|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
6.3.2009 21:50:05   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Nič punce, danes očitno ne bo čveka, tako da vam želim lahko nočuser posted image

jst bi čvekala, sem jezna na mojga, drgač grem kr spat

Kva je ušpiču,sem tolk firbčna k ni mojga doma pa rabm,da se zamotmuser posted image

preveč blebeče. in ne pospravlja za sabo, jst se pa cel dan matram da je vse popravljeno.

user posted image user posted image user posted image dober izraz
Pospravljanje,te lahko potolažm da če bi imela mojga bi pršla z dežja pod kapuser posted image
Jst bi se tud dons mogla matrat s pospravljanjem pa mi je moj reku naj se mal uležim pa sem upala,da bo on kej porihtal pa je lepo skoču do frizerja-kera šminka ej
user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.3.2009 21:53:38   
tally
nič čvekice jaz se tudi poslavljam, sem neki zmatrana danes tko, da grem v horizontalo. lahko in mirno nočko vam želim

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.3.2009 21:58:06   
katy82
Ja pol grem pa še jst,nočko

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.3.2009 22:08:38   
sesil
dober večer

načvekala ste kar nekaj strani. imam domače branje.
moj dan je danes prav natrpan. ko sem prišla domov s čveka, smo šle z anejo še en krog z vozičkom - je blo zelo lepo vreme. pol pa hitro do kopra, nakupli plenice...in še kaj. nato na pa body pump.
naty, dobro da si dala na mizo une napolitankeuser posted image , to je blo moje kosilo, pol pa sem pojedla še 3 jogurte doma. ni blo časa kuhat - to je djetauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.3.2009 22:11:51   
suzy85
no, men je končno uspelo stanovanje spravit v normalno stanje, pa še kosilo za jutri sem skuhala! se boma lahk zjutraj z evo potepale, ko bo user posted image pisal poskusno maturo. sicer ne vem kak mu bo ratalo, ker je še ven na pijačo/e! user posted image

neki me zanima:
user posted image za jutri sem skuhala omako bolognese, pa ne vem, če bi jo dala evi. čebula me niti ne skrbi, kako pa je s pelati? mal sem v dvomih.

user posted image katero sadje paše k meloni? jo boma z evo poskusle, pa ji ne bi prvič same dala.

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 6.3.2009 22:18:39 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.3.2009 22:13:20   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

oooo a je že 16. del al kajuser posted image

srčekgirl, me veseli, da sem te spoznala, čeprav na kratko, no ma bova pa drugič malo počvekaleuser posted image

čez teden dni pa bo Varja že šarmirala z očaliuser posted image

Dobila je očala? A boš ji mogla lepit kako stran?

Ne,nič ne bomo lepili, samo očala bo mogla non stop nosit. Čez 6 mesecev pa imamo kontrolo.Sem ji šla nabavit ena frajerska za dojenčke. So sončna, mehek okvir in še pasek imajo da se zadaj zapne. Je pa problem dobit okvir, ker jih enostavno ni...samo sončna.
Šibam u lajf.
Lep petkov večer vam želim.

špelin@ čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image

upam, da vam bodo očala pomagala in bo nehala škilit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.3.2009 22:14:10   
suzy85

čer

evo mene nazaj olepšana in prešvicana user posted image

kaj dogaja?

mene to  ju3 čakauser posted image

jst sm šla predlani parkrat, pa bi mogla zdej 2x premislit preden bi spet šla. boli ko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.3.2009 22:17:36   
suzy85
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.3.2009 23:07:07   
sesil
špelin , upam da si lepo praznovala obletnico. pa čestitke še od mene.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.3.2009 23:08:25   
sesil
Srčekgirl, lepe slikce (kdaj si pa tolko slikala?)
super da sem še tebe in Vida spoznala.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.3.2009 23:08:54   
sesil
zdej grem pa tud jaz spat.

lahko noč

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.3.2009 23:17:05   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, men je končno uspelo stanovanje spravit v normalno stanje, pa še kosilo za jutri sem skuhala! se boma lahk zjutraj z evo potepale, ko bo user posted image pisal poskusno maturo. sicer ne vem kak mu bo ratalo, ker je še ven na pijačo/e! user posted image

neki me zanima:
user posted image za jutri sem skuhala omako bolognese, pa ne vem, če bi jo dala evi. čebula me niti ne skrbi, kako pa je s pelati? mal sem v dvomih.
Ti kr. Jst Vidku vse dam tist kar mi jemo in ima rad.  Omake normalno nardim s (čebulo pa česnom zmiksano in prepraženo sevedauser posted image ), pelati, tud to je ok.
Sej pravm, jst vse probam mu dat, pol pa vidm kako prenese.
user posted image katero sadje paše k meloni? jo boma z evo poskusle, pa ji ne bi prvič same dala.
Komot ji lohk daš sam melono, jst sm mu jo dala že pr 4 mescih (HB je blo vse ok). Drgač pa kaj pa vem, kakšna pomaranča al pa banana,...

