|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
6.3.2009 20:17:01   
gogabojan
Ojla punce.

Danes je bil en super dan. Moj user posted image je danes generalko pospravil vse. Še jogi je zamenjal user posted image . Vse perilo ven iz omar, na novo zložil, premajhne cote spakiral, postelnino preoblekel, obesil cote, tastu zmontiral omarico, tašči pometel vse (jaz sem poribala, ker ne more sama - zaradi roke). Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rok je bil danes priden fantič. Ima pa vnetje glasilkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne vemo zakaj, ni pa kao nič hudega. Je fulll smešno k začne jokat, pa se ga čisto nič ne slišiuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamicam, ki se odločijo za odklopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi se tudi, pa se nimam s kom. Je treba otroke mirkat, če bi šla rada jaz ven potem user posted image odpadeuser posted image user posted image user posted image .

AJETAM - fulll maš cockanga pupija. Vam moram povedati, da je taaaaaaakkkkkkkkkkkk gledu z svojimi učkami. Res kjut. Ti sam povej, če si boš želela iti na kako kavico z vozički, sem takoj za. Mantova al pa kak drug place.

Aja, glede faksa. Ajetam, kr privošči si in bodi še doma. Končaj faks. Jaz sem imela tudi tako kot ti. Otroka in faks. Pa sem ga nekaj časa delala. Ko pa sem se preselila na svoje, sem pa morala pustiti zadnji letnik. Od takrat se še nisem spravila narediti par izpitov. Tako da ti kar pogumno.

MARISHA - danes sem pogledala čist vsak voziček z mamico, če bi te slučajno srečala. Pa te pomoje nisem. Sem pa mislila, da če bi mela tel. bi te poklicala. Sem pa prepozno pogledala na zs. Saj mamo še časa še zadosti kajne....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mamice, za vse vojne, ki jih doživljate ob hranjenju. Mi se zaenkrat še ne vojskujemo, resno pa razmišljamo, da bi se začeli. Sam k nevem, s čim bi začeli in kako????!!!!!!!!!!!!

Naš bo šel tudi v jasli. Je treba nam staršem delat. Stari starši pa bi ga defenitivno preveč razvadili. Je pa res, da na Vrhniki (k ni prav velika) je lansko leto bilo preveč vpisanih 250 otrok. Tako da resno upam, da ga bomo dobili.

PIKNIK - Janja, za varstvo na pikniku in animacijo bo preskrbljeno. Sem že omenila, da Bojan zelo zelo rad ima majhne otroke. Še posebej punčke. Bojan ima tudi prijateljico Lino, staro 2,5 let, in jo enostavno obožuje. In je fulll zaščitniški do nje. Tako da, verjami mi, njemu bi naredila veselje, če bi prišla z obema.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko na kratko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še enkrat. Povejte mi prosim, s čim naj bi začela pri uvajanju GH.

p.s. A sploh še katera doji??? Al sem sam še jaz taka, ki dojim in nič ne dodajam. Madona, prvi sin je do sedaj vse že jedel. Ta pa še probal ni nič.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.3.2009 20:22:52   
laknerš
Tako zdej se bom pa jest mal spovedala. Pa upam da mi kšna kej ne zamer.

Glede tega piknika in milijonih izgovorov zakaj vas ne bo. Ženske in moški tam bomo debeli, suhi, visoki, majhni, eni mamo grde zobe drugi lepe, eni nimamo dnarja drugi ga majo, ene nimate moža druge ga pa (še)mamo. Pa se zaradi tega ne bomo sekirale. Piknik je pač piknik. Ker če bomo gledale na take stvari ne bomo šle nikol nikamor ker pač nisi vedno vsakemu všeč.

Drugač pa bi mogoče poskusle najt en plac za piknik, sej ni treba da je neki ful fensi. Mislim da smo dovolj čveke in družabne da bi lahko mele piknik na enem travniku pa da ima mogoče kozolček da se spodaj da miza s hrano pol pa na tla dekice in samopostrežna. Vsaka neki prnese pa je. Folk se sploh ne zna več zabavat če ni neki ful organizirano. Bistvo besede piknik je dekca, travca, mir, narava....

PA BREZ ZAMERE PROSIM!!! Tole me je kr mal tiščal!!!

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.3.2009 20:27:46   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Glede tega piknika in milijonih izgovorov zakaj vas ne bo. Ženske in moški tam bomo debeli, suhi, visoki, majhni, eni mamo grde zobe drugi lepe, eni nimamo dnarja drugi ga majo, ene nimate moža druge ga pa (še)mamo. Pa se zaradi tega ne bomo sekirale. Piknik je pač piknik. Ker če bomo gledale na take stvari ne bomo šle nikol nikamor ker pač nisi vedno vsakemu všeč.

