|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
6.3.2009 8:50:47   
*bubi*
Draga moja petarda..... vzami že tisto torbo in user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že nestrpna. Saj danes imaš CTG, če se ne motim.

Si že probala katerega od tistih **** nasvetov? OK, čajčeka piješ, kaj pa (pre)topla kopel? user posted image ? Odločba o deložaciji? user posted image

Aja, itak da nič ne pomaga, pač mati narava se mora odločit, da je dovolj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
6.3.2009 8:53:03   
*bubi*
Bubi pojma ni imel, da se približuje dan D. Ga nismo hoteli nestrpnega delat user posted image  Tudi zvečer, ko sem šla v P, mu nismo nič povedali. Zjutraj ga je babi normalno peljala v vrtec. Šele potem, ko ga je ati šel iskat v vrtec. In je skakal po slačilnici in se veselil user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
6.3.2009 8:57:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi pojma ni imel, da se približuje dan D. Ga nismo hoteli nestrpnega delat user posted image  Tudi zvečer, ko sem šla v P, mu nismo nič povedali. Zjutraj ga je babi normalno peljala v vrtec. Šele potem, ko ga je ati šel iskat v vrtec. In je skakal po slačilnici in se veselil user posted image .

Kako pa ste mu to uspeli skriti? user posted image user posted image user posted image ...Jaz, ko samo malo stisnem zobe, ker me kaj zagrabi, se user posted image  takoj oglasi...kaj je? Gremo? user posted image user posted image user posted image user posted image ....in zdaj zadnje dni ob vsakem mojem auč...se oglasita oba... Kaj je? Gremo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
6.3.2009 9:58:03   
*bubi*
pač nismo govorili danes bo, jutri bo,....

saj je bil nestrpen, je spraševal "pa kdaj bo že bubika prišla". Predvsem pa ga je zanimalo, kako bo prišla iz trebuha user posted image  

Mene pa itak ni kaj preveč grabilo, da bi na glas jamrala user posted image

Takrat zvečer pa je že spal, ko je voda šla, smo poklicali babico in je itak do jutra mislil, da sem jaz pri njem user posted image  Aja, pa mogoče je bil navajen, ko sem tisti teden že bila v P.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
6.3.2009 12:13:23   
petarda

pač nismo govorili danes bo, jutri bo,....

saj je bil nestrpen, je spraševal "pa kdaj bo že bubika prišla". Predvsem pa ga je zanimalo, kako bo prišla iz trebuha user posted image  

Mene pa itak ni kaj preveč grabilo, da bi na glas jamrala user posted image

Takrat zvečer pa je že spal, ko je voda šla, smo poklicali babico in je itak do jutra mislil, da sem jaz pri njem user posted image  Aja, pa mogoče je bil navajen, ko sem tisti teden že bila v P.

Jaz kamor grem me vsi sprašujejo kdaj bo, kdaj mam rok...tako, da bi bilo nemogoče, da petardito nebi bil na tekočem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
6.3.2009 12:17:14   
petarda

Si že probala katerega od tistih **** nasvetov? OK, čajčeka piješ, kaj pa (pre)topla kopel? user posted image ? Odločba o deložaciji? user posted image

Aja, itak da nič ne pomaga, pač mati narava se mora odločit, da je dovolj user posted image

Ja, čajček pijem, za (pre)toplo kopel še nisem slišala, sem se pa šla po prebranem stuširat s (pre)toplo vodo user posted image , user posted image ne pride več v poštev...lahko bi sicer user posted image  style, pa se user posted image  boji, da bi ga user posted image  za jajca zagrabil user posted image user posted image user posted image user posted image , odločba o deložaciji user posted image user posted image user posted image ....bomo raje še kak dan počakali! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
6.3.2009 14:26:43   
NinaŠ

Odločba o deložaciji? user posted image

auč, ta je pa huda user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem če potem dvojčka ne rodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
6.3.2009 14:28:36   
NinaŠ
Petarda, kaj je pa CTG rekel????

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
6.3.2009 14:33:11   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, kaj je pa CTG rekel????

na ctg-ju lahko da nič ne pokaže čez pol ure pa dobiš popadke, ali ti pa kaže popadke pol pa dolgo še nič
moja izkušnjauser posted image

Petarda, pomaga tudi dolg sprehod, vendar imej gsm s seboj, jaz sem vse sorte počela da pospešim porod pri Aleksu pa ni pomagalo žal nič, rodila 9 dni čez rok

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
6.3.2009 15:01:45   
ada2
mi smo doma, preberem vas za nazaj ob priliki, hvala za vzpodbudo in pomoč in vse pozitivne želje, je pomagalo...
pa hvala za vse čestitke,.... rada vas imamuser posted image

Miha se je zdaj najedel in radovedno opazuje svojo posteljico, Adam je ves navdušen, vse mu razlaga, vsakemu govori, da je Miha že prišel venuser posted image , Nuša ga je že pocartala...

