|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
6.3.2009 21:20:47   
CIPRESA
Punce sem danes po mailu dobila tole............tolk sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....pomladna pesem.....   TAKO PESMICO SEM DOBILA:

Spet prišel je tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,
si treba bo nadeti tangice
in lepe pisane rožaste špangice.
A kaj se čudo čudno tu godi,
tangice premajhne so za številke tri!
Le kako se je to zgodilo,
da telesce se je tako poredilo?
Je bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje.
Nič ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!
Zdaj sta na vrsti regrat in solata,
da bo spet manjša zadnja plata,
pa treba stopit bo na planine,
da lepše bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge zime,
fantje že cedijo sline,
zato le pazi draga punca,
da se špeh okrog ne gunca...

IN TAKO SEM ODGOVORILA:
Pri meni se vseskozi gunca,
tud' kmet ma raj' debel'ga junca,
airbag je tud' priporočljiv,
če hočeš biti manj ranljiv.
In pa: vemó, da suhe babe
so prepogosto volje slabe,
nataknjene in neprijazne
in mlahave kot vreče prazne.
Poskusi sam in videl boš,
kako lahko gre vse na nož,
če moraš dan za dnevom biti
sestradan in z vrvico v riti.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
6.3.2009 21:27:05   
tejci01
dober večer

se malo pozno oglašam, samo prej ni bilo časa in zdaj Martin je zaspal tako da bom šla tudi jaz kmalu.

Pred kratkim sva kupila nov voziček Baby boom in sva zaenkrat zelo zadovoljna. Za dobro ceno sva dobila košaro in športni del
user posted image  user posted image Danes sva 100% izkoristila sonček. Dopoldan sva šla na sprehod dobri 2 uri in še popoldan . Tako da danes smo se nadihali svežega zraka in je prav pasalo. user posted image

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
6.3.2009 21:34:58   
Anonimen
Cipresa, dobra je tale user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jao, jaz sem se pa danes pustila razvajat 100 na uro ... najprej je bilo ful fletno v šopingu, pol ko je pa moj prišel iz službe sem pa še k frizerju skočila in sem zdaj vsa lepa user posted image .

Zdej sem pa ravnokar tu gor zasledila recept za šolski namaz in imam ačuda vse sestavine doma in ga grem delat ... mmm ...

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
6.3.2009 21:36:22   
Anonimen
Tejci, lusten je tale voziček res! Jaz sem se pa zdajle bugabujevke spravila malo zezat ... jao, sama zloba me je user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
6.3.2009 23:30:43   
Kinokija
Hej soborke!

S tamalo sva gledali vampirsko nadaljevanko na HBO- Prava kri, gleda katera? No tamala je zizala. K en mini vampirček je hihihi user posted image user posted image

Otika, lahko izdaš recept za šolski namaz? Plsssss.

Plenice- jaz kupujem kar DM-jeve, pa so kr ok.

Zrak- po nasvetu naše zlate pediatrinje ji absolutno ne dajem v vlažilec zraka nobenih kapljic, ker so vse lahko sprožilci raznih bronhiolitisev, alergij in astme. Poleti smo na morju nabrali žajbla in kamilic, pa so skuhamo v 2 l vode pa postavimo na radiator, k bi vedle, kako to omehča zrak in poživi. Ga ni bolj naravnega osvežilca kot to.

Danes sem bila v Domžalah v supernovi (Pikapolonca ipd) pa je en kup rdečih, oranžnih vozekov krožilo okol mene, je bla katera?

Skuhala sem ravnokar govejo juho za jutri, a bo to ful shujševalni greh, če zdele pojem en krožnik. Brez dodatkov. Al čem spit raje en pir a? Za mleko. Hmm, dilema.user posted image

Odgovor.....bom oboje user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
7.3.2009 9:03:34   
arupnik3
živjo
se malo oglasim da ne pozabite name user posted image user posted image
drugače pa smo mi tudi veliko zunaj user posted image
tamala mi zaenkrat še spi user posted image
drugače pa tudi jaz ne dajem nič kakih kapljic v vlažilec tko da je vse naravno user posted image
tudi danes gremo ven tko da vas zapuščam pa še sobota je (malo čiščenja)
lep dan

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
7.3.2009 9:49:41   
pike

Dober dan mamice,

mala je ponovno zaspala, saj sva vstale malo pred 7, jaz pa bom verjetno šla kar sama na kakšen sprehod, da se malo osvežim na zraku. Maličke ne upam ven peljat, ker pri nas na štajerskem piha mrzel veter.

