|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
7.3.2009 10:15:18   
gogabojan
Jutro punce. Hvala za kakav.user posted image user posted image

Mi pa smo danes spali vse do 9.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od 23h. Okoli 7h se je zbudu, malo počebljal in zaspal nazaj v momentu.user posted image user posted image user posted image Nič ni bilo prebujanja. 

Danes je takoooo lep dan za sprehodke. Pa še fajn toplo je, (meni je skozi okno sonce prav lepo grel hrbet, ko sva se dojila). Nekaj sem našla glede GH. Zdraven so še moji komentarji na začetku:

Znakov otrokove pripravljenosti na gosto hrano je veè, najbolj opazni pa so: -       sposoben je sedeti sam ali ob opori ter obvladati glavo in vrat, (ob opori sediuser posted image user posted image user posted image , glavo in vrat pa ima nenormalno pri miru) -       izgubljati zaène refleks izplazenja jezika ob dotiku spodnje ustnice, (pri nas samo jezik rad kaže) -       dobiva ali že ima zobe in nosi razliène stvari v usta, (dobiva in ima že) -       nenadno poveèanje števila podojev, ki se tudi po dnevu ali dveh ne zmanjša, (to pa je naša stalnica) -       seganje po hrani družinskih èlanov. (to pa ja. bi še žlico in tvojo roko spravil v usta, samo da dobi kaj (zaenkrat mu še nič nismo dali))   Èe torej otroku na žlièki ponudimo primerno gosto hrano, na primer naribano jabolko, jo bo pripravljen otrok znal vzeti z žlièke in jo pogoltniti, nepripravljen pa jo bo z jezièkom izrinil z žlièke. Pri veèini otrok bo ta èas nastopil okrog šestega meseca starosti, pri nekaterih pa lahko tudi kasneje.   Seveda ob uvajanju mešane hrane nadaljujte z dojenjem oziroma s hranjenjem po steklenički. Za začetek sta najbolj primerna sadje ali zelenjava. Najprimernejši sadeži za začetek so jabolka, hruške, banane ipd. Izogibamo se citrusom. Od zelenjave sta za začetek najbolj primerna korenček in krompir. Kmalu pa lahko na jedilnik dodate še bučke, brokoli, cvetačo, grah in ostalo zelenjavo. Zalivančku med 4 in 6 mesecem lahko uvedete tudi žitarice, ki ne vsebujejo glutena (riž, koruza in ajda). Meso uvedete za sadjem in zelenjavo, običajno po 6 mesecu. Meso naj bo nemastno in sveže. Najprej ponudite otroku piščančje, nato puranje, zajčje in telečje meso. Bele ribe naj začne otrok uživati po 9 mesecu. Po šestem mesecu lahko otroku ponudimo tudi trdo kuhan rumenjak. Prva hrana naj bo enostavna, enega okusa, sočna in mlačna, razredčena s prekuhano vodo, materinim mlekom ali prilagojenim mleko. Nove jedi uvajajte postopoma, da se otrok počasi privaja na okuse. Če po določenem živilu otrok bruha, ima drisko ali izpuščaje, jo izključite iz jedilnika. Potek uvajanja goste hrane po mesecih Starost 4. – 6. mesecev (gosto tekoče in gladko zdrobljeno): Bel riž, pomešan z materinim mlekom, prilagojenim mlekom ali prekuhano vodo.Korenčkova kaša: korenje olupite, skuhajte, pretlačite in razredčite.Jabolčna ali hruškova kaša: sadje naj bo zrelo in sveže.Krompirjeva kaša: krompir olupite, skuhajte, pretlačite in razredčite.Zdrobljen ali pretlačen grah, bučke, cvetača. Starost 6 - 8 mesecev (gosto kot skuta z dodano tekočino ali jogurtom): Sesekljan piščanec: odstranite maščobo in kožo, pecite na žaru ali dušite, odstranite koščice in v mešalniku dobro zdrobite ali pretlačite.Trdo kuhan rumenjak: dva do trikrat tedensko.Koščki banane: koščke naj sam nosi v usta..Zakuhe pripravljene z vodo: ovseni ali riževi kosmiči, koruzni zdrob, močnik, puding.Suhe marelice, namočene v vodi, sladka koruza. Starost 8 - 9 mesecev (bolj grobe kaše; hrana naj bo sesekljana): Pusta zmleta govedina.Testenine s polivko iz pretlačenega paradižnika.Pretlačena leča.Dobro skuhan riž.Rdeče meso, neslana, doma pripravljena juha. Starost 10 - 12 mesecev  ( živila narezana na manjše koščke in čim manj slano): Stebelna zelena, korenje, jabolko, breskev, marelica: grižljaje naj je sam z rokami.Brokoli, kuhan v sopari: sam naj je ohlajene z roko.Stročji fižol: samostojno naj je cele stroke.Sadje: čas je za nove okuse, npr. za malino.Dobro skuhana sveža svinjina.Zelenjava močnejših okusov: npr. paprika ali olupljen paradižnik.   Do prvega leta naj otrok ne je: -          sladkorjev -          soli, -          mehko kuhanega rumenjaka in kuhanega beljaka, -          svežega sira, -          medu, -          oreščkov in arašidov ter izdelke, ki jih vsebujejo, npr. smoki, bobi palčke (lahko povzročajo alergijo), -          kravjega mleka, -          morskih sadežev (povzročajo alergične reakcije).   Prehranjevalna shema Mesec Prehranjevanje/dan 1. 8 ali več dojenj 2. do 5. 6 - 8 dojenj 6. 5 - 6 dojenj + postopno dodajanje sadne ali zelenjavne kaše 7. 3 dojenja + enkrat sadna ali zelenjavna kaša + kosilo (zelenjavna juha, dvakrat tedensko z dodatkom mesa in dva do trikrat tedensko četrtina kuhanega rumenjaka) 8. Od 8. meseca naprej: 2 dojenji + sadna kaša + kosilo (štirikrat tedensko z dodatkom mesa in trikrat tedensko pol kuhanega rumenjaka) + večerja (žitarice ali škrobno živilo)  

