|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
5.3.2009 16:15:37   
Anonimen
zdej vem pa še drug izraz ... sem ga našla na netu: user posted image  user posted image  user posted image kletna stonoga user posted image  user posted image  user posted image Kakšno ime za tako nagravžno žuželko user posted image  user posted image  user posted image
Miškica, sej bi jo prilimala sem gor, pa bo boljš, če jo ne, da ne bo kateri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.3.2009 16:16:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

cveka ... zs sem ti poslala

aja, cveka, a poznaš še kakšen drug izraz za te nagravžne svinjice?

SEM TI ODPOSLALA ZS! ma ne vem kako se jim že reče bom vprašala možeka ko pride domov, mislim da on veuser posted image

me je začel sin futrat s suhim sadjem, mi je dal v usta suh ananas pa je tojk sladek da je prav zaničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.3.2009 16:18:40   
Anonimen

zdej vem pa še drug izraz ... sem ga našla na netu: user posted image  user posted image  user posted image kletna stonoga user posted image  user posted image  user posted image Kakšno ime za tako nagravžno žuželko user posted image  user posted image  user posted image
Miškica, sej bi jo prilimala sem gor, pa bo boljš, če jo ne, da ne bo kateri user posted image

zanimiv izraz, zame so žuželke ki jih moj mož pobiva ker men souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.3.2009 16:21:26   
Anonimen
ma mi noče skopiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.kendall-bioresearch.co.uk/WLICE1.gif&imgrefurl=http://slo-tech.com/forum/t203595&usg=__cJ7IxqUwLAPlpJMCOCMBeVqlT-k=&h=199&w=286&sz=61&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=4slEBNuaKyFXdM:&tbnh=80&tbnw=115&prev=/images%3Fq%3Dkletna%2Bstonoga%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DN%26um%3D1

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 5.3.2009 16:28:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.3.2009 16:30:52   
Anonimen
joj cveka, kak si upaš user posted image  user posted image  user posted image men se kar želodec obrača user posted image  user posted image  user posted image

Grozno, še pajk se mi tolk ne gravža kot to. Pa verjemite, pajkov se bojim, teh se pa še bolj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.3.2009 16:35:48   
Anonimen

joj cveka, kak si upaš user posted image  user posted image  user posted image men se kar želodec obrača user posted image  user posted image  user posted image

Grozno, še pajk se mi tolk ne gravža kot to. Pa verjemite, pajkov se bojim, teh se pa še bolj.user posted image

jaz se bolj bojim pajkov kot teh glavonožcev, zdej sem se spolnila kako jim pri nas pravimo "oklepniki"user posted image user posted image user posted image

sem ti poslala zs, ja spetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.3.2009 16:42:48   
Anonimen
ženskice moje, se opravičujem, ker sem tako temo odžgala, ampak trenutno se z njimi najbolj ukvarjam user posted image  user posted image  user posted image

že ne vem kolk nazaj bi morala pa tud miški odgovorit. Pa sem čist pozabila. Hotela sem ji povedat, sam to, da sem še prmal močna. Še bolj bi morala bit. Ampak včasih ne gre. Zato pa se zaposlujem s temi nagravžkami user posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj na hitro zasledila, da bo treba kmal začet dihat. Jst že diham. Da ja ne bom prepozna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.3.2009 17:08:32   
Anonimen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!gantar!!!!!
to mam tud jsssssssssst!!!!!!user posted image
vsake tolko se kje pojavi kaka!!!!grrrrrrrrrrrrrr, sam so res nagravzne. drugac se ne bojim zuzelk, sam tole mi gre pa na kozlanje!!!
cveka,jst pa dopoldan ponavadi pocivam, ker se mi ne splaca kaj delat, saj je pol zvecer s5 vse razkopanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.3.2009 17:12:31   
Anonimen
saj sem vedela, da boš poznala to user posted image  user posted image  user posted image Sem se kar oddahnila, da nimam sam jst user posted image  user posted image  user posted image se hecam, ne mi zamerit. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.3.2009 17:14:09   
Anonimen
hehe, jst jih kar posesam...z najvecjim uzitkomuser posted image kaj? GRDE SO!!!! in to ful ful grde!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.3.2009 17:16:15   
Anonimen
hahahaha, pa se nič ne bojiš, da bi ven prilezle? Jst se, zato jih najprej pošpricam in pol posesam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.3.2009 17:17:17   
Anonimen
se utopijo!!!! mam vodnegauser posted image user posted image user posted image nimajo kam uiti, pa se voda je ponavadi tolko zasvinjana, da ni treba nic spricanja, ker se takoj zastrupijo:D

