|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
5.3.2009 14:57:23   
Anonimen
BarbyD, ja, sem slišala, da je v redu ginekolog.

Zdaj sem v Ljubljani. Čez kakšno leto ali dve planiram nazaj v Kranj zaradi prostorske stiske (še vedno dobiš v Kranju stanovanje z eno sobo več).

Drugače je danes bilo na forumu omenjen rjavi izcedek v vezi z vnetjem. Ja, lahko, da bi bilo od user posted image  (malček mi je nerodno).

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.3.2009 15:00:20   
Dudica1
tej rjavi izcedki so čist lahko posledica...user posted image user posted image user posted image ...lahko pa tud ne in se je treba prepričat...
no BARBYD samo da je vse vredu...user posted image ...user posted image   sta pa le a ne...to je pa tud neki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.3.2009 15:03:37   
KatMat
girl power!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.3.2009 15:05:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Dudica1, sej se mi ne da. Ampak ker sem doma z otroki tudi bistveno več umažemo. Rada pa imam, da se otroka igrata na čistih tleh. Ne moreš verjeti, kako lahko to umažejo - samo stran pogledam, pa je že kakšen piškot potlačen med kavč, ali razlit sok....

Pri nas pa imamo v avtu probleme s čistočo. Povsod drobtine, ostanki čokolade, fleki od sokov... ker se veliko voziva, se malček veliko hrani med vožnjo...
In ko vse lepo pospravim in počistim, se naslednji dan prejšnje stanje ponovi. Sizifovo delo. Je sploh vredno vlagati čas v čiščenje?! No, ja... je že treba.user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.3.2009 15:17:10   
Dudica1
evo ena rožica za lepši dan...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.3.2009 15:18:59   
Obelix
k.tja, ja saj je res sizifovo delo. Ampak drugače pa lahko živimo v svinjaku. Tako otroci vsaj dobivajo občutek, da je fino, če je kolikor toliko čisto in pospravljeno. Zdaj mi že sama pomagata pospraviti igrače user posted image . Samo je pa res, da vsak dan pospravim in vsak dan je isto nastlano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.3.2009 15:30:34   
Anonimen
evo mene nazaj, kosilo kuhano, in pojedli smo tuduser posted image je blo tako dobro da je možek vse pojedel ni nič ustalouser posted image user posted image user posted image , posodo mi je pa tud mož pospravil, ker sem kot ponavadi preveč delala dopoldne zdaj me pa vse boliuser posted image

pri nas sinko tud vse svoje igrače pospravi, tako da s tem nimam več problemauser posted image

je pa tako da mi je vse povsod in je polno droptin po hiši in vsaki drugi dan moram posesat, pomivam in prah brišem pa samo enkrat na tedenuser posted image

jaz pa svojemu možu čist popolnoma zaupam, je tak da ga nobena ne bi marala, ker je samo zame user posted image user posted image user posted image pa sam tud ve da imam polno vohunovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.3.2009 15:33:39   
Dudica1
ooo,avto je pa obup za pospravlat skoz so ene drobtine in smeti...user posted image
to prepuščam kar svojmu pa naj se matra...prej ko nisem bila še noseča sem to delala jaz z veseljem zdaj pa ne morem več...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.3.2009 15:47:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ooo,avto je pa obup za pospravlat skoz so ene drobtine in smeti...user posted image
to prepuščam kar svojmu pa naj se matra...prej ko nisem bila še noseča sem to delala jaz z veseljem zdaj pa ne morem več...

pri nas je pa čiščenje avtomobila moško opravilo, se ga ne taknem, ker se tako in tako skoraj skojz samo on voz, pa ga naj še pereuser posted image user posted image user posted image , če jaz avto rabim ga tako in tako ni na razpolagouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.3.2009 15:51:00   
Anonimen
kojk je moj sinko priden, se sam lepo igra z lego kockami od mojster mihatauser posted image user posted image user posted image mal gleda risanke mal se pa igra, prav nič ni tečenuser posted image user posted image user posted image

kam pa ste drugač vse ušleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.3.2009 15:58:16   
KatMat
MIDVA sva pa skup avte pocistla ta teden,on jih je odZUNI OPRAL jest sem pa na sedezih lezala pa sesala...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.3.2009 15:58:44   
KatMat
jaz sem se tuki...se delam....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.3.2009 15:59:46   
Anonimen
user posted image

kukuc, ste pa nisteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.3.2009 16:00:57   
Anonimen
kaj delaš katmat? dej mi družbo deli k ni nobene tuki goruser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.3.2009 16:02:12   
BarbyD
user posted image user posted image ja sej, mojmu sem mislila da sploh ne bom povedala ker sem veda da bo pol spet minlo preden si bo "upal"user posted image user posted image samo bi bil hud name če nebiuser posted image pa je takoj z temu povezaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
5.3.2009 16:11:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

user posted image user posted image ja sej, mojmu sem mislila da sploh ne bom povedala ker sem veda da bo pol spet minlo preden si bo "upal"user posted image user posted image samo bi bil hud name če nebiuser posted image pa je takoj z temu povezaluser posted image user posted image

A TI SI user posted image user posted image user posted image sem ti kr fouš, ker jaz ne smem!
ja ampak zdaj je vredu ne?user posted image

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.3.2009 16:23:50   
KatMat
UREJAM spletno stran,delam stran...morm mal se postrani zasluzt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
5.3.2009 16:24:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

UREJAM spletno stran,delam stran...morm mal se postrani zasluzt...

ma si pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.3.2009 16:26:44   
Anonimen
mi ta rač neki zaj....

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 5.3.2009 16:29:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
5.3.2009 16:48:53   
KatMat
dolgcas pa ze lacna sem...sej bi bla samo do 4.00 ampak se je moj dragi sluzbeno zadrzal in sem brez prevoza...zdej pa se kr delam da ne bom v luft gledala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.3.2009 17:06:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dolgcas pa ze lacna sem...sej bi bla samo do 4.00 ampak se je moj dragi sluzbeno zadrzal in sem brez prevoza...zdej pa se kr delam da ne bom v luft gledala

ja kam ti je pa ušeluser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
5.3.2009 17:08:46   
KatMat
ja farbo je pelu na celo primorsko pa se je ustel kdaj bi mogel štartat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.3.2009 17:38:12   
Anonimen
no a vidiš, moški lahko zamuja, če pa ženska pet minut zamudi je pa vse narobe

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.3.2009 17:48:27   
BarbyD
Cveka30 user posted image user posted image ja vrjamem ja...men se že kr meša k
se zdej tolk merkava pa k v bistvu res samo takrat kadar se js res super počutm, pomoje ga bom po porodu zaklenila v spalnico za nekej časa hehe user posted image user posted image

aja je pa vse uredu zdej jauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 5.3.2009 17:49:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.3.2009 18:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Cveka30 user posted image user posted image ja vrjamem ja...men se že kr meša k
se zdej tolk merkava pa k v bistvu res samo takrat kadar se js res super počutm, pomoje ga bom po porodu zaklenila v spalnico za nekej časa hehe user posted image user posted image

aja je pa vse uredu zdej jauser posted image user posted image

moj bo tud zaklenjen bo spolni suženuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?