Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 5.3.2009 18:55:38
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo mene nazaj, kosilo kuhano, in pojedli smo tud je blo tako dobro da je možek vse pojedel ni nič ustalo , posodo mi je pa tud mož pospravil, ker sem kot ponavadi preveč delala dopoldne zdaj me pa vse boli Vidiš, da je ratalo super! Ti si se pa sekirala!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 5.3.2009 18:58:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD Cveka30 ja vrjamem ja...men se že kr meša k se zdej tolk merkava pa k v bistvu res samo takrat kadar se js res super počutm, pomoje ga bom po porodu zaklenila v spalnico za nekej časa hehe aja je pa vse uredu zdej ja ooo,si kr ne predstavlam vas ki ne smete kaj bo to pol ko rodite...uf raj ne pomislim... pr nas pa to zaenkrat še normalno funkcionira...sej a kej pravjo da ne bi smeli v al kaj...?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 5.3.2009 19:38:46
|
|
|
|
Dudica1
|
kam ste se pa vse skrile....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 5.3.2009 19:55:32
|
|
|
|
BarbyD
|
Dudica1 meni je na začetku prepovedal ginekolog, pa še to v bistvu tko kao "ne do konca" zdej pa sicer ni nč reku da nebi smela, samo imam že tako zeloo napet trebušček in krče...tko da se kr fajn merkava, če se uredu počutm pa če me nič ne tišči pol ja, drugače pa rajši ne....no sej zdej pa ne vem kdaj mi ga bo spet ratalo prepričat po tem izcedku ... če ja vse ok pa ni nič niraobe, eni ginekologi celo pravjo da če imaš redne spolne odnose da kasneje lažje rodiš...ne vem pa kolk to drži
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 5.3.2009 19:56:45
|
|
|
|
Dudica1
|
to sm slišala tud jaz ja...bomo vidl kako bo... grem zdaj se še mal stisnt...nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 5.3.2009 22:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD eni ginekologi celo pravjo da če imaš redne spolne odnose da kasneje lažje rodiš...ne vem pa kolk to drži Pri meni to že ni držalo. Sem bolj za to tezo, da če ima ženska široke boke, potem otrok kar ven pade! (Jaz jih nimam pa sem se morala bolj potrudit)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 5:47:21
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro! Najprej se moram prebit skozi vašo čvekanje in da ne bom vse pozabila bom kar sproti odgovorila. Blueeyes sem se zmotila, ker sem hitro pisala . Pri mojem g sem že imela tri UZ + morfologijo. Prej mi ga je vedno naredil, ker je imel kar v ordinaciji UZ, zdaj ga pa nima več in bi me moral poslati preko napotnice, kar pa žal ne gre . Vaginalno me vedno pogleda (štacuna je še vredu dol zaprta ), mi izmeri trebuh in posluša srček. Ali vam pove mero trebuha (od sramne kosti do konca trebuha)? Meni se je včeraj kar začudil da je tako velika mera . Tako je to če je mamica ogromna je potem tudi trebuh . Neko sorazmerje pa mora bit. Papirje za porodniško pa dobim komaj konec marca. Je pa mi tudi uradno potrdil, da mi ostane termin 16.5. Je skoz nekaj vmes okleval med 16 in 24.5. Zdaj pa grem še malce počivat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 7:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo mene nazaj, kosilo kuhano, in pojedli smo tud je blo tako dobro da je možek vse pojedel ni nič ustalo , posodo mi je pa tud mož pospravil, ker sem kot ponavadi preveč delala dopoldne zdaj me pa vse boli Vidiš, da je ratalo super! Ti si se pa sekirala! dobro jutro ja uspelo mi pa je bilo rs dobro sem se bala da mi ne bo uspelo, ker sem prvič to delala no kako drugače, jaz sem spala super samo ta moj mož more zjutraj celo bajto zbudit zarad svojga kašljanja, tojk kašlja, kadit pa noče, sva ga ob s tastaom zasekirala pa naju je samo pogledal in reku pusta me, jaz pa kot mačka ja te bom z obema otrokoma, pa je kr utihnu, in me pogledu, pa zakaj hudiča nič ne pomisle na svoje zdravje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 7:28:12
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro še od mene spali ko topi vsi ...zdaj pa gremo v vrtec in pol na kavico... in končno je tu vikend... ...juhu...sej ne vem kaj bomo kaj delali ampak dobro... glede tega s kajenjem...nehal bo ko se bo sam odloču,ga sigurno ne bo noben kr tko prepričal...sploh se pa mormo zavedat da je najbrž zlo težko nehat kadit če dolgo kadiš...jaz tko mislim no...pr nas imamo srečo ker nihče ne kadi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 7:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saj vem, da mora najprej poštimat v svoji glavi, potem pa bo nehal kadit, samo me tako pojezi k tojk kašla na svoje zdravje pa nič ne pomisli pa bi mogu k njegova mama boleha za rakom, nič ne pomisli na mene in svojega otroka in še tistega ki bo maja prišel na svet samo da ima tist čik pa je srečen