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.3.2009 17:22:40   
Anonimen
tazga bi pa še jst mela. jst mam pa unga, k nima vrečke, ampak ima kar tako plastično košaro. Pa  imam občutek da bi vse vn prišlo  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bom morala kej nardit glede tega. vse lukne zaflikat, pa okno novo itd... ojej, kolk dnarja bo lohk šlo zaradi enih ubogih, malih živalic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.3.2009 17:23:33   
Anonimen
ce so ti vsec te ljubke zivalice, izvoli link: http://www1.pms-lj.si/animalia/galerija.php

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.3.2009 17:26:04   
Anonimen
zdaj pa sibam, da me katera ne pregarba!!
papa!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.3.2009 17:28:58   
Anonimen
raje ne bom gledala. sem komaj prej vse pošpricala, posesala, a glej ga zlomka... pojavi se ko vse pospravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.3.2009 17:33:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

zdaj pa sibam, da me katera ne pregarba!!
papa!!

čao

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.3.2009 18:11:49   
Anonimen
A zdej ste šle pa vse spat in se stiskat. Saj je prav, tak se dela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.3.2009 18:22:04   
Anonimen
jaz sem tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.3.2009 18:23:31   
Neža7
joj!!!! Kako ste pridne tukaj gor. Vidim, da povsod dežuje in se na veliko čveka user posted image user posted image

Ta vreme je za user posted image  Tako bi rada šla na sprehod.
Danes sem šla z mojo pupiko z mami, da je lahko moj user posted image  lepo spal, ker je imel nočno. Danes jo ima tudi,ampak potem je 3 dni prost user posted image user posted image user posted image  
Saj sva bile same pri mami. Mami je ima zjutraj službo, sestra je bila v šoli in očka dela vsak dan ob 9. do 17.ure
Nežika se je lepo napapala in naspala user posted image  potem sva šle domov ob 12:30.

Dudica1... Saj vedno mislim na vas, ker ste res super punce tu gor user posted image user posted image

Gantar..... Lep pozdrav user posted image  Lepo te je videte tu gor user posted image  Saj bova kaj slišale drug teden. Prav prijetno je bilo user posted image  Sem user posted image  povedala kakšna super punca si. Sedaj sem 100% prepričana. No prej sem bila 99% user posted image
Pri zdravniku je bilo vse ok. Ni še 100%, da sem še vedno na antibiotik. user posted image

Jaz grem sedaj kuhinjo počistit, ker se mi bo user posted image  če bom imela bombo zjutraj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.3.2009 18:54:29   
Dudica1
neža7 če kaj spremljaš...nam lahko še ti poveš podatke pa da te damo na seznamuser posted image

starost, kraj, otroci, in datum kdaj si rodila

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.3.2009 18:55:11   
Dudica1

IME:    STAROST:     KRAJ:      OTROCI:    PDP:     PORODNISNICA:

Cveka30          28       Logatec          1           23.5.        Ljubljana    

Dudica1           24       Logatec          1             1.5.        Postojna
Miska_mcCute 30      Cerknica         2           21.8.        Ljubljana
Janja*             37        Logatec         3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Logatec          0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec          0             2.5.        Ljubljana

RODILE SO

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

arupnik3       20         Hotedršica 
       1           2.12.2008, Postojna

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.3.2009 19:01:56   
Neža7
Gantar....... http://struc.bioenergija.org/

To sem našla na Ringaraja user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.3.2009 19:02:20   
janja*
Dudica1 a si že nazaj?
Jaz sem se skopala in sem kot nova.Najbolje bo,da sem kar skoz v banji,da mi nebo utrdeval trebuh.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.3.2009 19:05:42   
Neža7
Starost: 28
Kraj: Velenje
Otroci: 1
Rodila: 11.07.2008

Tudi moja punče gleda iz nebes user posted image  28.06.2007 (ni trebe dati na seznam)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.