Drugač pa bi mogoče poskusle najt en plac za piknik, sej ni treba da je neki ful fensi. Mislim da smo dovolj čveke in družabne da bi lahko mele piknik na enem travniku pa da ima mogoče kozolček da se spodaj da miza s hrano pol pa na tla dekice in samopostrežna. Vsaka neki prnese pa je. Folk se sploh ne zna več zabavat če ni neki ful organizirano. Bistvo besede piknik je dekca, travca, mir, narava....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE POPOLNOMA STRINJAM S TABO

ti kr vn vrži kar te tiščiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.3.2009 20:30:20   
janja 27
a se nismo neki menla na začetku da bi se kr v tivoliju dobile...sej ni treba da smo skupaj cel dan...pač urco dve.... neki malga za prigrist da ne bo prišla cela ohcet na koncuuser posted image ....pač se dobimo al popoldan al dopoldan in je .....

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.3.2009 20:30:23   
ajetam@
gogabojan meni so svetvali naj začnem z riževo kašico ker je najlačje prebavljiva. tko da najboljše da s tem začneš. pol pa počasi naprej, jabučka, banano, korenčka,...

jaz sem si kupila revijo paparica in mi je super ker je napisano za vsak mesec kaj lahko je in česa ne sme. drugače bi bila zelo zmedena kaj mu naj sploh dan. piše od 4 do 6 meseca se je : jabolko, banano, korenčka, koleraba, bučke...

aja pa kok maš pridnega deca. bravoooo

no, moj se je tut kar spravu barvat hodnik. se nama ne ljubi in že 14 dni odlašava to. zdej pa kar barva user posted image user posted image priden.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.3.2009 20:31:11   
janja 27
aja še tole

da ne bomo na koncu diplomirale iz srečanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NE KOMLPICIRAT  bo najboljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.3.2009 20:33:01   
janja 27
ja gogabojan jaz sem z mojim že 12 let pa si še enkrat ni pospravil cunje v omariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj šele zamejal jogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si ga bom prišla sposodit.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.3.2009 20:47:46   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha
Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Kako bo pa pri vas?

Naša bo HB pri babici. Verjetno vse do 3. leta

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 583
6.3.2009 20:49:10   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

OJLAAAAA PUNCE ....sem vam prišla samo sporočit da je moja frizura KKRRATKKA!!!!!!!!user posted image   

A so slike že na FB? Če še niso, kaj še čakaš user posted image  user posted image  user posted image

Pa fajn ga žuraj danes!!!

(Evripid)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.3.2009 20:52:00   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan
p.s. A sploh še katera doji??? Al sem sam še jaz taka, ki dojim in nič ne dodajam. Madona, prvi sin je do sedaj vse že jedel. Ta pa še probal ni nič.

Jaz še vedno dojim in si želim dojiti čim dalj časa. GH nameravam uvajati šele čez kakšen mesec, seveda, če bo Nejka za, če ne bo že prej hotla user posted image

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.3.2009 20:58:36   
Pšemek
laknerš - se tudi jaz strinjam s teboj glede piknika. Pa še da ne bomo glede hrane imele težav, se naroči ena "Pizza da te kap" k je za 15 ljudi, pa je mir... Al pa tako, kot je Janja napisala. Se dobimo v Tivoliju pa če nas bo veliko se probamo zmenit, da nam rezervirajo plac za vse, pa bo. Kavica, tortica, pa veliko čveka, pa je.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 586
6.3.2009 21:05:23   
iraira
Najprej laknerš jaz se čisto strinjam s tabo, čimbolj preprosto pa se bomo najbolš meliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gogabojan HB da dojiš jaz bi bila tolk vesela če bi lahko pa žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Pšemekuser posted image
*talcy* user posted image user posted image user posted image user posted image  zate ki greš žurat pa za frizurco. Jaz bi se tudi na kratko postrigla pa nimam "jajc"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 587
6.3.2009 21:09:13   
Pšemek
No, zdej pa sledi še dnevno poročilo. ....... po kosilu smo šli vsi 3je na sprehod - v Tivoli - pa tam na eno kavico. Mi je fuuuuul pasal se spet mal po sončku sprehodit. Pol sva šla midva še v šoping po hrano, Nejko sva pa pri babici pustila. Aja, pa že zjutri sem dobila info, da sta šla dva prijatelja že zjutraj v porodnišnico. In ob 18h mi sestra sporoči, da se je rodila Katjuša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kar je pa še najboljše, se mene pri tem zagrabilo, da bi spet bila user posted image  in da bi imela še enega user posted image . Ampak moj user posted image  še ni za to user posted image .
Pa še ena juhuhu zadeva se je danes zgodila. Nejka je rekla mama. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej vem, da to ni tisto pravo. Je samo pogruntala črko m, a pa tako ali tako že obvlada. Sam je pa lepo slišat user posted image . Aja pa moj možek jo je hotel posneti, ampak ni nikakor ratalo, jer čim je s fotoaparatom blizu prišel, je ona utihnila user posted image .
Tak, mislim, da sem vse napisala, zdej grem pa ajat. Till tomorow

