Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:22:23
|
|
|
|
iraira
|
Punce moje hvala!!! Pšemek ni izgovor bom fulll rada prišla (vsaj malo družbe)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:23:59
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Punce moje hvala!!! Pšemek ni izgovor bom fulll rada prišla (vsaj malo družbe) No, potem pa vsekakor MORAŠ pridt
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:24:36
|
|
|
|
Lovely
|
Dobro jutro bejbike. Hm. Sploh nisem pričakovala takega odziva glede listilke, tenks! HB da ste normalne ej. Včeraj smo bili na poslovilni žurki od enega soseda, ki gre na Nizozemsko - bo veleposlanik. Kok mi gre na živce k mu je bilo kar mal neprijetno govorit o tem. EJ, jaz bi bila ful ponosna in bi rade volje govorila o tem!!! In sem ga zanalašč spraševala pred drugimi in to in sem ga zanalašč ful pohvalila in tako... Pa ženo (to je kar breme - večerje pa take zadeve vodit 4 leta). To je sigurno zaradi slovenske foušarije. Jaz sem se tega odvadila, če me kdo vpraša povem (včasih sem bila zelo zadržana). Kaj me briga za druge, jaz sem ponosna na svoje dosežke. A ne?! Inya je danes spala nenormalno. Vsake pol ure duda... Tak glavobol mam za znoret. Ne vem kaj ji je bilo. Ob 5h je pojedla 60ml in zaspala do 7.30h. Groza. Zdaj mi pa pančka zvezdica moja. Včeraj sva bili medve tudi doma zaradi dežja, za znoret. Prav manjka ji tista ura ali dve v vozičku, ko aja. Lakerš, a veš kok sem se prestrašila ko sem brala. HB da je bilo samo to ej. Piknik: halooo!!! če je kateri nerodno pridemo vse brez možičkov. Meni je čisto vseeno samo da se vidimo... Mandek:
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:33:30
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely To je sigurno zaradi slovenske foušarije. Jaz sem se tega odvadila, če me kdo vpraša povem (včasih sem bila zelo zadržana). Kaj me briga za druge, jaz sem ponosna na svoje dosežke. A ne?! Super, da tako razmišljaš, res ....jaz sem vseeno raje tiho.....preveč slabih izkušenj....sem pa vseeno ponosna nase, to pa Upam, da glavobol hitro mine....mi smo se sicer naspali, ampak je že par dni čez dan tak tečko, da mi da komaj časa za dihatveč ko kakih 5 minut skupaj... pa še mož je imel pester teden, tako da se bo strgalo...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:33:43
|
|
|
|
jolly123
|
Evo cvetača je tudi bljak Očitno ni zelenjavar Kolikokrat jim pa moraš ponudit da jim rata všeč ali to pomeni da če mu zdaj ni, da mu verjetno ne bo šlo po grlu ?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:35:24
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Pa ženo (to je kar breme - večerje pa take zadeve vodit 4 leta). Jaz si sploh ne predstavljam, da bi morala početi kaj takega, nisem ravno kak prida gostitelj, pri meni je vse po balkansko, sok pa piškote na mizo pol pa postrezi si sam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:38:42
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo cvetača je tudi bljak Očitno ni zelenjavar Kolikokrat jim pa moraš ponudit da jim rata všeč ali to pomeni da če mu zdaj ni, da mu verjetno ne bo šlo po grlu ? baje 4ali 5krat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:42:32
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Kaj me briga za druge, jaz sem ponosna na svoje dosežke. A ne?! Itak. Sej vse, kar delaš, delaš zase in ne za druge! In vsak mora biti ponosen nase, pa tut če samo zaradi malenkosti. Jaz npr. nimam veliko, sem pa ponosna na to, kar imam!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:45:40
|
|
|
|
Pšemek
|
Punce, sonček je! Spet bomo vozičkali!!!!!! Jeeeeeeej!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 10:55:19
|
|
|
|
Marisha
|
Hej, bejbe, mi smo komaj prišli k sebi , smo ga danes zjutraj malce povlekli spanec, ker smo ga ponoči "sračkali". Jej, sonček je, po kosilu greva takoj en giro Moj je šel na sejem dom, midva z Markom pa doma uživava. Sej bi full šla zraven pa ne upam, ker imava z Markom v ponedeljek cepljenje pa raje ne raskiram, ker je zdajle en kup viroz,... Ej, iraira, ne srački ga, tudi midva z Markom bova sama prišla na piknik, tako, da strogo morač prit!!!!! Kar se tiče pa piknik placa je pa ta v Podpeči res za plačat, lahko se točno pozanimam kolk. Če pozna katera kakšen plac, ki je brezplačen bi blo pa še boljše, ker je tudi meni to bedno, ampak kaj čmo za zabavo je potrebno potrpet . Joj mal mi seka Pozdravček, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:07:57
|
|
|
|
jolly123
|
A pol boste kar vse same prišle, brez al kako?? Corti mi te lohk komot peljemo, a tvoj ne gre oz. ne bo šel??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:09:01
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Evo cvetača je tudi bljak Očitno ni zelenjavar Kolikokrat jim pa moraš ponudit da jim rata všeč ali to pomeni da če mu zdaj ni, da mu verjetno ne bo šlo po grlu ? baje 4ali 5krat Uf pol bo cel teden jedel cvetačo Oz. jo bo pljuval ven
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:11:27
|
|
|
|
ajetam@
|
ja res se je neki sonček pokazal. greva midva vozičkat.. sicer k gledam gor v luft je ponekod ist sivo tko da upam da ne začne kej padat umes... kooončno spet mal na zrak