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.3.2009 10:25:49   
sončnica24
Hojla mi smo pa se danes zbudili že ob 7ih tako da že spi svojo prvo rundo, je bil revež tako zaspan da je kr v spanju jedel. Včeraj sva jedla korenček zaenkrat ni nobenih težav tako da ga bova danes spet.

Na žalost je pri nas začel pihat veter in full je oblačno tako da je sprehod odpadel me je še vseeno malo strah da ne bi ratal nazaj bolan, mogoče pa se bo do popoldneva kaj polepšalo pa bova potem malce ven pobegnila.

Zdaj pa grem riž zakuhat ker imam trenutno čas, pa kdo ve kdaj se bo zbudil potem pa tako nič ne naredim.

Lepo soboto vam želim.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.3.2009 10:26:34   
timnala
Heja punce!

Ve ste pa cist divje s cvekanjem..o marija..5 dni me ni blo pa mam za prebrat 31 strani user posted image   user posted image  Zaenkrat sem mal preletela, orng pa se nisem brala...bom zvecer, ce mi bo cas dopuscal user posted image

V glavnem.. mi nismo za toplice! user posted image  V ponedeljek smo mal kasnili, ker je dragi moral se neki zrihtat za registracijo, v torek smo se peljali 1,5h nazaj v Zalec, ker sm morala jst nujno do notarja, v cetrtek smo sli po mojo sestro v Krsko in dragi je sel domov, ker je imel v petek zobozdravnika in v petek je moja mami prisla po naju z user posted image  in mojo sestro user posted image  Skratka, ugotovili smo, da mormo it najmanj v Avstralijo, da bomo 5 dni normalno skup na dopustu user posted image user posted image user posted image

Pa vreme je blo za skozlat, tak da smo bli pretezno notri in pac na bazenu - pol pa cel protokol z oblacenjem in slacenjem, ker smo se hodli kopat v riviero, bivali smo pa v drugem hotelu..v cetrtek smo ravno pogruntali najlazjo in najbolj prakticno varianto user posted image  Mali je pa ful uzival v vodi - se je kopal cist vsak dan po ene 15 minutk pa pol tud uzival, k je gledal okol, k se je skoz neki dogajalo..res je bil priden!!! Tud voznja sem in tja, je bil lepo priden v avtosedezu, pa na vecerji in zajtrku se je lepo igral z igrackami, tak da glede tega pa zdej nimam strahu kam z njim it, ker je res priden in potrpezljiv. Ma vcasih momente, ko se navelica, ampak se mi zdi, da res minimalno. Mi2 z dragim sva bla pa skup pa mal kartala, cvekala, se cartala..tak da kakorkoli ze, pasalo je, da smo mal odsli iz nasega vsakdana user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 628
7.3.2009 10:26:44   
Marisha
Hej, bejbe,

madona ne vem kaj je zdaj z našim Markom, že drugo noč se je zbudil ob 2:00 in hotel flašo user posted image   Pa tolk smo že lepo noč prespali brez flaše .

