2009 7:06:19   
detelja
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.3.2009 7:08:07   
detelja
UKA

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.3.2009 7:13:31   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

A ma katera že "popadke" s spomladanskim čiščenjem (beri: gnezdenje)? No saj vikend ni primeren za to, sploh ne ker bo danes SONČEK, po tem, ko je cel teden padal dež. Uživajte, se slišimo (beremo)...

ja, jaz bi skoz neki pucala....ampak pol me spodaj vse boli in ne morem...pol pa dragemu težim...jaz pa se počutim tako neuporabnouser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.3.2009 7:41:05   
L & L
Dobro jutro
Sobra iskrene čestitke za malo Teneo user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.3.2009 7:50:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene aprilcice!

Le toliko da vam sporocim, da sva vceraj dobila najino Teneouser posted image user posted image user posted image
Ob  20.55 je prijokala na svet,velika 44cm in tezka 2155g.

obe sva v redu, samo malo smo se utrujeni

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi se nam še kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.3.2009 7:51:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

aja pa še to, naš otročiček tehta že 3100 g. že zdej je težji kot sem bla jst, ko sem se rodila. se je vrgel po očiju user posted image

Super. Bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image

In hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.3.2009 7:53:53   
*Junona*
Danes je pa Junonca malo prej pokonci.user posted image
Mam slabo vest, ker se včeraj nisem veliko naučila, pa tudi dargi je šel v službo, imajo neko predavanje.
Tak da upam, da bom izkoristila dopoldne. Učenje in kuhanje.
Me pa dragi že zdajle nekaj časa sprašuje, kdaj bom naredila piščanca s curryjem in rižem...tako da  bo to verjetno danes za kosilo. Pa še hiter je fertik.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.3.2009 7:56:49   
*Junona*
Aja, punce, naj vam povem...mam kr slabo vest, kaj sem vse včeraj zvečer pojedla... moj se mi je kar smejal...
Okoli šestih se spravim k zdravi večerji - jabolko in 2 Aktivii. Potem pa ob 9h čokoladni krof z vanilijevo kremo, kajzerico namazano s tunino pašteto in noter še rezina toast sira. Potem pa še pol čokoladeuser posted image Js ne vem, kaj mi je blo, še zdaj sem sita full. Se kr bojim it na vago. Js res ne vem, kaj je to, včasih nisem nič lačna, jem ker pač moram, včasih pa žrem.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.3.2009 7:57:34   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 2009 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofeki 2009 (IIIIIII)
      18. aprilski zvončki in trobentice (I)
      19. aprilski živčki 2009 (I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.3.2009 7:59:17   
*Junona*
Zaenkrat vodijo aprilski krofeki 2009.
Dejte še glasovat, če še niste, ker se mi zdi, da se bo tema res kmalu odprla. Tri aprilčice že cartajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.3.2009 8:07:44   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Aja, punce, naj vam povem...mam kr slabo vest, kaj sem vse včeraj zvečer pojedla... moj se mi je kar smejal...
Okoli šestih se spravim k zdravi večerji - jabolko in 2 Aktivii. Potem pa ob 9h čokoladni krof z vanilijevo kremo, kajzerico namazano s tunino pašteto in noter še rezina toast sira. Potem pa še pol čokoladeuser posted image Js ne vem, kaj mi je blo, še zdaj sem sita full. Se kr bojim it na vago. Js res ne vem, kaj je to, včasih nisem nič lačna, jem ker pač moram, včasih pa žrem.user posted image

ne met slabe vesti..tudi jaz sem si v čet. privoščila celo čokolado...se mi zdi, da če se vmes mal pregrešim, da mi tudi kg tako ne nagajajo...ko pa skoz neki pazim pa bolj pazim več tehtam...tako, da ti si samo privošči...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.3.2009 8:08:01   
detelja
sobra isrkene čestitkeuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.3.2009 8:08:09   
*Junona*
Babe, auffffffffff.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dost cartanja, dost spanja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.3.2009 8:09:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

ne met slabe vesti..tudi jaz sem si v čet. privoščila celo čokolado...se mi zdi, da če se vmes mal pregrešim, da mi tudi kg tako ne nagajajo...ko pa skoz neki pazim pa bolj pazim več tehtam...tako, da ti si samo privošči...

Ja, to je pa res, bolj ko paziš slabše je. Če ne bi bla noseča, verjetno ne bi šla jest, ampak butasto se mi je zdelo, da ne bi user posted image dala tistega, kar se mu lušta.
Vsak izgovor je dober.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.3.2009 8:10:50   
*Junona*
Zdej grem pa mal po stanovanju poštimat, umit se, oblečt, spit kavico, dat meso iz skrinje in učit... zaposlena na polno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.3.2009 8:45:15   
mišk
Sobra: Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  A, zdej se je pa začelo čist zares! Čimprej se poredi micenu, da bote z mami kmalu doma!user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.3.2009 9:09:49   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene aprilcice!

Le toliko da vam sporocim, da sva vceraj dobila najino Teneouser posted image user posted image user posted image
Ob  20.55 je prijokala na svet,velika 44cm in tezka 2155g.

obe sva v redu, samo malo smo se utrujeni

ISKRENE ČESTITKE

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?