Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:19:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še eno - kaj skuhati/ponuditi zraven sojinih polpetov? jst sem zadnjič zraven skuhala cvetačo in bučke, pa malo sira vmešala in mu dala, ker same polpete so za malega presuhe. Jst pa zarevn jem zelenjavo praženo in krompir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:19:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še dobro,da danes nič posebnega ne kuham,ampak sem samo iz skrinje vzela,saj bi sedajle klela,ker mi je plina zmanjkalo. Tako ga bo pa že popoldne šel iskat Zmanjka takrat, ko bi najmanj smel. Videk pa bo jedel sedaj juhico z rižekom in korenčkom. Za Tilna sem skuhala pire krompir in čežano,toliko plina je še bilo,midva z Nejcem sva imela ješprenj iz skrinje,za atija so pa pečene perutničke,pomfri in solata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:20:01
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, kok mamo lepga pol ga pa ziher ne bo več, ko bom hotla z evo it ven! Po moje se bo pa danes obdržal. Pri nam ga je že zmanjkalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:20:18
|
|
|
|
jana81
|
barbaw jst sem slepa...a mi prosim poveš kje piše da je popust od 6-8.3 ? sem cel katalog pregledala pa nisem našla... hvala ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:20:34
|
|
|
|
špelin@
|
Ajm bek from čvek IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mate že planirano letos za morje? greste v hotel ali apartma? Mi gremo v apartma na Lošinj darmar, lepo, da si se javila Kil ima mala zihr več jana81, za spanje. nia5, dobro opravi pri zobarju Pa za spanje. Čmrlika, a Taja ga tudi lomi ponoči? Praviš, da se novi avto fajn obnese? Anitka, en poljubček na Galovo prvo buškico. Pogumen fant, da ni jokal Gregi je dobil včeraj 2, danes pa spet eno novo... Nima še občutka in gre po štirih, potem pa bi dve igrači naenkrat in mu zmanjka rok za oporo... Pa hvala za čestitko Joooj, barbaw, kako lepa darilca hijenca, ti kar poskrbi za električarje, no, berem, da res niso zahtevni tilči, tudi tebi hvala za čestitko Bom spekla torto v obliki srčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:21:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še dobro,da danes nič posebnega ne kuham,ampak sem samo iz skrinje vzela,saj bi sedajle klela,ker mi je plina zmanjkalo. Tako ga bo pa že popoldne šel iskat Zmanjka takrat, ko bi najmanj smel. Videk pa bo jedel sedaj juhico z rižekom in korenčkom. Za Tilna sem skuhala pire krompir in čežano,toliko plina je še bilo,midva z Nejcem sva imela ješprenj iz skrinje,za atija so pa pečene perutničke,pomfri in solata Samo prej mora plin zamenjat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:22:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena jaz sem pa spet zvisela,ker je Nejc doma zaradi bolezni .Mogoče me bo pa ati kam peljal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:23:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še eno - kaj skuhati/ponuditi zraven sojinih polpetov? Zelenjavni riž, pire krompir,... Meni paše zraven kakšna enostavna omakca - recimo: špinačna, sirova (hvala, jana81), iz bučk,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:23:31
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk spi, potem pa se napapama in grema ven, ker se je sonček pokazal. Popoldan pa v šoping, ker so električarji žejni . Kaj nimajo pipe na vodovodu? Se jim lahko žabe zaredijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:25:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še eno - kaj skuhati/ponuditi zraven sojinih polpetov? mi papamo pire , najraje
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:25:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena si me prehitela krasno, bravo Jaka!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:25:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mi smo se pa včeraj prefijakali sem pa tja, poprekin počez Maribora z našim "novim" avtom...kak je fajn se bolj visoko vsedat... sploh z mojim križem...ki me bo pokopal... grem zdaj klicat, če so mogoče že slike prispele Sem pa žalostna, ker ga Taja tak svira ponoči že par dni za avto in za nespanje! so mogoče zobki na pohodu? hvala! Tebi čestitke za izpit, sem vedla da ga boš nardila! zgleda ja, čeprav nič ne joka fejst,spat ne more, pol pa sitka...malo ji je začelo z noska tečt, mogoče je tud to...ma bo že,ampak danes je bla res čisto budna od pol enih do 4ih in čisto nič ji ni pasalo...pa samo jaz veljam...ati nič in pol jaz s tem mojim križem...pol sem se še zjokala...pa tak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:25:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes sem dobila od Jake v vrtcu čestitko za dan žena. Sem bila čisto . lepo. .daj pokaži jo..jaz komaj čakam da bom kdaj dobila kaj od taje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:25:28
|
|
|
|
katy82
|
Špelina vse naj naj za vajino obletnico,dons se bo treslo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:25:43
|
|
|
|
aurora28
|
O kakšnem popustu in kje je govora Midva sva uredila z avtom , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. Moj Gal se kar naprej postavlja na noge in potem se drži z eno roko in z drugo maha pa-pa. Špelin@ vse naj naj za 10. obletnico!!!!
