girly
|
No, midva pa razmišljava o poroki v tujini, kjer bova samo midva in najin . Za to sva se odločila, ker jemljeva to kot najin dan in ga misliva kar se da lepo preživet. Potem po obredu, bomo pa še na medenem tednu ostali . No, to mogoče drugo leto ali pa čez kaki dve leti. bomo videli, kako bo, je seveda odvisno tudi od financ. priimek: sicer pa sva se odločila, da se bo otrok pisal po obeh. Mislim, da to ni nobeno obremenjevanje otroka. v bistvu je vseeno, kako se otrok piše, vsak se odloči po svoje. nekateri dajo pa dve imeni... flaska, žal mi je za tvojo taščo, ampak konec konec je bilo njeno življenje in prav je, da je uživala do konca. jaz ne bi gledala, da se je udala v usodo, ampak da je res živela in ne životarila do konca svojih dni. sama sreča, da je tako lepo zaspala, da se ni mučila mesece in mesece s slabostmi, bolečinami, nepokretnostjo, itd. sedaj je na lepšem in pazi na vse vas! aja, da povem še kako sem: ja, srednje no. zdej me je neka viroza srečala in se pri meni malo ustavila , ampak sem ji že dala vozovnico za naprej, tako da upam,da bo kmalu spokala. sicer mam pa kar težave s temi lažnimi popadki. me kar fajn boli in otrdeva trebuh pa bolečine sevajo v križ. včeraj sem imela že kar redne popadke na 15 minut kakšno uro in pol, tako da sem se že kar malo bala, da bo treba v bolnico. pa se je na srečo umirilo in je danes ok . sicer imam pa te težave itak že kakšen mesec, zadnje 14 dni pa precej intenzivno. sem bila 3 tedne nazaj na pregledu in je blo ok, se nisem odpirala, MV čvrst , svetovali počitek in magnesol. imam naslednji teden pregled pa bom povedala, kako in kaj, da me pregledajo, če se ni kaj spemenilo. no,pa veselo čvekanje naprej