gogabojan
|
Ojla punce. Danes je bil en super dan. Moj je danes generalko pospravil vse. Še jogi je zamenjal . Vse perilo ven iz omar, na novo zložil, premajhne cote spakiral, postelnino preoblekel, obesil cote, tastu zmontiral omarico, tašči pometel vse (jaz sem poribala, ker ne more sama - zaradi roke). Bravo Rok je bil danes priden fantič. Ima pa vnetje glasilk . Ne vemo zakaj, ni pa kao nič hudega. Je fulll smešno k začne jokat, pa se ga čisto nič ne sliši . mamicam, ki se odločijo za odklop Jaz bi se tudi, pa se nimam s kom. Je treba otroke mirkat, če bi šla rada jaz ven potem odpade . AJETAM - fulll maš cockanga pupija. Vam moram povedati, da je taaaaaaakkkkkkkkkkkk gledu z svojimi učkami. Res kjut. Ti sam povej, če si boš želela iti na kako kavico z vozički, sem takoj za. Mantova al pa kak drug place. Aja, glede faksa. Ajetam, kr privošči si in bodi še doma. Končaj faks. Jaz sem imela tudi tako kot ti. Otroka in faks. Pa sem ga nekaj časa delala. Ko pa sem se preselila na svoje, sem pa morala pustiti zadnji letnik. Od takrat se še nisem spravila narediti par izpitov. Tako da ti kar pogumno. MARISHA - danes sem pogledala čist vsak voziček z mamico, če bi te slučajno srečala. Pa te pomoje nisem. Sem pa mislila, da če bi mela tel. bi te poklicala. Sem pa prepozno pogledala na zs. Saj mamo še časa še zadosti kajne.... mamice, za vse vojne, ki jih doživljate ob hranjenju. Mi se zaenkrat še ne vojskujemo, resno pa razmišljamo, da bi se začeli. Sam k nevem, s čim bi začeli in kako????!!!!!!!!!!!! Naš bo šel tudi v jasli. Je treba nam staršem delat. Stari starši pa bi ga defenitivno preveč razvadili. Je pa res, da na Vrhniki (k ni prav velika) je lansko leto bilo preveč vpisanih 250 otrok. Tako da resno upam, da ga bomo dobili. PIKNIK - Janja, za varstvo na pikniku in animacijo bo preskrbljeno. Sem že omenila, da Bojan zelo zelo rad ima majhne otroke. Še posebej punčke. Bojan ima tudi prijateljico Lino, staro 2,5 let, in jo enostavno obožuje. In je fulll zaščitniški do nje. Tako da, verjami mi, njemu bi naredila veselje, če bi prišla z obema. Toliko na kratko. Aja še enkrat. Povejte mi prosim, s čim naj bi začela pri uvajanju GH. p.s. A sploh še katera doji??? Al sem sam še jaz taka, ki dojim in nič ne dodajam. Madona, prvi sin je do sedaj vse že jedel. Ta pa še probal ni nič.
|