Danes se gremo potepati k tašči, ker ima rojstni dan, tako da mi ne bo potrebno kuhati user posted image  user posted image   user posted image . Sej kuham full rada, ampak preden se spomnim, kaj bi skuhala je že prej novo leto user posted image

Kar se tiče piknika se jaz strinjam, da določimo dve organizatorki in nam oni dajeta navodila user posted image . Vsaka nekaj prinese za jest in to je to user posted image  Čim bolj na izi ! user posted image

Ej, Gogabojan jaz sem tudi včeraj vsak voziček pregledala pa te nisev videla user posted image . Midva sva se potepala po poti kjer je včasih potekala železnica, do šole mimo Mavrice,... Naju pa ne moreš sfalit, ker je Mark edini na Vrhniki, ki se vozi v kontra smeri, ker mu sonček nagaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  , mu moram kupit dežnikec.

Lp, Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 629
7.3.2009 10:33:54   
gogabojan
Marisha, jaz ko grem do mojih staršev, se tam vozim. Se pa najraje na Slomškovi šoli ustavim, ker se lahko tam Bojan poigra. Sam zadnje čase ga za vikend ni z mano, ker prespi pri starih starših. To dobi za nagrado, če lepo pomaga sošolcem v šoli, in je priden. Pa tudi tu pri nas, ni otrok, tako da ga tja peljem. Tam pa je lahko sam vzunaj brez varstva, ker ni avtomobilov toliko, sam parking plac. Pa majo fullll livade.

No upam, da se bova kaj zmenile, za drug teden za GIRO DI VRHNIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.3.2009 10:39:12   
timnala
Zdej grem pa mal odgovarjat..sm vceri preletela vase poste in si kr napisala teme user posted image user posted image user posted image

Najprej me zanima, kolk nas je se sploh takih, ki samo dojimo (nic GH in nic umetnega mleka)? Ker bolj kot berem, bolj opazam, da nas je po moje cist malo..
Drugo vprasanje.. imate vecinoma user posted image  ze v sportnem delu al se v kosarah? Nas je namrec s kombinezonom glih za glih v kosari, ampak je se vedno priden in nic ne sitnari, da bi moral ven videt..se mi pa se vedno zdi bolj topla kot sportni del, tako da se nisem menjala..

Obracanje.. obraca se nas user posted image  ze vec kot en teden kr naprej..pravi mali akrobat je postal..takoj ko ga das na hrbet je ze na trebuscku..na previjalno ga polozim, se ze obrne..ga dam v igralni center in cez nekaj casa slisim sopihanje, ker mu vedno ne uspe rokice izmaknit izpod trebuscka..prav hecen je user posted image  Rata mu tudi iz trebuscka na hrbet, ampak ne vedno.
Najbolj zanimivo je pa to, da razume, ko mu reces, naj se obrne user posted image  Sva zadnjic z mojim prav debelo gledala, ker sva mu rekla, naj se obrne na trebuscek in se je..pa ga obrneva nazaj in mu se enkrat receva..in se je obrnil..pa mu receva naj se na hrbet in se je obrnil na hrbet.. ok, sva mislila, lahk, da je slucaj - mu receva naslednji dan spet - tamal je zastopil in to naredil!!! user posted image  Zdej mu tud se kdaj receva, ampak mora bit pri volji za igranje, pol uboga user posted image

Kilogrami..no jst sm bla na prednosecniski tezi ze, ko je bil mali star 2,5 meseca..ostalo mi je edino se malce bolj mehko okoli trebuscka, ampak to bo slo s telovadbo..mi pa velik ljudi zdej rece, da me je mali mal ozel, ker dejstvo je, da se ful pogosto doji, jst pa ful stvari ne morm jest, ker vsebujejo al mleko ali jajca pa se pase mi ne kr naprej jest in pol je pa to tak kot je user posted image  Nimam pa tehtnice doma, tak da nimam pojma kolk mam zdaj, ker sem se tehtala ene mesec pa pol nazaj..vidim pa po hlacah user posted image

