![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 19:07:43
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Starost: 28 Kraj: Velenje Otroci: 1 Rodila: 11.07.2008 Tudi moja punče gleda iz nebes 28.06.2007 (ni trebe dati na seznam) opa! Rodila v Ljubljani
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 19:27:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 a si že nazaj? Jaz sem se skopala in sem kot nova.Najbolje bo,da sem kar skoz v banji,da mi nebo utrdeval trebuh. ma sej sm bla gor od 4h... ja kopel blaži popadke...kar cele dneve se namakaj pa bo... ...samo da ne boš dobila plavalne kožice...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 19:31:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Logatec 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Cerknica 2 21.8. Ljubljana Janja* 37 Logatec 3 31.3. Postojna Buksi 26 Logatec 0 18.3. Postojna copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana RODILE SO IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna neža7 28 Velenje 1 11.07.2008,Ljubljana gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 22:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Približno 9 nas je tle gor, pa že tolk naklepetale. Ja super smo! sedaj pa: LAHKO NOČ VSE SKUPAJ!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 6:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punceeee!!!! kako ste danes? jst sem spala kar v redu. danes je petek, juhuhu.no, pa saj meni je v bistvu vseeno, ker sem itak doma ! juhuhuhuh, danes sva z mojo pikico skocila v 17-ti teden!!! . se malo pa sva na polovici!!! komaj cakam pregled, ki ga imam v sredo, in upam, da je z bebiko vse v najlepsem redu!!! zamo, zakaj za boga, mene pred vsakom pregledom grabi panika, da kaj ne stima???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 6:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste vidim da sem spet prva jaz sem danes spala kar uredu, celo noč sam pol me mož ob 6:30 zbudi zaradi tistega svojega nagravžnega kašlja zaradi cigaret sem bila prov jezna čist vedno celo hišo zbudi zarad kašljanja pomaga pa nič no zdaj bom začela kar cigarete v ogenj metat mogoče bo nehu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 6:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
miska si me prehitela samo prez panike, lepo parkrat zadihaj in bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
:) ups, cveka, oprosti ce sem te zbudla s ploskanjem ! dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ne nisi me zbudila ponovadi sem jaz prva zgodaj vsatjam pa čeprav sem doma, ker mormo našga fanta v vrtec spravt, se danes slikajo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... mene tudi moj dragi malo cez 6 vrze iz postelje, da mu skuham kavico pa saj mi je ok, da vstanem....imam vsaj kaj od dneva malega imam kar doma, odkar sem sama doma, ta velikega, pa moj odlozi v soli, ko gre na siht!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, bo, kar kopirala iz foruma nosecke tretjic, ker se mi ne da pisat, pa me zanimajo komentarji glede stare mame: jutro punnce!!! jaknik, vse cestitke. pol je pri vas izgleda tako kot pri nas....punc ne znajo delat pa da so bog!!! no, jst se ne vem kaj imam, samo kar ne verjamem, da bo tokrat puncika pa saj mi je vseeno, kaj je. sem razmisljala, da ce bi morala zdaj izbrat spol, da pojma nimam kaj bi naredila!!! najbolj pa me jezi, ko so nekateri takooooo pametni, in prvi odgovor, ko povem, da sem noseca je: oooo, ko bi bila le puncka zdaj!!! najbolj grozna pa je moja stara mama, ki mi dopoveduje, da mi pa res ne more bit vseeno, kaj nosim, saj ce imam ze 2 fanta, si MORAM zelet puncko!!!! prav jezna postanem na njo, ko pomislim... vcasih, si mislim, ko bi bil le fant!ampak samo zato, da bi jim zaprla g*** in dala kontra!!! heheh no, saj mogoce pa ze v sredo zvem kaj bomo imeli. danes sva skocila v 17-ti teden mislite, da so moznosti da izvemo spol? pa lep start v nov dan!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:31:31
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro jaz mam pa do konca še mesec in tri tedne... za spol pa mi že vemo MISKA da te mal podražim... nč grem v vrtec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe, nesramnica!!!! zdaj pa bos vidla, da se je G zmotil pri spolu! za kazen, ker me zafrkavas!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
