|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
5.3.2009 12:20:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

nic, punce, letim po domna u solo, pol pa akcija!
lepo se mejte

enako tudi ti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.3.2009 12:21:44   
Dudica1

IME:    STAROST:     KRAJ:      OTROCI:    PDP:     PORODNISNICA:

Cveka30          28       Logatec          1           23.5.        Ljubljana    

Dudica1           24       Logatec          1             1.5.        Postojna
Miska_mcCute 30      Cerknica         2           21.8.        Ljubljana
Janja*             37        Logatec         3           31.3.        Postojna
Buksi               26        Logatec          0           18.3.       Postojna
copka              28        Logatec          0             2.5.        Ljubljana

RODILE SO

IME:          STAROST:    KRAJ:      OTROCI:   DATUM ROJSTVA user posted image :

arupnik3       20         Hotedršica 
       1           2.12.2008, Postojna

gantar
in njen  user posted image Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.3.2009 12:35:07   
Anonimen
evo jaz že imam pospravljenouser posted image user posted image user posted image , ja miska jaz se že zjutraj prc lotim in lepo počas pospravljam, ker preveč hitet ne smemuser posted image tako da lepo počas in na izi, kuker kaj preveč prehitevam, me pol cel dan zvija za popi..... tako da pol ležim in nisem za nikameruser posted image najraje pa pospravljam ob četrtkih, da imam pol cel vikend frej in če nam paše pol lahko kam gremo, no ja zdaj ne ampak tako drugače, pa še moja taščica ob četrtkih pospravlja tako da obe skup posprave in je cela hiška v škatliciuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.3.2009 13:11:50   
Anonimen
tuki ni pa nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.3.2009 13:24:30   
Anonimen

evo mene nazaj.....
gantar, ce lahko vprasam: v katerem tednu pa se je rodil tvoj angelcek?

Moj user posted image se je rodil v 22 tednu. Ta prvi user posted image pa v 17 tednu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.3.2009 13:26:56   
Anonimen
Joj, kolk ste vse pridne. Me se pa še kuhat ne da user posted image . Ampak sem že jedla. Ješrenj sem imela, ga je teta skuhala, k živi spodaj. user posted image  user posted image  user posted image Še sreča, ker mi štedolnik neki ne dela, pol se je pa glih dons na javil, da ga pride popravt. user posted image In je rekel, če sem kaj kuhala na njem, pol ne bo nič rihtal. Tak imam pa srečo in nisem nič kuhala in je plošča hladna user posted image  user posted image  user posted image .
Sicer se pa spravljam dnevno posesat, pa jo imam takože od zjutraj. Sesalec tam, mene pa ni tam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.3.2009 13:41:59   
Dudica1
GANTAR tud men se nč ne da tud kuhat ne...samo men ne bo noben drug skuhal...user posted image
pa kar naj ti popravi ploščo da vama boš lahko kaj dobrega pripravljala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.3.2009 13:42:54   
Anonimen
saj boš že pospravlauser posted image saj jaz tud ne bi pa je tašča začela pol sem pa še jazuser posted image user posted image

no grem kuhat kosilo, se pišemo kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.3.2009 13:55:01   
buksi
Ojla, sem že nazaj. joj ta dež.
Sicer pa je ekg ok tak da me ni treba nič skrbet. je bla zdravnica ful prjazna. Jz sem pa že pojedla. sem se danes kr pr mami najavla. Za mojega bom pa že kej najdla pol. Sem pa čist crknjena tako da bom verjetno šla kar malo spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.3.2009 13:59:43   
Anonimen
oila, tudi mene za momentek, da vas pozdravim, zdaj pa zakurbljam in se ne ustavim, dokler ne bo vse postimano vsaj za silo!
GANTAR: ojoj, groza. ampak moram rect, da tako pozitivnega cloveka in s tolko moci, se nisem srecala. res super, da znas se vedno pozitivno gledat na vse okoli nas in da sprejmes, kar se ne da spremeniti!res, dobra si, pa drzim pesti, da vama naslednjiv usppe 100%!!!

