|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
5.3.2009 18:55:38   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
evo mene nazaj, kosilo kuhano, in pojedli smo tuduser posted image je blo tako dobro da je možek vse pojedel ni nič ustalouser posted image user posted image user posted image , posodo mi je pa tud mož pospravil, ker sem kot ponavadi preveč delala dopoldne zdaj me pa vse boliuser posted image

Vidiš, da je ratalo super! Ti si se pa sekirala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.3.2009 18:58:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Cveka30 user posted image user posted image ja vrjamem ja...men se že kr meša k
se zdej tolk merkava pa k v bistvu res samo takrat kadar se js res super počutm, pomoje ga bom po porodu zaklenila v spalnico za nekej časa hehe user posted image user posted image

aja je pa vse uredu zdej jauser posted image user posted image

ooo,si kr ne predstavlam vas ki ne smete user posted image kaj bo to pol ko rodite...uf raj ne pomislim...user posted image user posted image user posted image
pr nas pa to zaenkrat še normalno funkcionira...sej a kej pravjo da ne bi smeli v user posted image al kaj...?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.3.2009 19:38:46   
Dudica1
kam ste se pa vse skrile....user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.3.2009 19:55:32   
BarbyD
Dudica1 meni je na začetku prepovedal ginekolog, pa še to v bistvu tko kao "ne do konca" user posted image zdej pa sicer ni nč reku da nebi smela, samo imam že tako zeloo napet trebušček in krče...tko da se kr fajn merkava, če se uredu počutm pa če me nič ne tišči pol ja, drugače pa rajši ne....no sej zdej pa ne vem kdaj mi ga bo spet ratalo prepričat po tem izcedku user posted image user posted image ...

če ja vse ok pa ni nič niraobe, eni ginekologi celo pravjo da če imaš redne spolne odnose da kasneje lažje rodiš...ne vem pa kolk to držiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.3.2009 19:56:45   
Dudica1
to sm slišala tud jaz ja...bomo vidl kako bo...user posted image

grem zdaj se še mal stisnt...nočko

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.3.2009 22:28:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

eni ginekologi celo pravjo da če imaš redne spolne odnose da kasneje lažje rodiš...ne vem pa kolk to držiuser posted image user posted image

Pri meni to že ni držalo.
Sem bolj za to tezo, da če ima ženska široke boke, potem otrok kar ven pade! (Jaz jih nimam pa sem se morala bolj potrudit)

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.3.2009 5:47:21   
AKP
Dobro jutro!
Najprej se moram prebit skozi vašo čvekanje in da ne bom vse pozabila bom kar sproti odgovorila. Blueeyes sem se zmotila, ker sem hitro pisala user posted image . Pri mojem g sem že imela tri UZ + morfologijo. Prej mi ga je vedno naredil, ker je imel kar v ordinaciji UZ, zdaj ga pa nima več in bi me moral poslati preko napotnice, kar pa žal ne gre user posted image . Vaginalno me vedno pogleda (štacuna je še vredu dol zaprta user posted image ), mi izmeri trebuh in posluša srček. Ali vam pove mero trebuha (od sramne kosti do konca trebuha)? Meni se je včeraj kar začudil da je tako velika mera user posted image . Tako je to če je mamica ogromna je potem tudi trebuh user posted image . Neko sorazmerje pa mora bit.
Papirje za porodniško pa dobim komaj konec marca. Je pa mi tudi uradno potrdil, da mi ostane termin 16.5. Je skoz nekaj vmes okleval med 16 in 24.5. Zdaj pa grem še malce počivat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.3.2009 7:07:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

evo mene nazaj, kosilo kuhano, in pojedli smo tuduser posted image je blo tako dobro da je možek vse pojedel ni nič ustalouser posted image user posted image user posted image , posodo mi je pa tud mož pospravil, ker sem kot ponavadi preveč delala dopoldne zdaj me pa vse boliuser posted image

Vidiš, da je ratalo super! Ti si se pa sekirala! user posted image

dobro jutro

ja uspelo mi pa je bilo rs dobrouser posted image user posted image user posted image
sem se bala da mi ne bo uspelo, ker sem prvič to delalauser posted image

no kako drugače, jaz sem spala super user posted image samo ta moj mož more zjutraj celo bajto zbudit zarad svojga kašljanja, tojk kašlja, kadit pa noče, sva ga ob s tastaom zasekiralauser posted image pa naju je samo pogledaluser posted image in reku pusta me, jaz pa kot mačka ja te bom z obema otrokoma, pa je kr utihnu, in me pogledu, pa zakaj hudiča nič ne pomisle na svoje zdravjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.3.2009 7:28:12   
Dudica1
dobro jutro še od mene

spali ko topi vsi user posted image ...zdaj pa gremo v vrtec in pol na kavico...user posted image
in končno je tu vikend...user posted image ...juhu...sej ne vem kaj bomo kaj delali ampak dobro...
glede tega s kajenjem...nehal bo ko se bo sam odloču,ga sigurno ne bo noben kr tko prepričal...sploh se pa mormo zavedat da je najbrž zlo težko nehat kadit če dolgo kadiš...jaz tko mislim no...pr nas imamo srečo ker nihče ne kadi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.3.2009 7:40:01   
Anonimen
ja saj vem, da mora najprej poštimat v svoji glavi, potem pa bo nehal kadit, samo me tako pojezi k tojk kašla user posted image na svoje zdravje pa nič ne pomisliuser posted image pa bi mogu k  njegova mama boleha za rakom, nič ne pomisli na mene in svojega otroka in še tistega ki bo maja prišel na svet samo da ima tist čik pa je srečenuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.3.2009 7:50:11   
Anonimen
kaj tukaj pa danes ni nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.3.2009 7:58:31   
mani2
Dobro jutro.