miska: ne sekiraj se, mame so mame, menje moja mama napovedala da se bom poročila in imela otroke in da jo bom prišla dvakrat do trikrat na leto obiskat ker živi v Trbovljah, tako da naše stare mame so pač stare mame! no ja kar se tiče iz naše strani bi bil res že čas da kakšna dobi punčko ker so sami fantje, vse moje sestrične in bratranci in celo jaz in moj brat imamo fante, no mogoče bo pa punca moja, ampak to pa povem šele maja ker ne vemo spola ker me ni zanimalo no jaz sem tega mnenja ni važno kaj je punčka, fant, samo da je zdrav spol pa res ni važen!! edino kar je je to da v najstniških letih če imaš fanta moraš samo njega mirkat da ne naredi kakšni otroka, če pa imaš punco moraš pa na vse ostale fante mirkat da tvoji ne naredijo otroka ( se hecam)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja hahahahah,....to je res ja..... s puncami je vec problemv. nekaj dni nazaj sem napisala....otroci v puberteti: najvecje skrbi povzrocajo starsem divjanje z avtomobili in motorji, ter droge. razlika med fantom in punco je pa taka po mojem misljenju: fanta poizkusas nekako vzgojit, da ne divja po cesti. in ce ti usoe, si lahko skoraj brez skrbi, saj se bo vecinoma vozil on sam naokoli. ce pa imas punco, pa ne mores pol slovenije fantov vzet na tecaj varne voznje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, glede spola: moja draga tacsa ima moza in tri sinove. najstarejsi sin(to je moj moz) ima 2 sina(vnuka), in srednjo sin ima 1 sina.... torej uboga tasca in 7 lulckov....niti ene pupike blizu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
miska: to imaš tud prav tako da je bolje da je fant pa naj stare mame govorijo kar hočejo no moja je tud taka, povej kaj si po horoskopu pa ti povem kdo si samo pazi samo horoskop ki je dvojček, rak, tehnica so super znaki kar je pa ostalo je pa kr neki
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
device si pozabla!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
pazi samo horoskop ki je dvojček, rak, tehnica so super znaki kar je pa ostalo je pa kr neki aja, to tvoja mama pravi??? povej ji, da za dvojcke to ne velja!!!! imam 2 doma, in je kar zakomplicirano znamenje! in enega levcka, pa tudi z njim ni tako enostavno....
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 6.3.2009 7:48:53 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aja, glede spola: moja draga tacsa ima moza in tri sinove. najstarejsi sin(to je moj moz) ima 2 sina(vnuka), in srednjo sin ima 1 sina.... torej uboga tasca in 7 lulckov....niti ene pupike blizu ja pri nas je pa tako da moja stara mama po mojem očetu je imela dva sina in te en sin ima enega sina ki nima še nič, drugi sin moj oče ima 4 sinove in eno hčer, to sem jaz, no moj brat ima enega sina, kaj pričakujeta bomo pa zvedeli maja, drugi trije bratje nimajo še nič, ker sta dva premlada en se pa bo šele oženil no jaz imam pa tud sina in tud pričakujem v maju tako da moj oče dedek bo dobil dve presenečenji no ja saj moj brat z ženo vesta kaj bo samo ne povesta no ja saj je bolje da ne vemo bo večje presenečenje v moji žlahti pa se rojevajo tud sami fantje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe....dve generaciji nazaj pa je blo tako: imam 12 sestricen in 2 bratranca
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hehehe....dve generaciji nazaj pa je blo tako: imam 12 sestricen in 2 bratranca same babe, po moževi strani so tud same babe
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 7:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sam, pismo....kaj pa ce je res puncka???? saj je ne bomo niti znali vzgajat....cisto bo podivjana, pa s traktorji pa bagerji se bo igrala.....pa glavna bo hotla bit pri igricah o vojakih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 8:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sam, pismo....kaj pa ce je res puncka???? saj je ne bomo niti znali vzgajat....cisto bo podivjana, pa s traktorji pa bagerji se bo igrala.....pa glavna bo hotla bit pri igricah o vojakih ja in kaj potem saj jaz sem se tud igrala z avti in bagerji.... pa sem prov fejst baba ratala, bo vsaj vedela kako se kaj dela
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 8:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, se neki matra!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiImela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.