Lovely, glede jeze..zadnjic sm jst imela isti problem, ce se spomnis, sem tud tuki pisala..pac pride moment, k te kej razjezi pa tak kot je ena rekla, ko si nemocen, mogoce utrujen, navelican..in pac popizdis..zal pac nad user posted image , ampak pol nam je verjetno vsem zal, k se nam nasmejijo in se pocutimo slabo..vsi smo ljudje in ce damo na vago take momente in tiste, ko lepo skrbimo za nase malcke..se ti slabi momenti izgubijo..sem pa imela jst zadnjic tud to..skoz je bil priden, ponoc ga pa neki srackal in sm bla prav jezna, zaspana, utrujena in sem mu povedala, da je skor 5 mesecev star in da bi lahk spal vsaj 3 urce skup ponoc, ne pa da se zbuja kr naprej in kaj se gre itd..pa sem mu nabila dudo v usta..res prav grdo..pol me pa zjutraj pogleda in se mi nasmeji..pa se pocutis krivo in si obljubis, da ne bos vec...

Ah ja..radosti materinstva!!! user posted image

Mandek.. user posted image user posted image user posted image  za lepo nocko!

Celjanke, kdaj se naslednjic dobimo? Bo prisla se ena kolegica, k sva se spoznali na MS in ima tudi puncko Zalo, rodila je pa 26.10. - se sicer se nisva videli od materinske sole, ampak sva ostali v stikih.

pozdravcek in lep dan,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.3.2009 10:40:04   
Marisha
Gogabojan a je to ta ta nova šola, ki je v bližini industrijske cone? Ker tam sva midva z markom vsak dan. Pa pred šolo imajo ribnik z ribicami. A je to to?

Neposredna povezava do sporočila: 632
7.3.2009 10:46:40   
Marisha
Timnala, Mark se vozi že v športnem delu, ker mu v košari ni bilo več všeč, ker ni nič ven videl user posted image . Je pa pri nas tako, da ima dan, ko se brez problema vozi v vozičku in pride dan, ko ga sploh ne spravim in se dere kot jesihar. To se nama je narwdilo prejšnji teden, ko smo se mal potepali po primorski. Včetrtek je bil full priden v vozičku, ko smo se sprehajali po Portorožu, v soboto ga je pa cela Izola poslušala user posted image

Jah takle mamo ! user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.3.2009 11:00:09   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Za piknik ok, naj bosta ene dve organizatorki (LJ), določita datum, uro in kraj ter vse ostalo, druge pa ubogamo in thats it. Npr. Jolly in Lovely. Moj predlog, ker 50 žensk se ne more menit, ker nikamor ne bi prišli.

user posted image Heh jaz pa LJ sta dva različna pojma...sej bomo spet anketo delali, izglasujemo najboljši datum...potem pa navodila, lahko delam seznam kdo bo kaj prinesel, spekel, število udeležencev itd, da bomo vidle kako in kaj. Najprej pa plac pa datum user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
7.3.2009 11:02:33   
jolly123
Mi smo pa hotli it do jezera račke futrat pa tako piha, da je katastrofa...mah zdej pa ne vem kaj bomo. user posted image Mož je itak že nekam zginil, pomoje ves vesel, da mu ni treba do jezera user posted image Danes je mel neke čudne izjave v smislu, da če bi vedel da bo tko, da bi sam živel in kr neki....sem bla čist šokirana. Sam naslednjič bom pa zagrabla pa ga bom resno vprašala, če mu je odveč, ni panike, se lohk zmenimo, mislim zarad takih stvari se pa res ne mislim sekirat...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.3.2009 11:20:06   
afnica mala
Pozrdvaljene

ful mam za nadoknadit- od strani 5user posted image . Kolk ste bile pridneuser posted image  Sva bili z Neli leteči, danes pa še malo, pa tudi gremo k prijateljem na kosilo, ju3 pa mogoče na morje- so moji starši dol. Če ne bo pihalo in kako se bo Neli danes obnašala na obisku oz. zunaj na sprehodu.

larkneš- mogoče so res Nelčice take, a pol se bom skoz heca<la s hrano, zadnje 2 dni imam ful probleme, mleka poje glih še 400 ml. Včeraj zadnja 2 obroka mi tudi z gosto štrajka.

janja27- Neli dam najprej mleko, ga spije 60ml, potem pa splune, potem pa je GH, ampak tudi tukaj glih ne pretiravauser posted image

lovely- tud jaz sem prebrala, da je pol l mleka dnevno treba spit- dojenček mislim

tejčika29- prav potolažila si me, da niso komplicirali s težo 300g v 1,5 meseca- tanks

no, to je zaenkrat, miška joka, še vedno je prehljena. No, jo že možek rihta.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.3.2009 11:27:23   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Najprej me zanima, kolk nas je se sploh takih, ki samo dojimo
Jaz sem ena takih.