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 7:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj tukaj pa danes ni nobene
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 7:58:31
|
|
|
|
mani2
|
Dobro jutro. Da se še jaz po dolgem času malo oglasim. Danes imam pregled in pol bomo videli kako nam kaže. vam javim kako bom opravila na pregledu. Ima moj ta teden dopust pa sva bila kar leteča in nisem imela časa biti tle gor. Malo na hitro sem vas prebrala za pisanje pa ni bilo časa.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 8:31:28
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spali smo ker vredu, zdej pa zajtrk, pa ena kavica mal kasnej. Moj tudi kadi, samo mu že od začetka ne pustim da bi kadil v hiši, tako da mora revček tudi sred zime pri minusu stat zunaj .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 8:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Spali smo ker vredu, zdej pa zajtrk, pa ena kavica mal kasnej. Moj tudi kadi, samo mu že od začetka ne pustim da bi kadil v hiši, tako da mora revček tudi sred zime pri minusu stat zunaj . saj moj tud ne kadi v hiši ampak zunaj, samo ta njegov kašelj me ful skrbi, ker zjutraj ko vstane mora ene pol ure ful kašlat, mu gre kar nabruhanje tako kašlja, pol ko pa enega pokadi pa neha
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 8:42:36
|
|
|
|
maja1488
|
Uf, ko se spomnem na čase, ko sem kadila. Bljak, fuj... Zdaj mi tako smrdi, da skor bruham, ko zavoham kake prekajene cunje. Ne štekam pa tistih, ki kadijo poleg otrok. OK, uničuj svoje zdravje ampak otrokovega Drugače smo spali tko tko, moj je iz služe prišel ob 2:30, pol se je ob 3 mala zbudila pa sem mogla k njej spat, pa pol nazaj, pa nisem mogla zaspat... Danes je drugi dan po luni in mislim, da bomo spali ko bebice celo noč.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 8:47:57
|
|
|
|
AKP
|
Cveka jaz sem nehala kaditi pred 7 leti. Moj še je štiri leta vztrajal, pa sem ga skozi masirala s temi cigareti. In je skozi pravil saj bom, ni pa si določil nekega datuma, kdaj bo odnehal. Pa je začel omenjati akupunkturo. Sem lepo poklicala in ga naročila in mu povedala datum. Na srečo se je tudi on strinjal s tem, ker je res že obupno kašljal. Sedaj ne kadi že 3 leta .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:02:04
|
|
|
|
lake
|
Sej dokler se človek sam ne odloči da bo prenehal kaditi, ga ne bo noben prepičal. Odvisnost je pač odvisnost.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:04:52
|
|
|
|
KatMat
|
dobro jutro mačke!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Cveka jaz sem nehala kaditi pred 7 leti. Moj še je štiri leta vztrajal, pa sem ga skozi masirala s temi cigareti. In je skozi pravil saj bom, ni pa si določil nekega datuma, kdaj bo odnehal. Pa je začel omenjati akupunkturo. Sem lepo poklicala in ga naročila in mu povedala datum. Na srečo se je tudi on strinjal s tem, ker je res že obupno kašljal. Sedaj ne kadi že 3 leta . pa to dejansko deluje akupunktura ma saj je čez novo leto neki probu pa ni kadiv 14 dni pol je pa spet v svet šel službo pa je spet začel, si je kupil celo une nukaret obliže pa nič ne pomagajo si jih je limu, ampak on prav da so mu še bolj zapasal cigareti no ja saj mislim oz. upam da bo kaj kmalu uvidel da to ne pelje nikamer! ko bi le država cigarete tojk podražala da bi mu jih bilo škoda kupovat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja na žalost je pač tako dobro jutro katmat, a kaj počivaš?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:07:36
|
|
|
|
KatMat
|
sej nas bo tko al tko pobral...nc jamrat...ce kadi naj se sooci z posledicami...ekola...nc ne skoparim z besedami pa sem kadilka...sam more se odlocit kdaj bo imel dost ...ce se do sedaj se ni pol ga se ne matra zadost
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:08:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja na žalost je pač tako dobro jutro katmat, a kaj počivaš? nc,pridna sem,delam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej nas bo tko al tko pobral...nc jamrat...ce kadi naj se sooci z posledicami...ekola...nc ne skoparim z besedami pa sem kadilka...sam more se odlocit kdaj bo imel dost ...ce se do sedaj se ni pol ga se ne matra zadost ja kaj čmo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja na žalost je pač tako dobro jutro katmat, a kaj počivaš? nc,pridna sem,delam kaj spet delaš? boš čist pregorela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 6.3.2009 9:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
dones ste pa ful dolgočasne kaj se nobeni nič ne da dajte no mal mi delat družbo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?