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 588
6.3.2009 21:09:32   
*talcy*
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE POPOLNOMA STRINJAM S TABO

ti kr vn vrži kar te tiščiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE PODPIŠEM POD TOLE

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 589
6.3.2009 21:11:21   
janja 27

OJLAAAAA PUNCE ....sem vam prišla samo sporočit da je moja frizura KKRRATKKA!!!!!!!!user posted image  Jjoj ko je čudno met kratko čupo ko sm pa imela takooooo dolge .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogum upam da se boš hitro navadla na novo stanje in prilimaš sliko na FB da ti bomo lohk foušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn ga žurajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.3.2009 21:12:30   
iraira
*talcy* a še nisi šla žurat??

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.3.2009 21:13:02   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz še vedno dojim ampak sem začela z uvajanjem GH ker mam pol kuser posted image user posted image POLIVANJA in je stanje boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.3.2009 21:13:13   
*talcy*
DRUGAČ PA ne slike niso še na facebooko...moram dat ..... jutri....

iraira.....joj da ti ne povem koliko časa sem tuhtala in tuhtala al it pod škarje al ne ... pa sem znorela k dolga frizura je res kar neki če se ji ne posvetiš in tko so ratali čist kratki lasi user posted image user posted image user posted image  
me še noben ni vidu ker možek je šel ko sem šla h frizerju z user posted image  domov (delajo školjke za papat) in ju še ni domov ....

me pa malo skrbi za user posted image  ker ne vem kako se bo odzval na kratke lase user posted image user posted image user posted image kaj ve mislite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.3.2009 21:13:53   
*talcy*
ne žurat pa nisem še šla ob 23h user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.3.2009 21:16:18   
iraira
user posted image pomoje ne da tolk na videz, pozna te po tonu glasauser posted image To so moje izkušnje. Ko te bo videl se pogovarjaj z njim kot ponavadi in mislim da sploh opazil ne bo razlikeuser posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.3.2009 21:17:14   
iraira
Se vidi da me že malo emšo daje, ne vem več kdaj se ven hodiuser posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.3.2009 21:19:27   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: Marisha
Ali bo katera svojega lumpa dala v jasli? Kako bo pa pri vas?

naša metka gre 2.9 v jasli, sem tud manco dala pri 11 mesecih in mi ni prav nič žal, pri manci mi je bilo full hudo ker nisem mela varstva, tko da bi jo nona čuvala do 3 let..... pa je šlo uvajanje superca je full samostojna,  gre full rada v vrtec kjer ma družbo kljub temu da mi je bilo takrat hudo k gledam sliko sem sedaj prav zadovoljna da sem jo dala user posted image user posted image user posted image
metko grem vpisat čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image pri nas ne bo problemov z zasedenjostjo HB ker pri manci so mi živce pojedli do konc oktobra nisem vedela al bom dobila jasli al neuser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj je pa občina uštimala da je prostor za vse tud med letomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.3.2009 21:20:29   
ajetam@
talcy ziher ne. jest nimam las pa se me noben otrok ne boji. tko da ni panike. sej si tut zdej mela verjetno kdaj čop in ne skos spuščene. bi bla kar presenečena če bi otrok dal kaj pomena na to...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.3.2009 21:22:57   
janja 27

me pa malo skrbi za user posted image  ker ne vem kako se bo odzval na kratke lase user posted image user posted image user posted image kaj ve mislite user posted image user posted image user posted image

po moje te bo čukasto pogledaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno tvoj user posted image prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak da te bo user posted image tkoj spoznal briga njega za tvojo frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.3.2009 21:23:12   
*talcy*
ne vem poznam par primerov k je bil jok za ne utolažit ko je prišla mamica do svojega lumpija ( enostavno je ni poznal) ... pol se je pa počas navadu no ... tko da ne vem al je bila frizura kriva al kaj .....

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?