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 6.3.2009 12:27:51 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:26:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še dobro,da danes nič posebnega ne kuham,ampak sem samo iz skrinje vzela,saj bi sedajle klela,ker mi je plina zmanjkalo. Tako ga bo pa že popoldne šel iskat Zmanjka takrat, ko bi najmanj smel. Videk pa bo jedel sedaj juhico z rižekom in korenčkom. Za Tilna sem skuhala pire krompir in čežano,toliko plina je še bilo,midva z Nejcem sva imela ješprenj iz skrinje,za atija so pa pečene perutničke,pomfri in solata Samo prej mora plin zamenjat? Ah ne,tako zlobna pa spet nisem.Mu dovolim,da prej poje,da ne bo obnemogel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:27:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina vse naj naj za vajino obletnico,dons se bo treslo še od mene! to je že zelo lepa doba, in ostanita vzgled vsem nam!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:27:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O kakšne popustu in kje je govora Midva sva uredila z avtom , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. Moj Gal se kar naprej postavlja na noge in potem se drži z eno roko in z drugo maha pa-pa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:28:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O kakšne popustu in kje je govora Midva sva uredila z avtom , sicer ne bova dobila avto z paketom modutop, kar je tudi ok, naj bi namreč morala čakati več mesecev, zaradi kriznih razmer v tovarni, so nama pa zato ponudili malo drugačno različico najinega izbora in sva bila tudi zadovoljna. Prihranila sva 1900 € in prihodnji teden (3-7 dni) naj bi že dobila avto, saj je v centralnem skladišču. Moj dragi je tudi vesel, in sem res srečna zanj, ker sprva je bil ful poklapan in razočaran, danes pa mi je rekel, da sva se pravilno odločila. Moj Gal se kar naprej postavlja na noge in potem se drži z eno roko in z drugo maha pa-pa. da sta uredila z avtom...o kakem popustu sprašuješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:29:01
|
|
|
|
katy82
|
Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:29:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ajm bek from čvek IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mate že planirano letos za morje? greste v hotel ali apartma? Mi gremo v apartma na Lošinj upam,da boste letos imeli več sreče z dopustom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:33:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
Meni se bo zmešalo , pa nimam sreče z dohtarji ... zdaj so pa slike prišle pa ne morem prej na vrsto kot v četrtek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:33:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Tilen je pa včeraj ugotovil,da ima tudi mamo, ne samo ata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:34:54
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aurora in ostale kako ste naučile tamale dat papa? Naša enostavno noče,šele ta teden je začela dajat bravo,prejšnji teden pa na veliko brblat po svoje. Včer je pa začela mama pa kr noče nehat,skoz v en to govori,pa je moj Joc že začel šuhtat za ata Katy parkrat sem mu pokazala in zdaj kar naprej maha. Gal pa sploh noče reči mama, ampak cel čas govori ata, pa dedi, didi in teta o mami ne duha, ne sluha Mi je ena starejša gospa rekla, da če otrok reče prvo mama, pomeni, da bo drug otrok punčka, če pa reče ata, pa bo drug otrok sin in jeeeee še enega sina bomo imeli, nekoč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 6.3.2009 12:36:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za valentinovo sem dobila od Jake tole Tole je pa za dan žena Kako lepo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!