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 6.3.2009 23:20:20 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.3.2009 23:18:51   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Hvala. Hja, jst sm tok expresna, da se dostkrat me sploh ne opaz ko slikam, 1,2,3 in ste ble v škatlci, brez ptička al pa sirčkauser posted image user posted image user posted image čist natur.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.3.2009 23:49:32   
Srčekgirll
Vidm, da ste vse šle že v ravno lego. Jst bom šla tud, sam bom še mal Matrico pogledala.

NOČKO pa lepo spiteuser posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.3.2009 1:25:49   
Anonimen
Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala.

Res je bogi...

Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica:

Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla.
Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila...
In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala..

A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes??

Zdej pa se barbaw:

A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko?

Neposredna povezava do sporočila: 415
7.3.2009 7:42:41   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila katastrofalna, ob enih sem že skoraj izgubila živce. Gregor ga je začel lomit že ob 23h, potem se je samo stopnejvalo, dokler ni šel user posted image  po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino user posted image  Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni.

sesil, hvala tudi tebi user posted image

****, joj, bogi Omar user posted image  Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je user posted image  Res veeeeliiiiiik user posted image user posted image user posted image  zate. Za malega miška pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, da ne pozabim: user posted image  za stanovanje.

Mi smo zdajle mislili iti v Müllerja, ker nimam več ne plenic, ne soka za Gregca, da ne naštevam vsega ostalega, ampak zaradi vročine ne gremo. Sem se pa za popoldne dogovorila z mojo mami, da ga bo pazila, upam, da popoldne ne bo vse izropano... user posted image

Kavoooooooooooo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
7.3.2009 7:46:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mi smo bili pa z Omarjem na urgenci...bogi revez ima tako vneto grlo da mi dva dni strajka z hrano in pijaco in je pristal na infuzije zaradi dehidracije in pa seveda na antibiotiku, ker je spet slo ze na usesa user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ob 10h pm je dobil zelo mocno svecko, ki naj bi bila za 6/8 ur..ampak se mi ze od 1h tako joka , da sem mu dala se eno..Sedaj je zaspal jaz ga pagledam, da ne bo kaj narobe,ker sem ga predozirala.

Res je bogi...

Evo sem mogla pojamrat, sedaj pa se dobra novica:

Dobila sva kljuce od stanovanja...sedaj lahko zacneva notri delat kakor nama pase..Dve steni bova podrla.
Eno da zmanjsam spalnico in povecam kopalnico...no to bova podrla pa na novo postavila...
In eno med kuhinjo in jedilnico, ker imam rada velike odprte prostore pa bova kar zredirala..

A je to pametno? Mislim imeti kuhinjo in jedilnico brez stene vmes??

Zdej pa se barbaw:

A samo kuhinje rises al tud kaj drugega... jaz bi sla zmerit naprimer kuhinjo zaenkrat pada mi das kako fajn idejo? A lahko?

****, za Omarja držim pesti, da se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam jedilnico in kuhinjo skupaj. Je OK, če imaš dobro napo, če ne potem obvezno ločen prostor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
7.3.2009 7:46:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hvala. Hja, jst sm tok expresna, da se dostkrat me sploh ne opaz ko slikam, 1,2,3 in ste ble v škatlci, brez ptička al pa sirčkauser posted image user posted image user posted image čist natur.user posted image

SG tudi jaz sem vesela, da sem vaju spoznala. Videk je tako luškan umirjen fantekuser posted image Drugače pa drugič naroči svojmu fotkiču, da nas malo zožauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
7.3.2009 7:46:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

neki me zanima:

1.) Naša je že od 7m vse omake, če le niso preveč začinjene, bolognese je bila ena od prvih . Pa Eva ima že 10muser posted image Probaj, pa boš videla, če ji bo OK

2.)Zakaj ne???Naša jo je jedla. Probaj ji dat samo, drugače pa ne vem kaj bi zraven pasalo. Če misliš pretlačit ali mixat, potem nekaj kar je gosto, npr. banana, ker melona pride sama voda

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.3.2009 7:46:50   
Estrella*

dober večer

načvekala ste kar nekaj strani. imam domače branje.
moj dan je danes prav natrpan. ko sem prišla domov s čveka, smo šle z anejo še en krog z vozičkom - je blo zelo lepo vreme. pol pa hitro do kopra, nakupli plenice...in še kaj. nato na pa body pump.
naty, dobro da si dala na mizo une napolitankeuser posted image , to je blo moje kosilo, pol pa sem pojedla še 3 jogurte doma. ni blo časa kuhat - to je djetauser posted image