Jaz pa sem na pleničko včasih kanila 2 kapljici olja 31 in jo nato zmočila pod hladno vodo, tako, da ni bil vonj nič kaj močan, le malo bolj svež zrak je bil v sobi. Upam, da ji nisem s tem škodovala. Zdaj pa tudi vsak večer dam mokro pleničko na radiator.
Poleti bo fajn, ko ne bo treba tega delat in več bomo lahko zunaj. Na soncuuser posted image ne bom izpostavljala vendar me zanima a že lahko user posted image mažeš s kremo za sončenje, tisto otroško 30 faktor?  Po moje verjetno ni priporočljivo, ker je notri kar precej kemikalij. Letos verjetno še ne bomo šli na morje, ampak samo v toplice za kako popoldne. Drugo leto, ko bo že večja pa zagotovo greva.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
7.3.2009 10:09:06   
Suni
kreme za sončenje: nam so v materinski rekli, da do tretjega leta ni priporočljivo uporabljat teh krem. Senca in pokrita koža sta najboljša zaščita.

Mi pa bomo šli letos na morje, samo še ne vemo kam, moramo zdaj počasi naredit plan in rezervirat kak apartma... Prej sva sama hodila po kampih, zdaj bomo pa moral neko nastanitev najti... ima kaka kak fajn predlog?

Zrak v spalnici pa tudi mi vlažimo - moj je nabavil kar vlažilec zraka.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.3.2009 10:36:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

Evo ga ... je kar dober, samo najprej probite zadevo, pa šele potem solite ... jaz sem kar malo na blef solila, pa je enmalček preslano user posted image

šolski namaz: 40dag poli salame
kisle kumarice ( po okusu)
2 trdo kuhani jajci
žlica gorčice
žlica majoneze
vse sestavine daš v palični mešalnik zmelješ v gosti namaz, če pa imate raje večje koščke salame in kumar le te narežeš in zmešaš z ostalimi sestavinami

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
7.3.2009 13:51:30   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: b

IZVIRNO SPOROČILO: martka

just materina dušica.... v bolnici sem imela grahovo zrno t kreme razmazano po mokri plenici in na radiatorju, ki je bil vsaj 2metra strabn od postelje, ... no, pa je zdravnica rekla... kar sem napisala zgoraj...
same se odločite... te FITOBIMBI kapljice stanejo v lekarni 7€...

Martka- Kar se tiče T kreme- misliš tea tree -pa ni nikakor primerna za osvežitev zraka ampak krema zdravi vnetja, rane....
in res da jaz zastopam Just ampak kljub temu menim da naravna olja kot so Justova so res močna ampak so naravna brez kemikalij ter ob pravilni uporabi ne škodijo. Kreme se načeloma res uporabljajo od 1-3 let naprej in to zopet po navodilih obvezno. Lahko prebereš in napišeš kaj vsebujejejo kapljice fitobimbi ?
Kar pa se tiče kaj škodi pljučom našim otrokom in nam,  pa mislim da škodi mestni zrak poln izpušnih avtomobiljskih plinov in dimov tovaren dosti bolj kot pa ena kaplja olja v  vodi v enem prostoru . Pa brez zamere punce user posted image - vsak pa dela  po svoji odločitvi kar misli da je zanj najboljšeuser posted image

prvi moj stavek se glasi--- just materina dušica... zrno t kreme pa OPROSTI tiskarska napaka, zrno TE kreme, torej just, materina dušica.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
7.3.2009 19:24:49   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

Evo ga ... je kar dober, samo najprej probite zadevo, pa šele potem solite ... jaz sem kar malo na blef solila, pa je enmalček preslano user posted image

šolski namaz: 40dag poli salame
kisle kumarice ( po okusu)
2 trdo kuhani jajci
žlica gorčice
žlica majoneze
vse sestavine daš v palični mešalnik zmelješ v gosti namaz, če pa imate raje večje koščke salame in kumar le te narežeš in zmešaš z ostalimi sestavinami

jaz dodam še sir za mazanje in maslo (zato da je manj majoneze).
lahko še drobno nariban korenček in pol čajne žličke ajvarja