še slikice...

user posted image

5 minut po porodu (prosim ignorirajte mojo frizurouser posted image )

user posted image

in danes v svoji postelji.

petarda, če si na poti držim pesti, da rešiš hitro, če si še doma, pa user posted image user posted image user posted image   srečno!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
6.3.2009 15:02:50   
petarda
Na CTG še nič vidnega razen, da je naš user posted image  še zelo živahen...se je skoz premikal in smo mu komaj sledili...zato moram jutri zjutraj ponovno na CTG... Predno sem šla na pregled pa sem 1,5 h rinila voziček in v njem svojo nečakinjo....v hrib in dolino....nič ne pomaga user posted image user posted image user posted image ...Kar se mene tiče naj bo danes ali pa naj potem počaka na 12. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
6.3.2009 15:08:58   
petarda
aaaaaaaaaaaaa Ada ti si že doma!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Kaki user posted image  je Miha...pa kako je velik!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ....me veseli, da je vse OK in da ste že zunaj, da se boste lahko vsi skupaj cartali... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
6.3.2009 15:10:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

5 minut po porodu (prosim ignorirajte mojo frizurouser posted image )

Ah...le kdo bi gledal frizuro ob tako blaženem nasmešku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
6.3.2009 15:11:10   
NinaŠ
Aaaaa Ada in Miha dobrodošla doma user posted image user posted image user posted image . Joj kak čupavi lepotec  user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo je prebrati, da je tudi Adam tako navdušen nad bratcem user posted image , za Nušo pa sploh ne dvomim, da se ima že za napol mami user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
6.3.2009 15:12:56   
petarda
Pridem danes po petardita v vrtec pa mi pravi: "mami a še ni user posted image  prišel ven?" Pa mu rečem, da ne...pa me vpraša: "Pa si probala it rodit?" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
6.3.2009 15:22:18   
Urša
"Pa si probala it rodit?"

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra! Petardito je taka faca! user posted image user posted image user posted image  Ja, kar probaj it rodit!

Ada, dobrodošla doma! user posted image   Kakšen cuker je Miha! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
6.3.2009 15:30:50   
Teni_
Dobrodošla doma, Ada in Miha. Miha je user posted image . Cuker na kubik.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
6.3.2009 16:54:34   
NinaŠ
Pri nas je pa zdaj še Anže zakuhal user posted image . Že ko je iz vrtca prišel je tožil, da ga boli glava, se samo vlegel in zaspal user posted image . Vročine ni imel, jaz seveda vsa panična kličem v vtrec, če je slučajno kaj padel, se udaril v glavo user posted image (bilo bi sicer čudno, če mi tega ne bi povedali, ker so sicer zelo vestni okrog tega user posted image ), ker mi je bilo sumljivo vse skup. No tam izvem, da ni bilo posebnosti, edino spal je že po kosilu v vrtcu user posted image , so mu tudi vročino izmerili, pa je ni imel... Zbudil se je pa totalno zakurjen user posted image Zdaj gleda risanke in jokca zraven, ker ne sme k mojim staršem prespat user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
6.3.2009 17:00:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  še za Anžeta user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje...upam, da ne padete v kakšen začaran krog. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa do zdaj zunaj, zdaj pa je tudi petardito šel k babici in dediju prespat...ves srečen...ful je rad pri njih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
6.3.2009 17:27:16   
amy26
Ada dobrodošla nazajuser posted image  Mihec je pa res velik

za Anžeta polno user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pobere

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
6.3.2009 20:06:12   
NinaŠ
"Pa si probala it rodit?"

No Petarda, zdaj pa le pojdi user posted image , imaš čist frej večer in ga lahko izkoristiš user posted image , jutri pa petarditu presenečenje pripraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
6.3.2009 20:08:54   
*bubi*
Evo, že itak nimam nič časa, amapak zaradi dveh stvari pa je treba na RR prit user posted image

1. Ada, dobrodošla doma, user posted image  sem pričakovala slikice danes.user posted image   Mihec je user posted image  Kar solzne oči sem dobila user posted image

2. da vidim, če se petarda še kaj tu okoli potika user posted image  Že 3 ure se nisi javila user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
6.3.2009 20:09:30   
*bubi*

"Pa si probala it rodit?" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
6.3.2009 20:47:49   
petarda
Evo mene...user posted image ...še vedno 2v1... user posted image  je šel pa pravkar po petardita, ker je poklical, da bi šel raje domov spat user posted image user posted image user posted image ....pri meni se pa še nič ne dogaja tak da...user posted image ...kr pejte spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
6.3.2009 21:42:21   
*bubi*
Ti kar čakaj, petarda user posted image  Ampak ti vseeno privoščim, da rodiš prej kot naslednji petek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.