Da se še jaz po dolgem času malo oglasim. Danes imam pregled in pol bomo videli kako nam kaže. vam javim kako bom opravila na pregledu.

Ima moj user posted image  ta teden dopust pa sva bila kar leteča in nisem imela časa biti tle gor. Malo na hitro sem vas prebrala za pisanje pa ni bilo časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.3.2009 8:31:28   
lake
Dobro jutro!

Spali smo ker vredu,  zdej pa zajtrk, pa ena kavica mal kasnej.

Moj tudi kadi, samo mu že od začetka ne pustim da bi kadil v hiši, tako da mora revček tudi sred zime pri minusu stat zunaj user posted image .

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.3.2009 8:37:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Spali smo ker vredu,  zdej pa zajtrk, pa ena kavica mal kasnej.

Moj tudi kadi, samo mu že od začetka ne pustim da bi kadil v hiši, tako da mora revček tudi sred zime pri minusu stat zunaj user posted image .

saj moj tud ne kadi v hiši ampak zunaj, samo ta njegov kašelj me ful skrbi, ker zjutraj ko vstane mora ene pol ure ful kašlat, mu gre kar nabruhanje tako kašlja, pol ko pa enega pokadi pa nehauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.3.2009 8:42:36   
maja1488
Uf, ko se spomnem na čase, ko sem kadila. Bljak, fuj...
Zdaj mi tako smrdi, da skor bruham, ko zavoham kake prekajene cunje. Ne štekam pa tistih, ki kadijo poleg otrok. OK, uničuj svoje zdravje ampak otrokovega user posted image

Drugače smo spali tko tko, moj je iz služe prišel ob 2:30, pol se je ob 3 mala zbudila pa sem mogla k njej spat, pa pol nazaj, pa nisem mogla zaspat...

Danes je drugi dan po luni in mislim, da bomo spali ko bebice celo noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.3.2009 8:47:57   
AKP
Cveka jaz sem nehala kaditi pred 7 leti. Moj še je štiri leta vztrajal, pa sem ga skozi masirala s temi cigareti. In je skozi pravil saj bom, ni pa si določil nekega datuma, kdaj bo odnehal. Pa je začel omenjati akupunkturo. Sem lepo poklicala in ga naročila in mu povedala datum. Na srečo se je tudi on strinjal s tem, ker je res že obupno kašljal. Sedaj ne kadi že 3 leta user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.3.2009 9:02:04   
lake
Sej dokler se človek sam ne odloči da bo prenehal kaditi, ga ne bo noben prepičal. Odvisnost je pač odvisnost. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.3.2009 9:04:52   
KatMat
dobro jutro mačke!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.3.2009 9:05:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka jaz sem nehala kaditi pred 7 leti. Moj še je štiri leta vztrajal, pa sem ga skozi masirala s temi cigareti. In je skozi pravil saj bom, ni pa si določil nekega datuma, kdaj bo odnehal. Pa je začel omenjati akupunkturo. Sem lepo poklicala in ga naročila in mu povedala datum. Na srečo se je tudi on strinjal s tem, ker je res že obupno kašljal. Sedaj ne kadi že 3 leta user posted image  user posted image

pa to dejansko delujeuser posted image akupunkturauser posted image
ma saj je čez novo leto neki probu pa ni kadiv 14 dni pol je pa spet v svet šeluser posted image službouser posted image pa je spet začel, si je kupil celo une nukaret obliže pa nič ne pomagajo si jih je limu, ampak on prav da so mu še bolj zapasal cigaretiuser posted image
no ja saj mislim oz. upam da bo kaj kmalu uvidel da to ne pelje nikamer! ko bi le država cigarete tojk podražala da bi mu jih bilo škoda kupovatuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
6.3.2009 9:06:18   
Anonimen
ja na žalost je pač takouser posted image user posted image

dobro jutro katmat, a kaj počivaš?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.3.2009 9:07:36   
KatMat
sej nas bo tko al tko pobral...nc jamrat...ce kadi naj se sooci z posledicami...ekola...nc ne skoparim z besedami pa sem kadilka...sam more se odlocit kdaj bo imel dost ...ce se do sedaj se ni pol ga se ne matra zadost

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.3.2009 9:08:20   
KatMat

nc,pridna sem,delam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.3.2009 9:11:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej nas bo tko al tko pobral...nc jamrat...ce kadi naj se sooci z posledicami...ekola...nc ne skoparim z besedami pa sem kadilka...sam more se odlocit kdaj bo imel dost ...ce se do sedaj se ni pol ga se ne matra zadost

ja kaj čmouser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.3.2009 9:13:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nc,pridna sem,delam

kaj spet delaš? boš čist pregorelauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.3.2009 9:30:48   
Anonimen
dones ste pa ful dolgočasneuser posted image
kaj se nobeni nič ne dauser posted image dajte no mal mi delat družbouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?