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:28:35
|
|
|
|
Lovely
|
Jaz sem tudi vsa vesela mislila uau, zdaj pojeva in greva ven. Figo. Ful mi noče jest in sem tok jezna nanjo, da sem jo zdaj pustila v posteljici in sem se šla ohladit v drugo sobo. Bi se po moje kar dret začela nanjo k me tok ruga v glavo ej. Jolly, jaz sem brala, da celo 7x ponudiš...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:36:30
|
|
|
|
Marisha
|
Midva z Markom sva se najedla, je pojedel vso žitno kašico. Jah sej to mu gre v rito, cvetača pa ne . Naslednji obrok dobi pa pire iz krompirčka in korenčka . Zdaj pa na tleh veselo vriska in čveka po kitajsko. Sem ga hotela posnet pa mi ne rata, ker ko pridem s fotoaparatom zraven, mu je ta tolk zanimiv, da kar neha govorit Joj, men kar ne gre ta piknik iz glave, pa me zanima kako bo s hrano? Bo vsaka kaj spekla in prinesla al kako je mišljeno? Lp, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:54:48
|
|
|
|
Lovely
|
Evo, vojna končana. Pojedla 170ml mleka. Jaz res več ne vem čemu take vojne ob začetku obroka. Nisem več pametna, vse sem poskusila, zdaj si lahko samo še lase ven pulim od muke ko se zgodi. Noro. To je edina stvar, ki i dobesedno žre živce pri vsem tem "baby thing". Prav skregava se. Tukaj se pa eni sivi oblaki delajo Medve bova šli shopping v Supernovo ko se zbudi pa če bo lepo kam mahneva še na sprehodek. Sam da se malo nakuliram medtem ko spi. Uf, sem bila jezna. Zdaj mi pa spet malo slab občutek trka - a je to normalno, da sem jezna na svojega otroka, ki ga imam neizmerno rada??? Ta moja jeza definitivno izhaja iz pretiranega strahu, se me drži od takrat ko je bila bolna in se ga moram losat. Nujno. Me zanima kaj mislite ve o tem. Piknik: najbolje, da vidimo koliko nas bo, presodimo koliko česa potrebujemo in si razdelimo strošek. Če bo to piknik z barbikjujem... Lahko se pa tudi tako zmenimo da vsaka nekaj....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 11:57:27
|
|
|
|
Marisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Zdaj mi pa spet malo slab občutek trka - a je to normalno, da sem jezna na svojega otroka, ki ga imam neizmerno rada??? Ta moja jeza definitivno izhaja iz pretiranega strahu, se me drži od takrat ko je bila bolna in se ga moram losat. Nujno. Me zanima kaj mislite ve o tem. Ej, to se meni zdi čist normalno, tudi jaz imam včasih kakšen izpad. Sej s tem ne mislimo nič slabega Pozdravček, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 12:02:23
|
|
|
|
suzy124
|
dober dan Pri nas pa tako lepo sonček sije da boma zdle šla ne en sprehodek, ker že cel teden nisma bila. Noč je bila kr vredu, sam tam okol štirih ga je nekaj sral, da sem mu mogla dat parkrat dudo potem pa je spal do pol sedmih in še potem do pol desetih. Na piknik boma tud midva verjetno sama prišla brez zdaj pa boma šla počas ven, se še pol kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 12:43:48
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jolly, jaz sem brala, da celo 7x ponudiš... 7 krat? a pa je to mišljeno, zapored 7 dni al kako?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 14:26:13
|
|
|
|
mbd0411
|
Gogabojan,na FB me lahko potrdiš za prijatelja sem te našla.Po slikici
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 14:35:45
|
|
|
|
iraira
|
jolly jaz ji korenček ali pa cvetačo z aptamilom zmiksam in fullll rada je.probaj če še nisi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 14:56:18
|
|
|
|
iraira
|
Ste vse zunaj na sončku . Midve greva tudi še eno rundo zdejle, sva samo papat prišle notri. Uživajte v lepem sončeku
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 15:32:25
|
|
|
|
Lovely
|
Helou, jaz sem tudi prišla not za papanje pa imava spet vojno. Res pojma nimam kaj ji dogaja a je spet v posteljici sama in se krega sama s sabo. Jo bom pustila da se spiha pa spet poskusim... Sem pa shoppingirala v HM in sem šla pogledat v CA (čisto nič nimajo). Jolly, ja 7x zaporedoma...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 15:36:49
|
|
|
|
Marisha
|
Evo, midva sva tudi ravno prišla s sprehoda. Zdej bo pa jede,l potem bomo pa videli, kako in kaj. Je, pa full luštno zunaj, sem dobila kar nekaj nove energije Lp, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 6.3.2009 16:02:43
|
|
|
|
ajetam@
|
evo vse vrhničanke smo bile zunaj. srečala sem pa samo gogabojan. tebe tudi mogoče marisha sam ne vem katera si... tvo je tkooo lep sonček da je noro. bi še bila zunaj do teme ampak nimam več energije se sprehajat. mogoče edino če bi na kofetu martinčkala. kej več pa ne... tko da sva doma. sej čez dobro uro bo že sonček šel papa. jutri pa zjutraj k tašči pa na sprehod v bistro, pol pa dobimo obiske domov... ajaaa ena je rekla (imen si še nisem vseh zapomnla) tole glede jeze. jaz sem tudi že imela take izpade jeze in sem ugotovila da je to takrat ko sem se počutila nemočno. ko mi je mali jokal in jokal in nisem imela pojma zakaj. potem sem pa kar čisto nervozna ratala da sem mogla prav zadihat in se umirit... pa se potem vedno tko gorzno počutim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?