zverinca
|
Jutro!! joj Otika, kako lepa kava sam jaz se je tudi sedaj kr odrekam, spijem eno zjutraj in to je to. Da ni mali preveč buden Spimo pa mi tudi kar lepo zadnji teden, zaspi nekje med 19-20,potem se okoli 1-2h ponoči doji in spi do 5-6, Kar je za dojenega dojenčka super, jaz sem pa tudi kar naspana, se ne bom pritoževala Jape joj, pa kaj tebi to šušmarijo? Upam da ti tokrat uštimajo, pa da bo mir no, tole ni prov nič ok drži se eterična olja: joj kako ste pogumne, da dišavite prostor - ne vem, mene so poučili (pediatrinja in v lekarni) da so te dišavnice premočne za dojenčka, če bi že dajali bi morali imeti mikrouparjalnik, da se razbijejo na mikronske delčke, ker drugače se zapacajo v pljuča. Dojenček ima zelo občuljive pljučne vršičke in jih olja le zapacajo. Zato je za vlažitev zraka najbolje le vrela voda ali pa slana voda (fiziološka). Pa tudi za tole kremico materina dušica od justa, ni dobro za tako male. ajte raje preverit pri pediatru kaj vam bojo svetovali. Cipresa, ti nam kar pojamraj, saj razumemo... smo vse nekje na istem, cele dneve same z malčki, ene imamo tudi že večje pamžke doma pa te čisto razumemo kako je. Da pa še delaš zraven doma - kapo dol!! A kakšno kavo s prijateljico sama si si že privoščila? pa malo čveka? to bi ti verjetno pasalo, saj Anjo lahko tudi oči nahrani, ti pa si malo baterije napolniš... dež: jaz grem tudi po dežju ven, čez voziček prevleko - sem itak morala ven po veliko v vrtec. Popoldne pa taveliko v pelerino in smo šli skakat po lužah pa saj gre, edio ko pridemo domov je ful dela, vse slečt, vse je mokro.. ampak gre. No danes pa v LJ ne dežuje, mali se prebuja in bova šla na malo daljši sprehod... lepo bodite!!