|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
6.3.2009 14:20:13   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz bi ga kupila, od kod si ti?

iz Vodic

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.3.2009 14:29:55   
jana81
evo Nejko spi prvo rundo, jst pa morem hiter it kuhinjo pospravit, ker je bomba urezala, sva z Nejcem delala lazanjo in pol si lahk mislite kako to zgleda...mesa je po celem pultum, sira tud...user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.3.2009 15:08:38   
barbaw
Slikice so user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image . Ne morem verjet, kako so otroci "spremenjeni". Ful večji zgledajo - niso več tako dojenčkasti.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.3.2009 15:13:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo Nejko spi prvo rundo, jst pa morem hiter it kuhinjo pospravit, ker je bomba urezala, sva z Nejcem delala lazanjo in pol si lahk mislite kako to zgleda...mesa je po celem pultum, sira tud...user posted image

user posted image user posted image user posted image Naš je pa pravkar zaspal svojo drugo rundo in upam, da bo sedaj vsaj kakšno uro miruser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.3.2009 15:16:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

O kakšnem popustu in kje je govorauser posted image

Midva sva uredila z avtom user posted image , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Super za avteka.

Moj Gal se kar naprej postavlja na noge in potem se drži z eno roko in z drugo maha pa-pa. user posted image user posted image user posted image

Moj bi bil tudi kar naprej na nogah. Sem zvečer res kot opica z dolgimi rokamiuser posted image user posted image

Špelin@ vse naj naj za 10. obletnico!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.3.2009 15:17:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Meni se bo zmešalo user posted image  , pa nimam sreče z dohtarji ... zdaj so pa slike prišle pa ne morem prej na vrsto kot
v četrtek user posted image

Pa ti niso normalni - no coment za tole zdravstvo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.3.2009 15:18:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen je pa včeraj ugotovil,da ima tudi mamo, ne samo atauser posted image

Naš pa ne mama, ne ata - papa in baba in ajduser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.3.2009 15:20:41   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa?

Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje.
Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata user posted image user posted image user posted image

Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta user posted image
o mami ne duha, ne sluha user posted image user posted image Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč user posted image

ej kolker je men znano, vsaj tuki smo se menle o tem, je glih obratno, če reče prvo mama, bo drugi fant, drgač pa punca

Tudi jaz sem do zdaj slišala vedno za to varianto, pa tudi tu smo se o tem že pogovarjale.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.3.2009 15:23:25   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan,

Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim...

Finouser posted image user posted image user posted image Lepo se imejte.

Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tud ce karkoli rabis se javi.

Hvala za te informacijeuser posted image user posted image . Jaz upam, da ostane še naprej lepo sončno in seveda toplo. Hvala za lepe želje. Tvojo telefonsko pa imam zabeleženo.
Estrella: hvala.user posted image

Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim..

Super user posted image user posted image user posted image

Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.3.2009 15:23:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helo, helo!
Evo, še jst se javljam, sva z Vidkom pršla iz čveka. Bilo je SUPER, punce in vaši user posted image ste enkratne/i.
Ja slike bom pa dala v album in si boste tam lohk pogledale.user posted image
Vid se vam zahvaljuje za čestitke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čvek.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.3.2009 15:25:09   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oj čvekice!

A ste danes tudi cel čas ob desni strani?user posted image user posted image user posted image Ccccccc

Sem šele sedaj utegnila priti sem, ker me je šefica klicala in sem morala k njej (z Galom sevedauser posted image ), pa na hitro v trgovino, pa kuhanje, posprvaljanje, pakiranje......

Pa Gal je danes staknil prvo buškicouser posted image user posted image Pa je bil tak korajžen fantiček, da je le malo zajokal oz. skoraj ničuser posted image user posted image user posted image

Bom kasneje oz. tekom kuhanja še kaj pokomentirala (Gal spi)

Špelin@

user posted image

VID

user posted image

Oh bošček za buškico, no naša jih je staknila že enih par miniaturnih. Kako pa je bilo na odvzemu krvi, saj ni bilo tako hudo ne?

Bil je korenjak in pol. Nič solzic ni bilouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.3.2009 15:26:55   
barbaw

user posted image user posted image user posted image Naš je pa pravkar zaspal svojo drugo rundo in upam, da bo sedaj vsaj kakšno uro miruser posted image user posted image

Maja pa danes noče spat. user posted image  požrla bi pa vse kar ji pride pod roke. Zgleda, da noter prinaša.
Zdaj se igra z enim kužkom, ki laja in "joka".