Zdrava predvsemuser posted image . user posted image user posted image user posted image za miganje. Punca, spet sva pozabili na ročuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.3.2009 7:46:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalouser posted image , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo
kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku.user posted image user posted image

želim vsem mirno nočko brez zbujanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image

To je pa že zaščitn stavek naše mafiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 421
7.3.2009 7:47:01   
Estrella*

Lara spi,po polurnem kreganju ampak nisva popustila in je zaspala k polhekuser posted image user posted image user posted image

Očita sem poslala na pjačko s kolegi k je zadnje čase tolk tečen,se mu vidi da rab mal sprostitve,pa še men ne bo tečkal doma-to je pa tud en plus.No v zameno grem jutr pa jst mal venuser posted image

Edina ah kaj naj ti rečem,kokr si samozavestna po eni strani,si po drugi kar se samopodobe tiče čist na podnu.Zakaj ti gre tolk do živga?

Estrella teb se pa že poznajo - kg in cm.V obraz se mi zdi da si kr zgubila,teleščka pa nisi nč pokazala.Komi čakam da te vidm da sčekiram kolk si šlankuser posted image

Špelina že kej trese?user posted image user posted image user posted image

Ta sončna ne vem kaj ti naj rečem kot to da bo enkrat minilo,samo kdajuser posted image

user posted image user posted image user posted image itak za naš praznik si je treba mal privoščituser posted image

Ja itak na to se še spomnla nisem user posted image

Si me spregledala kaj sem te vprašala?
user posted image

Nisem te spregledala, samo res ne vem kaj naj ti povem....

področje moje samopodobe je trenutno user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Te čist razumem k takrat k sem šla jst čez poletje tolk kil gor in se danes mučim da bi jih zgubila,sem se počutla isto,sam tega je že 8 let pa se še kr nisem sprijaznila s tem kakšna sem.
Ne štekam samo kaj te tko potre,mam občutek kot da ti tud bližnji ne dajo dihat okol tega pa te pol še bolj mori.
Upam da kmal v svoji luštni glavici poštekaš da si lepa kakršna pač si-jst ti postavo zavidam,pa da marsikomu ni važno kaka si navzunaj ampak navznoter,tisti je tvoj prijatelj in te ima resnično rad.Verjemi sem dala skoz te boleče izkušnje,prej boš sprejela(čeprav nimaš velik za sprejetuser posted image )boljše zate,za vajin odnos s Primožem in z AT.

S tem se pa popolnoma strinjam. Človek ima  možnosti, da se sprejme takega kot je ali pa da začne delat na temu, da to spremeni. Ker jaz prvega nisem mogla narediti, sem se podala na težjo pot.user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.3.2009 7:47:07   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

bejbe lepo čvekajte jaz grem pa počasi pod tuš in v horizontalouser posted image , mi tolk krul v želodcu da grem raje v posteljo
kot pa da zropam hladilnik ali pa hodim gledat če lučka še dela v hladilniku.user posted image user posted image

želim vsem mirno nočko brez zbujanjauser posted image

jst sem spila svoj šejk, zdej se  pa nalivam z vodo.

nočko tud tebi

Nič kaj tolažilno, kajne?user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.3.2009 7:49:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila katastrofalna, ob enih sem že skoraj izgubila živce. Gregor ga je začel lomit že ob 23h, potem se je samo stopnejvalo, dokler ni šel user posted image  po voziček in se je notri mali vsaj toliko umiril, da je vsaj nekaj spal. Ima pa spet vročino user posted image  Jaz več nič ne razumem. Še maloi in bom tudi jaz začela govorit o zobkih, ker ima mesti zg. enkic ful napihnjeni.

sesil, hvala tudi tebi user posted image

****, joj, bogi Omar user posted image  Tako mi je hudo, ko berem, kakšen revček je user posted image  Res veeeeliiiiiik user posted image user posted image user posted image  zate. Za malega miška pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Aha, da ne pozabim: user posted image  za stanovanje.

Mi smo zdajle mislili iti v Müllerja, ker nimam več ne plenic, ne soka za Gregca, da ne naštevam vsega ostalega, ampak zaradi vročine ne gremo. Sem se pa za popoldne dogovorila z mojo mami, da ga bo pazila, upam, da popoldne ne bo vse izropano... user posted image

Kavoooooooooooo!!!

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za GRegija. A pa še velik pisker kave in celo noč spanjauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.3.2009 7:50:36   
Estrella*
Alja se je zbudila in že vrešči user posted image rem pogledat s kom se pogovarja

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ali podpirate stavko JU
MC09

Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?

da, delam v gospodarstvu (24%)

ne, delam v gospodarstvu (38%)

da, sem JU (28%)

ne, sem JU (10%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!