Drugo vprasanje.. imate vecinoma user posted image  ze v sportnem delu al se v kosarah?
Jo imam še v košari.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.3.2009 11:31:28   
afnica mala
obiski- zdresirani vsi, razen tašče, pa ji mož večkrat pove, naj prej pove kdaj pride, ona reče ja v četrtek ali petekuser posted image , pa še vsi vejo, če so prehlajeni, naj pridejo drugičuser posted image

oblečena; body in tanka majčka, pa žabise z nogavičkami, ali pa mako majčka in čez body, imamo pa vsaj 23 stopinj, glih zdajle luftam, ko je spet full vroče, sem hotla veliko šipe imetuser posted image , potem pa spomladi se full sonček upre in segreje dnevne prostore

zdaj pa res grem, Neli full joka- lačna? Bolj zapsana, pa glih jest bi mogla počasi

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.3.2009 11:34:37   
Lovely
Čaw bejbe,

hvala za izkušnje in nasvete glede moje vojne z Inyo pri hranjenju. HB da ni to non stop, ko pa bo naslednjič sem se odločila, da jo enostavno pustim pri miru. Bo že jedla, ko bo res lačna.

Irma, naslednjič ko bom šla tja se javim. Ti pošljem na ZS mobi.

Riževo kašico imam jaz od Milupe ampak nemško iz Mullerja. Se mi zdi bolj gladka in lepšo aromo ima. Se meša z vodo, ker je z AM.

Lakerš – ne morem se bolj strinjati s tabo.

Jolly, haloo, bogica, a te noga še kaj boli?

Tejčika, mi imamo tudi twigico, ful luštnen nick he he. He he, kje si pa naju z Jolly našla za organizatorki ej. Jolly, saj sva ZA a ne?

Timnala, glede dopusta, naslednjič bo še bolje! Pa zelo lepo si me pomirila, sem se prav nasmehnila, ko sem prebrala tvoj komentar o mojem izpadu nad Inyo.

Tukaj tudi nekaj piha, mi bomo šli do mojih v Šiško, ker je Lars tam na obisku . mami ga je hotela peljat ne doooolg sprehod mi se pa nismo nič branili user posted image  Upam, da bomo lahko šli na kak sprehod, da ne bo preveč pihalo.

Zdaj dobimo pa obisk, upam, da se bodo držali tistega nenapisanega pravila pri družinah z dojenčki - ne več kot 1 uro...

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.3.2009 11:37:16   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
Mi smo pa hotli it do jezera račke futrat pa tako piha, da je katastrofa...mah zdej pa ne vem kaj bomo. user posted image Mož je itak že nekam zginil, pomoje ves vesel, da mu ni treba do jezera user posted image Danes je mel neke čudne izjave v smislu, da če bi vedel da bo tko, da bi sam živel in kr neki....sem bla čist šokirana. Sam naslednjič bom pa zagrabla pa ga bom resno vprašala, če mu je odveč, ni panike, se lohk zmenimo, mislim zarad takih stvari se pa res ne mislim sekirat...

Jolly, tale tvoj ma pa res včasih mal user posted image . Sej jaz tudi nisem vedela, da bo tako, pa mislim, da je redko kdo, sam niti za sekundo ne pomislim, da bi hotla, da je kakorkoli drugače. Ma pa saj se bo tudi tvoj vnesel, boš videla. Mogoče rabi malo dalj časa. Počakaj, da bosta s Tajkotom skupaj začela žogo brcat bo čist navdušen user posted image  user posted image  user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
7.3.2009 11:43:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
7.3.2009 12:01:40   
suzy124
Pozdravljena

Hvala za kavico mi je prav pasala, drugače smo pa kr vredu spali.