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.3.2009 15:29:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Srčekgirll zelo lepe fotografijeuser posted image user posted image user posted image

Podpišemuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.3.2009 15:30:39   
nia5
Sem pogledala slikice, ful so luškane user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.3.2009 15:31:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maja pa danes noče spat. user posted image  požrla bi pa vse kar ji pride pod roke. Zgleda, da noter prinaša.

Naš ima danes tudi velik apetit. Sploh ga nisem vajena takšnegauser posted image user posted image user posted image

Zdaj se igra z enim kužkom, ki laja in "joka".

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.3.2009 15:31:28   
nia5

Oj čvekice!

A ste danes tudi cel čas ob desni strani?user posted image user posted image user posted image Ccccccc

Sem šele sedaj utegnila priti sem, ker me je šefica klicala in sem morala k njej (z Galom sevedauser posted image ), pa na hitro v trgovino, pa kuhanje, posprvaljanje, pakiranje......

Pa Gal je danes staknil prvo buškicouser posted image user posted image Pa je bil tak korajžen fantiček, da je le malo zajokal oz. skoraj ničuser posted image user posted image user posted image

Bom kasneje oz. tekom kuhanja še kaj pokomentirala (Gal spi)

Špelin@

user posted image

VID

user posted image

Oh bošček za buškico, no naša jih je staknila že enih par miniaturnih. Kako pa je bilo na odvzemu krvi, saj ni bilo tako hudo ne?

Bil je korenjak in pol. Nič solzic ni bilouser posted image user posted image

Superuser posted image , se me bolj sekiramo, kot njih boli user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.3.2009 15:35:06   
Anitka
Če katero zanima nakup otroškega inhalatorja sem po mailu dobila tole ponudbo:

http://www.superstore.si/index.asp?tn=productview&pid=74601&c=0&csub=0

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.3.2009 15:40:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Imate prav, zmotila sem se pri teži, Zala ima 8460g.

user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.3.2009 15:40:40   
špelin@

Heeejj, jaz sem od zobarja, me sploh ni nič bolelo user posted image , v sredo sem spet naročena, saj me ni bilo par let pri zobarju user posted image , zdaj pa ima nekaj dela. Grem malo prebrat user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.3.2009 15:42:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ajm bek from čvek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
mate že planirano letos za morje? greste v hotel ali apartma?

Mi gremo v apartma na Lošinj user posted image  

upam,da boste letos imeli več sreče z dopustomuser posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.3.2009 15:42:42   
špelin@
Midva sva uredila z avtom user posted image , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.3.2009 15:43:48   
špelin@
katy82, nia5, barbaw, tilči, Srčekgirll, edinaos, aurora28 in Čmrlika, hvala tudi vsem vam za čestitke user posted image

Čmrlika, nimam besed o zdravstvu, res ne user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.3.2009 15:46:53 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.3.2009 15:44:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober dan,

Moram se mal javiti pa ceprav komaj diham. Vsi smo bolani.Prehlajeni al imamo virozo al ne vem kaj... Ze 4 dni sem cist hin.user posted image user posted image user posted image user posted image
Joooooooj, pozdravite seeeeee user posted image user posted image user posted image

In jutri dobim obiske, ki se jih tako veselim...

Anitka: Vreme se je zrihtalo. Danes je 33 stopinj... za naprej pa od torka spet samo do 25 cez dan. Zelim vam lep dopust, pa lahko mi sms posljes z stevilko hotela in sobe te mal poklicem...tle ne bo drago user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tud ce karkoli rabis se javi.

Estrella: hvala.user posted image

Samo se to vam povem da je dan kuhinj na tem forumu in vse te lepe fotke deloval tako da sem vsaj novi stedilnik dobila...Je res lep. Poslikam ko bom pri sebi, ker trenutno res komi zivim..
Super user posted image

Pazite nase in na hrosce... pa mal soncka in toplega zraka vam posiljam, bacile bom pa kar obdrzala.user posted image
Drži se, srčica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.3.2009 15:45:55   
špelin@

Če katero zanima nakup otroškega inhalatorja sem po mailu dobila tole ponudbo:

http://www.superstore.si/index.asp?tn=productview&pid=74601&c=0&csub=0

user posted image

Oh, mi smo ga ravno prejšnji teden kupili, raje ne povem, koliko smo dali zanj... Morala bi takrat vzeti Hoferjevega, ampak sem kar mislila, da je bronhitisov konec user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.3.2009 15:49:56   
špelin@
Srčekgirll, sem šla pogledat fotke, kako ste vsi luštni user posted image user posted image user posted image

Estrella*, ti si ful shujšala user posted image

Zdaj pa grem peč torto user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 6.3.2009 15:50:12 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!