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
7.3.2009 20:40:14   
zverinca
Otika, ušesa ti bom navila... sem glihkar zmazala 4 tavelike popečene toaste s tem namazomuser posted image (samo sem namesto majoneze dala kislo smetano in še dodatno malo chilija)
očitno se držim pravila: mali za 1kg na mesec gor, jest tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image huh, kje bom do poletjauser posted image

zdej pa še šalca mleka in v mižale

lep večer!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
7.3.2009 21:33:26   
Anonimen
Zverinica, ni sem jaz kriva, če se ti ne znaš kontrolirat user posted image
user posted image user posted image user posted image

Daj ne govori o kilah ... a se spomniš ko sem se na začetku po porodu ful hvalila, da so šle kile kar same dol ... no zdaj imam občutek da sem jih ene par že pridelala nazaj, pa tut trebuh se mi zdi, da mi je po porodu kar no skočil in sem imela prvič v življenju dokaj ploskega, zdaj se je pa kar nekako kontra naredilo in sem spet ko v 5. mesecu, če ga ne povlečem not user posted image ... jao meni ... pa zdaj moram nekje cele kopalke dobit, ko greva konec marca že na tečaj plavanja, pa bo to zdaj na mojo postavo ful težko user posted image . V oni trgovini kjer sem si včeri kupila modrček jih sicer imajo, samo so takooo drage ... vse čez 100€ ... ima katera kak predlog?

Punce, a veste kaj me skrbi zadnje čase ... moja punčka je začela po vsakem obroku (razen prvim jutranjim) bruhat ... pa to sploh ni nujno da takoj ali takrat ko kupčka podre ... lahko tut po eni uri ali dveh ... a je to normalno??? Prej mi tega nikoli ni počela (no je naredila bruhico sem in tja kdaj ne pa po skoraj vsakem obroku). Se pa to dogaja sedaj kak teden ... pa v tem času mi je tudi začela sitkat pri hranjenju, tako da flaške skoraj nikoli ne poje več v kosu, ampak kar ven poriva pa joka, pa jo potem tako nahecam da ji dam čajček po flaški (tega vedno zagrabi), potem ji ga pa ven vzamem pa mlekca not ... in potem en obrok lahko traja tudi eno uro ... a bi ji mogla jaz mleko zamenjat? Al pa čaj ukinit, ker zdaj bi punca ful sam čaj pila mleko pa rajš ne?

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
7.3.2009 22:06:16   
nanaa
Ojla,

evo nas, danes smo peljali Hano prvič na morje, šli smo do Portoroža in je bilo super, ljudi pa že toliko kot sredi sezone, komaj čakam prvomajske :), smo rezervirali Poreč.

Pike zakaj ne  bi šli na morje? Jaz samo to planiram kdaj in kako, pa sam mojmu govorim kdaj si mora zrihtat dopustuser posted image , sem rekla, da letos pa moram izkoristiti porodniško, pa pomojem je za dojenčke tudi zrak super. (mmm nas že vidim tam med borovci:).

Otika tudi pri nas Hana bruha pa sem ravno v četrtek vprašala pedijatrinjo pa pravi, da se je verejtno preveč najdla, pravi naj bom pozorna, če bi bruhala v loku.

Mi imamo tudi v spalnici kar vlažilec zraka, mi je pa priporčala patronažna naj zvečer za pomiritev kanem kapljico sivke od Justa, pa če bi kaj kašljala naj jo z materno dušico namažem po podplatih. Tako, da ne vem sej vsak imam svoj prav, vsi pa hočemo svoji otočičkam  najboljše user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
8.3.2009 8:33:10   
čebeli

Punce, a veste kaj me skrbi zadnje čase ... moja punčka je začela po vsakem obroku (razen prvim jutranjim) bruhat ... pa to sploh ni nujno da takoj ali takrat ko kupčka podre ... lahko tut po eni uri ali dveh ... a je to normalno??? Prej mi tega nikoli ni počela (no je naredila bruhico sem in tja kdaj ne pa po skoraj vsakem obroku). Se pa to dogaja sedaj kak teden ... pa v tem času mi je tudi začela sitkat pri hranjenju, tako da flaške skoraj nikoli ne poje več v kosu, ampak kar ven poriva pa joka, pa jo potem tako nahecam da ji dam čajček po flaški (tega vedno zagrabi), potem ji ga pa ven vzamem pa mlekca not ... in potem en obrok lahko traja tudi eno uro ... a bi ji mogla jaz mleko zamenjat? Al pa čaj ukinit, ker zdaj bi punca ful sam čaj pila mleko pa rajš ne?