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.3.2009 14:39:09   
Dudica1
BUKSI lepo slišat da je vse vredu...user posted image
MISKA  no pol pa kar vpreži konje in na delo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.3.2009 15:17:21   
Anonimen
evo mene kosilo kuhano, pojedli smo tud, posodo pa možek pospravljauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.3.2009 15:36:24   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image štedilnik uštiman user posted image  user posted image  user posted image  user posted image zdej si bom pa lahk kavo skuhala, prej sem mogla na ta velik plin dat, ker je ta mal štekal. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Evo, še za vas user posted image
Ker pa vem, da kavice glih ne smete pit, vam pa še čaj skuham.
Ker pa zraven pašejo še piškotki, jih kar vzemite:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.3.2009 15:39:43   
Anonimen
Zdaj pa na delo. Še prej me pa še nekaj zanima.
A katera pozna živalce po imenu morska svinjica al pa mosrski prašiček? To so ene male nagravžne žuželke. Če jih katera pozna, a mogoče ve, kak se jih znebit? Ker men se bo zrolalo zaradi njih. Vsak dan ena ali dve v stanovanju (v dnevni sobi). Zunaj na travniku jih je polno in pol kr not prilezejo, po steni in ker okna ne dihtajo čist, še not pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za pomoč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.3.2009 15:44:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Zdaj pa na delo. Še prej me pa še nekaj zanima.
A katera pozna živalce po imenu morska svinjica al pa mosrski prašiček? To so ene male nagravžne žuželke. Če jih katera pozna, a mogoče ve, kak se jih znebit? Ker men se bo zrolalo zaradi njih. Vsak dan ena ali dve v stanovanju (v dnevni sobi). Zunaj na travniku jih je polno in pol kr not prilezejo, po steni in ker okna ne dihtajo čist, še not pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za pomoč!

a imaš vlažen prostor? jaz sem se jih rešila z pobiranjem vlage iz prostora, drugače pa ne vem kako bi se jih rešila, vprašaj kakšnega cvetličarja ali pa vrtnarijo, mogoči bi oni kaj vedeliuser posted image

aja super da imaš popravljen štedilnik, kdo ti ga pa je popravljal?
pridem lahko zdaj na kavo, no ja ko bom lahkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.3.2009 15:51:02   
Anonimen
Prostor ni tolk vlažen. Bolj je vlažno zunaj. Pred bajto jih je ogromno. Je teta rekla da so od takrat, ko so cesto zrihtal in so (ljudje kokr so pametni in žleht) jo obrnili tako, da direkt vsa voda k nam teče v hišo. In je grozno. Prej je kontra tekl, k sosedom, k so imeli uštiman jašek in vse. Pr nas pa ni nič uštimano in tak je nastalo to. Bom mogla pol res kakega strokovnjaka vprašat.

Na kavo pa lahk prideš zdej! user posted image Uštimal pa mi jo je tist, k v Logatcu to rihta. Ne bom reklame zanj delala user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.3.2009 15:54:31   
Anonimen
ma tojk dež pada da se mi ne da it nikameruser posted image user posted image

bom pol pršla ko bom na porodniškiuser posted image in bom lahko hodila kamor bom hotelauser posted image user posted image
zdaj ko sem pa na bolniški, bom pa kr domauser posted image

gantar: a boš 14.3. šla kaj na gregorjev sejemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.3.2009 15:56:29   
Anonimen
no sej vem pol kdo je to, men ga je tud on zrihtavuser posted image ampak ne štedilnik, pomivalni strojuser posted image mi je mulc vrata razlomu, pa je šlo 100€user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.3.2009 15:57:13   
Anonimen
mmmmmmmmmmmmmm, hvala za piskote, gantar....jst sem si kar kavico natocilauser posted image
in evo! zdaj se mi s5 nic ne da, ker sem se poslastic najedlauser posted image user posted image user posted image
jst poznam samo morskega prasicka, kot domaco zivalico....za te žuže pa se nisem slisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.3.2009 16:02:53   
Anonimen
ok, letim naprej delat....zdaj sem u feelingu in me 100 konjev ne ustavi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.3.2009 16:04:11   
Anonimen
pa sej jaz jih sploh ne znam upisat so žuželke take mickane prov nagravžneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.3.2009 16:05:03   
Anonimen

ok, letim naprej delat....zdaj sem u feelingu in me 100 konjev ne ustavi!user posted image

dela se dopoldne popoldne pa počivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.3.2009 16:05:10   
Anonimen
Mislim, da bom šla mal pogledat na gregorjev sejem. Če ne drugega naše kleklarce. Sam sama nisem še tolk dobra, da bi lahk dala kaj na raztavo. Pa še velik sem manjkala user posted image .

Jst sm pa dala 50 €. Denar kar gre user posted image .

Zdej sem zunaj pošpricala z ridom. Pa mal okol okna, zdej me pa zebe, ker sm mogla okn pustit odprt, da se ne zastrupim user posted image . Zdej si upam mal šrpicat, ker prej k sem bila user posted image sem sam user posted image k sem jih zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam niso izginile, jih je moral možek pokončat. bljek user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, k bi bil to tak prašiček user posted image Pa ni miškica. Prav nagravžen je. Tak siv, z veliko nogic in tipalke ima. In zvije se v kuglico. bljek

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.3.2009 16:07:20   
Anonimen
a kleklaš! pol pa verjetno poznaš........... ti pošljem na zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.3.2009 16:11:55   
Anonimen
cveka ... zs sem ti poslala

aja, cveka, a poznaš še kakšen drug izraz za te nagravžne svinjice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.