Timnala tudi jaz sem ena takih, ki še samo doji in še nič ne dodaja.user posted image user posted image user posted image
Naš user posted image se še vedno vozi v košari, ampak imam zdaj namen, če bo tako toplo da ga dam v športnega,  ker mi itak ne spi veliko v vozičku.user posted image user posted image

Pri nas se je tudi sonček že skril in je začelo fulll pihatuser posted image user posted image

Želim vam lepo soboto

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.3.2009 12:04:49   
afnica mala
letnik 77- sem opazila, da nas je kar nekajuser posted image

frizer- sem se tud mislila svetle pramene dat, pa bom morala počakat, sem imela med rjavimi tko pri strani ful rdeč pramen in bi zdaj to z blanžiranjem potegnilo na rozauser posted image , tako da sem zdaj temno, temno rjava

jasli- pri babici, bi jo dala pri 2 letih v vrtec, pa mislim, da ne - zaradi ledvičnega refluksa se mora bolj paziti, bom poskušala, da se bo čim več družila z otroki

zdaj je pojedla 70ml in zaspala, ko se zbudi, ji bom dala pa GH, ampak se nam je malo podrlo, ob 12:45 moramo najkasneje štartat.

lep dan,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.3.2009 12:59:24   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Najprej me zanima, kolk nas je se sploh takih, ki samo dojimo
Jaz sem ena takih.
Jaz sem tudi ena takih, ki samo dojim. Vendar me vsi z vseh strani napadajo, zakaj mu ne dajem kake druge hrane. Meni je tak fajn, ko se dojiva, takrat obstajava samo midva. Najbolj na kuuser posted image mi gre, ko mi govorijo, ja pa daj mal juhice, pa daj to pa daj tisto. Ne, nočem. Sam nevem, kako dolgo bom še lahko to poslušala. Madona, govorijo, kot da sem slaba mati, da ne dam otroku nič jesti. Mleka pa imam na IZVOZ.

Drugo vprasanje.. imate vecinoma user posted image  ze v sportnem delu al se v kosarah?
Jo imam še v košari.
Pri nas je tudi še v košari. Mal se mu je razvoj zaustavil, tako da še ni prerastel košare. Ko pa bo kazal znake ali da ga zanima svet naokoli, ali pa preraste košaro, bomo pa šli koj kupiti nov voziček.

Evo, mi smo s sprehoda nazaj. Fulll piha vzunaj. Nas pa je user posted image pelu na kremšnite. Najboljše kremšnite, kar sem jih jedla. In ob sobotah majo akcijo pa stanejo sam 1 EVRO, tako da smo jih kupili še za domov.

Jolly - tebe tvoj brca z nogo. Mene pa moj s komolcem po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Marisha - ja to je tista šola ja z majhnim ribnikom. No zdaj bom vedela, kje te bom lahko srečala, ko bom tam mimo šla.

Lp

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.3.2009 13:04:16   
sončnica24
Jolly mislim da ga luna mantra moj je tudi sitn 100na uro, še dobro da je šel danes delat in da pride proti večeru domov..

Midva sva spet malce korenčka papcala pa je kar šlo sicer ne dosti ker še verjetno ni bil prav lačen ampak toliko da je ga malo pojedel pa je bilo, zdaj pa je spet omagal in spančka.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.3.2009 13:45:30   
*talcy*
ojla čveke ...

jaz sem preživela..spala do 13h vmes neki zbudila in se s tamali pocrtala zdaj sem pa tuki ... ma me glaca boli user posted image  je blo pa ful hudo čeprav se mi zdi da cetinski ni bil preveč na volji ker ni nekako pesmi povezoval so bile 2 hitri pol pa mirne da te zamori in pol tko vso noč...no sej drugač je blo pa ful hudo...res sem se nažurala kot že dolgo ne user posted image user posted image user posted image domov prišla ob 4h in je moj možek ravno tamalga futraluser posted image

moram zdaj dat slike na FB ma ne se me ustrašit user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.3.2009 13:58:00   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jolly - tebe tvoj brca z nogo. Mene pa moj s komolcem po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tud to se mi je že zgodilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
7.3.2009 13:58:27   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Tejčika, mi imamo tudi twigico, ful luštnen nick he he. He he, kje si pa naju z Jolly našla za organizatorki ej. Jolly, saj sva ZA a ne?

Itak user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.3.2009 14:05:46   
laknerš
Talcy ful dobra frizurca. Kako je pa kaj user posted image sprejel novo mamico???

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.3.2009 17:29:00   
*talcy*
ojla

ma ja na sliki frizura ni tako original kot v resnici .... so pa kar kratke a? user posted image

ma naš user posted image  kot da se ne bi strigla ... eno minuto je bil kot bi bil v transu in me gledal s fulll debelimi očmi pol se mi je pa začel smejat do uh user posted image user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?