bruhanje...kaj pa vem, naša je tut to počela vsake tolko, pa sem potem ugotovila ,da se je preveč najedla. Potem mi je enkrat ko sem bila ene 2 dni skup hudo živčna pobruhala vsak obrok v celoti ven. in od takrat naprej se mi zdi, da mi manj je. Tut ona se je začela kregat, ko jo pristavim in ne potegne in ne potegne zize. Tuli vse v eno in včasih me celo ugrizne, da zvezde vidim! user posted image Kaj je to možno, da je že zdej tko poredna.user posted image Aja, na kolk časa je normalno, da bi mi dvomesečna punčka papcala? Men je skos do nedavnega na 2 urce al pa še manj, zdej je začela pa štrajkat! Bojim se, da bom zgubila mleko in sem se začela črpat. Pa kr ne teče ven, zize so pa polne. Ma, js se spet preveč sekiram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
8.3.2009 8:35:58   
čebeli
No, sem js smotana! Najprej dobro jutro in ena user posted image za pocrkljat....

user posted image user posted image user posted image Potem pa vsem vam čestitke ob dnevu žena! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.3.2009 9:07:00   
petruscha
user posted image

Dobro juto in vse najboljše za dan žena!!!

user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.3.2009 10:46:45   
Anonimen
Najprej vsem lep dan žena!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli
bruhanje...kaj pa vem, naša je tut to počela vsake tolko, pa sem potem ugotovila ,da se je preveč najedla. Potem mi je enkrat ko sem bila ene 2 dni skup hudo živčna pobruhala vsak obrok v celoti ven. in od takrat naprej se mi zdi, da mi manj je. Tut ona se je začela kregat, ko jo pristavim in ne potegne in ne potegne zize. Tuli vse v eno in včasih me celo ugrizne, da zvezde vidim! user posted image Kaj je to možno, da je že zdej tko poredna.user posted image Aja, na kolk časa je normalno, da bi mi dvomesečna punčka papcala? Men je skos do nedavnega na 2 urce al pa še manj, zdej je začela pa štrajkat! Bojim se, da bom zgubila mleko in sem se začela črpat. Pa kr ne teče ven, zize so pa polne. Ma, js se spet preveč sekiram.

Čebeli ... kaj pa vem ... saj če bi bruhcala na vsake kvatre enkrat pol bi še bilo ... sam zadnji teden mi pa po vsakem obroku ... samo ni pa to brhanje v loku, je pa za kaki 2-3 jedilni žlici. Pa tut ne vem če kaj preveč poje, ker je semo 4x na dan pa še to samo po 150 ml oz. zadnji teden najrajš kar nebi ... pa kakor jaz to razumem, naj bi zmeraj več pojedli tile naši čmrlji in ne zmeram manj user posted image .

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
8.3.2009 11:51:40   
*nina*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     lep dan ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
8.3.2009 11:52:13   
*nina*
veliko rožic sem naklikala, da je za vsako enauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
8.3.2009 13:32:36   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: pike
Poleti bo fajn, ko ne bo treba tega delat in več bomo lahko zunaj. Na soncuuser posted image ne bom izpostavljala vendar me zanima a že lahko user posted image mažeš s kremo za sončenje, tisto otroško 30 faktor?  Po moje verjetno ni priporočljivo, ker je notri kar precej kemikalij. Letos verjetno še ne bomo šli na morje, ampak samo v toplice za kako popoldne. Drugo leto, ko bo že večja pa zagotovo greva.

Pike jaz se še vedno držim tistega, da otrok je poleti v vročini zunaj najdalj do 11, potem pa od 4h naprej in še to tam okrog 11 in 4h-5h v senci , ostalo pa lahko malo na sončku ko še ni tako nevarno. Mažem jih ampak Anjo bom z navadno kremo, Žiga pa že namažem z faktorjem tam okrog 10-11h če smo takrat zunaj in je na soncu, drugače pa z navadnim otroškim mlekom ali kremico, samo toliko da navlaži kožo. V najhujšem soncu jih jaz ne izpostavljam zunaj ampak malo pa je treba da so na soncu. Nisem pa zagovornik tistih ki otroke dobesedno skrivajo soncu. Tudi sonce in zrak pripomoreta da ni vnetij in raznoraznih pikic in je koža lepa - seveda v mejah normale.

Otika odvisno kako bruha. Tudi naša malo bruhne in tudi ni nujno da samo takoj po hranjenju. Če bi pa polivala ali pa ful bruhala potem pa pojdita k pediatrinji. Če pa le malo bruhne pa ni hudega. Ker sedaj so naši mali navihanci že toliko stari da skos mihajo in se gibajo pa naprezajo.....(no vsaj naša Anja) in potem se jim v želodčku  malo zgunca vse skupaj in pride nazaj čez usta - nič hudega. Če pa bo to v velikih količinah potem pa je priporočljivo da greš do pediatra in mu poveš.

