Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:20:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz bi ga kupila, od kod si ti? iz Vodic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 14:29:55
|
|
|
|
jana81
|
evo Nejko spi prvo rundo, jst pa morem hiter it kuhinjo pospravit, ker je bomba urezala, sva z Nejcem delala lazanjo in pol si lahk mislite kako to zgleda...mesa je po celem pultum, sira tud...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:08:38
|
|
|
|
barbaw
|
Slikice so . Ne morem verjet, kako so otroci "spremenjeni". Ful večji zgledajo - niso več tako dojenčkasti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:13:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejko spi prvo rundo, jst pa morem hiter it kuhinjo pospravit, ker je bomba urezala, sva z Nejcem delala lazanjo in pol si lahk mislite kako to zgleda...mesa je po celem pultum, sira tud... Naš je pa pravkar zaspal svojo drugo rundo in upam, da bo sedaj vsaj kakšno uro mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:16:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O kakšnem popustu in kje je govora Midva sva uredila z avtom , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. Super za avteka. Moj Gal se kar naprej postavlja na noge in potem se drži z eno roko in z drugo maha pa-pa. Moj bi bil tudi kar naprej na nogah. Sem zvečer res kot opica z dolgimi rokami Špelin@ vse naj naj za 10. obletnico!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:17:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se bo zmešalo , pa nimam sreče z dohtarji ... zdaj so pa slike prišle pa ne morem prej na vrsto kot v četrtek Pa ti niso normalni - no coment za tole zdravstvo in zate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:18:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je pa včeraj ugotovil,da ima tudi mamo, ne samo ata Naš pa ne mama, ne ata - papa in baba in ajd
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:20:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta o mami ne duha, ne sluha Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč ej kolker je men znano, vsaj tuki smo se menle o tem, je glih obratno, če reče prvo mama, bo drugi fant, drgač pa punca Tudi jaz sem do zdaj slišala vedno za to varianto, pa tudi tu smo se o tem že pogovarjale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:23:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin. In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim... Fino Lepo se imejte. Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago Pa tud ce karkoli rabis se javi. Hvala za te informacije . Jaz upam, da ostane še naprej lepo sončno in seveda toplo. Hvala za lepe želje. Tvojo telefonsko pa imam zabeleženo. Estrella: hvala. Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim.. Super Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:23:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helo, helo! Evo, še jst se javljam, sva z Vidkom pršla iz čveka. Bilo je SUPER, punce in vaši ste enkratne/i. Ja slike bom pa dala v album in si boste tam lohk pogledale. Vid se vam zahvaljuje za čestitke. za čvek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:26:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejko spi prvo rundo, jst pa morem hiter it kuhinjo pospravit, ker je bomba urezala, sva z Nejcem delala lazanjo in pol si lahk mislite kako to zgleda...mesa je po celem pultum, sira tud... Naš je pa pravkar zaspal svojo drugo rundo in upam, da bo sedaj vsaj kakšno uro mir Maja pa danes noče spat. požrla bi pa vse kar ji pride pod roke. Zgleda, da noter prinaša. Zdaj se igra z enim kužkom, ki laja in "joka".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:29:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Srčekgirll zelo lepe fotografije Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:30:39
|
|
|
|
nia5
|
Sem pogledala slikice, ful so luškane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:31:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo Nejko spi prvo rundo, jst pa morem hiter it kuhinjo pospravit, ker je bomba urezala, sva z Nejcem delala lazanjo in pol si lahk mislite kako to zgleda...mesa je po celem pultum, sira tud... Naš je pa pravkar zaspal svojo drugo rundo in upam, da bo sedaj vsaj kakšno uro mir Maja pa danes noče spat. požrla bi pa vse kar ji pride pod roke. Zgleda, da noter prinaša. Naš ima danes tudi velik apetit. Sploh ga nisem vajena takšnega Zdaj se igra z enim kužkom, ki laja in "joka".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:31:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj čvekice! A ste danes tudi cel čas ob desni strani? Ccccccc Sem šele sedaj utegnila priti sem, ker me je šefica klicala in sem morala k njej (z Galom seveda ), pa na hitro v trgovino, pa kuhanje, posprvaljanje, pakiranje...... Pa Gal je danes staknil prvo buškico Pa je bil tak korajžen fantiček, da je le malo zajokal oz. skoraj nič Bom kasneje oz. tekom kuhanja še kaj pokomentirala (Gal spi) Špelin@ VID Oh bošček za buškico, no naša jih je staknila že enih par miniaturnih. Kako pa je bilo na odvzemu krvi, saj ni bilo tako hudo ne? Bil je korenjak in pol. Nič solzic ni bilo Super , se me bolj sekiramo, kot njih boli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:40:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Imate prav, zmotila sem se pri teži, Zala ima 8460g.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:40:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:42:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ajm bek from čvek IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mate že planirano letos za morje? greste v hotel ali apartma? Mi gremo v apartma na Lošinj upam,da boste letos imeli več sreče z dopustom Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:42:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva sva uredila z avtom , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:43:48
|
|
|
|
špelin@
|
katy82, nia5, barbaw, tilči, Srčekgirll, edinaos, aurora28 in Čmrlika, hvala tudi vsem vam za čestitke Čmrlika, nimam besed o zdravstvu, res ne
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.3.2009 15:46:53 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:44:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin. Joooooooj, pozdravite seeeeee In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim... Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago Pa tud ce karkoli rabis se javi. Estrella: hvala. Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim.. Super Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala. Drži se, srčica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:45:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če katero zanima nakup otroškega inhalatorja sem po mailu dobila tole ponudbo: http://www.superstore.si/index.asp?tn=productview&pid=74601&c=0&csub=0 Oh, mi smo ga ravno prejšnji teden kupili, raje ne povem, koliko smo dali zanj... Morala bi takrat vzeti Hoferjevega, ampak sem kar mislila, da je bronhitisov konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 15:49:56
|
|
|
|
špelin@
|
Srčekgirll, sem šla pogledat fotke, kako ste vsi luštni Estrella*, ti si ful shujšala Zdaj pa grem peč torto
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.3.2009 15:50:12 >
|
|
|
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!