Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Grem na balkon, upam da se medtem kej javte ti ti smo tam nekje, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:24:57
|
|
|
|
jana81
|
katy le glej da prideš 14.3 v Celje. edina a veš da sem zadnjič hotla prižgat ko sem bla pijana enmal, pa mi moj ni pustil, no sej drug dan sem mu bla hvaležna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:25:33
|
|
|
|
jana81
|
no Nejc je že imel prvo intervencijo, JA valda če je bil lačen bogi revež.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:28:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 katy le glej da prideš 14.3 v Celje. edina a veš da sem zadnjič hotla prižgat ko sem bla pijana enmal, pa mi moj ni pustil, no sej drug dan sem mu bla hvaležna Težka bo ker ima moj RD in ga bomo takrat praznoval,kosilo doma s tortico pol pa popoldne samo zanj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:28:20
|
|
|
|
špelin@
|
mafi in tally, hvala tudi vama IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhek Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal ven Uživaaaaaaaaj Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga? Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlank Špelina že kej trese? Kot vidiš ne. Še ne Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdaj jana81, potem si se imela fino A je Nejček zdaj spil mleko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:30:17
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhek Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal ven Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga? Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlank Špelina že kej trese? Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdaj itak za naš praznik si je treba mal privoščit Ja itak na to se še spomnla nisem Si me spregledala kaj sem te vprašala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:31:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Grem na balkon, upam da se medtem kej javte ti ti smo tam nekje, a ne ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:32:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no Nejc je že imel prvo intervencijo, JA valda če je bil lačen bogi revež. važn da sta se poštimala in da je zaspal nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:32:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhek Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal ven Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga? Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlank Špelina že kej trese? Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdaj itak za naš praznik si je treba mal privoščit Ja itak na to se še spomnla nisem Si me spregledala kaj sem te vprašala? Nisem te spregledala, samo res ne vem kaj naj ti povem.... področje moje samopodobe je trenutno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:32:36
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi in tally, hvala tudi vama IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhek Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal ven Uživaaaaaaaaj Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga? Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlank Špelina že kej trese? Kot vidiš ne. Še ne Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdaj jana81, potem si se imela fino A je Nejček zdaj spil mleko? Go girl,go girl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 katy le glej da prideš 14.3 v Celje. edina a veš da sem zadnjič hotla prižgat ko sem bla pijana enmal, pa mi moj ni pustil, no sej drug dan sem mu bla hvaležna torej boš slej kot prej v našem klubu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:35:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, potem si se imela fino A je Nejček zdaj spil mleko? ja fino sem utrujena od celega dneva, zdej sem še pomila po tleh, ko je mir.. Nejc je pa stankal 190 ml, pa bi verjetno še več, ampak mu ati ni več pripravil Gregi že spi ? Kako je bil pa tvoj zadovoljen z torto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič punce, danes očitno ne bo čveka, tako da vam želim lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:36:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 katy le glej da prideš 14.3 v Celje. edina a veš da sem zadnjič hotla prižgat ko sem bla pijana enmal, pa mi moj ni pustil, no sej drug dan sem mu bla hvaležna torej boš slej kot prej v našem klubu hja kaj pa vem, če bo moj zraven , pol nikoli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:36:43
|
|
|
|
mafi
|
bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:36:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nič punce, danes očitno ne bo čveka, tako da vam želim lahko noč jst bi čvekala, sem jezna na mojga, drgač grem kr spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:37:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja jst sem spila svoj šejk, zdej se pa nalivam z vodo. nočko tud tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:39:22
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhek Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal ven Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga? Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlank Špelina že kej trese? Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdaj itak za naš praznik si je treba mal privoščit Ja itak na to se še spomnla nisem Si me spregledala kaj sem te vprašala? Nisem te spregledala, samo res ne vem kaj naj ti povem.... področje moje samopodobe je trenutno Te čist razumem k takrat k sem šla jst čez poletje tolk kil gor in se danes mučim da bi jih zgubila,sem se počutla isto,sam tega je že 8 let pa se še kr nisem sprijaznila s tem kakšna sem. Ne štekam samo kaj te tko potre,mam občutek kot da ti tud bližnji ne dajo dihat okol tega pa te pol še bolj mori. Upam da kmal v svoji luštni glavici poštekaš da si lepa kakršna pač si-jst ti postavo zavidam,pa da marsikomu ni važno kaka si navzunaj ampak navznoter,tisti je tvoj prijatelj in te ima resnično rad.Verjemi sem dala skoz te boleče izkušnje,prej boš sprejela(čeprav nimaš velik za sprejet )boljše zate,za vajin odnos s Primožem in z AT.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:40:48
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nič punce, danes očitno ne bo čveka, tako da vam želim lahko noč jst bi čvekala, sem jezna na mojga, drgač grem kr spat Kva je ušpiču,sem tolk firbčna k ni mojga doma pa rabm,da se zamotm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:42:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:44:46
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalo , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku. želim vsem mirno nočko brez zbujanja Ja kaj pa delaš še tle gor,ajde gremo mal amplitude zamajat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:45:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nič punce, danes očitno ne bo čveka, tako da vam želim lahko noč jst bi čvekala, sem jezna na mojga, drgač grem kr spat Kva je ušpiču,sem tolk firbčna k ni mojga doma pa rabm,da se zamotm preveč blebeče. in ne pospravlja za sabo, jst se pa cel dan matram da je vse popravljeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:46:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhek Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal ven Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga? Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlank Špelina že kej trese? Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdaj itak za naš praznik si je treba mal privoščit Ja itak na to se še spomnla nisem Si me spregledala kaj sem te vprašala? Nisem te spregledala, samo res ne vem kaj naj ti povem.... področje moje samopodobe je trenutno Te čist razumem k takrat k sem šla jst čez poletje tolk kil gor in se danes mučim da bi jih zgubila,sem se počutla isto,sam tega je že 8 let pa se še kr nisem sprijaznila s tem kakšna sem. Ne štekam samo kaj te tko potre,mam občutek kot da ti tud bližnji ne dajo dihat okol tega pa te pol še bolj mori. Upam da kmal v svoji luštni glavici poštekaš da si lepa kakršna pač si-jst ti postavo zavidam,pa da marsikomu ni važno kaka si navzunaj ampak navznoter,tisti je tvoj prijatelj in te ima resnično rad.Verjemi sem dala skoz te boleče izkušnje,prej boš sprejela(čeprav nimaš velik za sprejet )boljše zate,za vajin odnos s Primožem in z AT. Tole si pa res zelo lepo napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:46:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, potem si se imela fino A je Nejček zdaj spil mleko? ja fino sem utrujena od celega dneva, zdej sem še pomila po tleh, ko je mir.. Nejc je pa stankal 190 ml, pa bi verjetno še več, ampak mu ati ni več pripravil Gregi že spi ? Kako je bil pa tvoj zadovoljen z torto? Gregi že spi Upam, da bo dooooooooolgooooooooo!!! Torte je zmanjkalo v slabih 15 minutah... Samo je bila res dobra, tak fajn rahel biskvit mi je uspel Tudi obe punci sta zmazali svoji dve. Jaz sem dobila točno eno uho od medveda... Tako, zdaj se za danes poslavljam, mirno nočko želim vsem, rada vas imam, drage moje čvekice
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.3.2009 21:47:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 21:47:53
|
|
|
|
jana81
|
enako tud jst gem mal pred tv pol pa drnjohat nočko
|
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!