Dan žena - meni je Žiga že danes prinesel skupaj z atijem in Anjo rožicouser posted image user posted image in rekel " Mami izvoli to je pa zato ker nas maš rada", sem se kar stopila. Ja vredno je živeti za te trenutke v letu ko ti otroček 3,5 leta star takole polepša danuser posted image

Zdaj mali spi, ati ima pa Anjo zunaj v vozičku. Mami pa poka da gremo še k babicama in jima izročimo rožice. Lepo se imejte na ta sončen dan. Pa še praznik imamouser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
8.3.2009 17:28:03   
uršula83
Rada bi samo opozorila vse tiste, ki dajete Daktarin zaradi belega jezika.  Včeraj sem mu dala zelo malo kreme (po navodilu) na dudo in se je otrok začel dušit user posted image user posted image user posted image . Po kakšni minuti smo ga uspeli rešitiuser posted image . Prišlo je tako daleč, da je bil cel trd in jezik mu je zdrknil nazaj. Grozen prizor ki želim da ga nobena ne doživi. V taki situaciji ostati trezen je nemogoče. Potem smo bili še pri zdravniku, kjer naj bi bilo z njim vse ok. Baje se ta bela obloga da odstraniti tudi z mokro pleničko. Zaradi moje GROZNE izkušnje smo seveda Daktarin že zavrgli.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.3.2009 17:29:50   
uršula83
Aja za nameček se mu je pa iz nosa še ulila kri. Panika pa še večja!

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.3.2009 17:40:32   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Rada bi samo opozorila vse tiste, ki dajete Daktarin zaradi belega jezika.  Včeraj sem mu dala zelo malo kreme (po navodilu) na dudo in se je otrok začel dušit user posted image user posted image user posted image . Po kakšni minuti smo ga uspeli rešitiuser posted image . Prišlo je tako daleč, da je bil cel trd in jezik mu je zdrknil nazaj. Grozen prizor ki želim da ga nobena ne doživi. V taki situaciji ostati trezen je nemogoče. Potem smo bili še pri zdravniku, kjer naj bi bilo z njim vse ok. Baje se ta bela obloga da odstraniti tudi z mokro pleničko. Zaradi moje GROZNE izkušnje smo seveda Daktarin že zavrgli.

Joj, kar ne morem verjet, HB da se je vse dobro končalo. Pošiljam tvojemu sončku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A je takoj prišlo do reakcije?? In kako to, da mu je jezik zdrknil nazaj???

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.3.2009 18:04:49   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Bruhanje: no tud naš špukne ven po dojenju (tudi po 1 uri), vendar občasno in ne vedno- so pa to majhne količine in verjetno zato, ker se preveč napapa ali pa ga preveč "prekladam" ( ker moj user posted image je eno samo šivo srebrouser posted image user posted image in mu ne paše dolgo časa ena pozicija v naročju). Samo 3 krat je zbruhal večje količine in pa enkrat od tega je bilo v loku- ko je bil star cca 14 dni.

Čebeli: moj papa zdaj 6 krat na dan: zadnji obrok ima ob 18.30 in nato naslednjega šele ob 05.00 ali ob 06.00- odvisno kdaj se zbudi- in to od tretjega tedna naprej.
Jaz si tudi občasno črpam mleko in mi uspe načrpati iz ene joške okoli 120 ml- in toliko nekje verjetno tudi user posted image popapa, ker le redko rabi jesti še iz druge mlekarneuser posted image . Je pa tudi od dnevov odvisno koliko imam mleka. Prejšni teden, ko sem dobila menstro sem imela občutek da imam manj mleka, pridejo pa dnevi, ko se mali kar ne spravi dol z joška in kar vleče in to iz obeh- ja on že ve kolk rabiuser posted image user posted image user posted image . V glavnem pa se sploh nič ne sekiram, ko je lačen dobi jesti in to je to- ima pa teh svojih 6 obrokov čisto lepo razporejenih čez dan in ko bom začela uvajati GH, bo imel približno isti tajming za hranjenje.

Je pa res, da ni nobeden od otrok isti, zato ne išči merila pri drugih- tvoja pupa user posted image že ve kdaj je lačna in koliko potrebuje.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.