|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
5.3.2009 13:41:34   
magnolija1984
Lep pozdrav vsemuser posted image !!!

po dolgem času sem spet tu. zaradi selitve nisem mela dostop do netauser posted image je mal trajalo.

jutri imam pregled, sam mi je tk čudno ko je rekla g da mi bo vaginalni pregled naredla. a torej Uz nebo? mene pa prav to zanima če je otrok živ,..
nič necutim metuljčkanja pa tega ( kar naj bi blo kao normalno ker je prva nosecnost pa tud suha nisem in sem danes točno nastopila 18 teden) ampak ker sem totalno napsihirana in vem da otrok to vse čuti, sem šla včeraj po angelsound, da bom pomirjena!!!

in? zdj sem še bolj živčna ker se mi zdi da čujem svoj utrip. brala sem da je to možno dr.pušenjak al karkoli je je   reku da lahk na kako vecjo svojo žilo pritisnes in slisis svoj puls.user posted image user posted image

sicer naj bi bil otrokov bolj nezen pa hiter ampak ka mi to nuca men je to vse nezno pa dokaj hitrouser posted image
nuhalna je bla ok sam ta prokleti samuser posted image , srčna frkvenca otroka je cist na spodnji meji!!

zdj me tk skrbi da mi nebo g jutr sam gledala MV, in to je to. in bom lahk spet živčna do morfologije torej kaka 2-3 tedna. adijo pamet

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
5.3.2009 13:44:57   
magnolija1984
na seznamu opazam da sem vedno mongolijauser posted image no js sm  mAgnolija-ime rože oz grma menda bolj. ja drugace pa dijanauser posted image pa na nuhalni je rok potrdila 12.8.2009

Lp pa čim več brcik oz metuljčkanja tistim srečnicam ki ze cutijo svoje malčkeuser posted image

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
5.3.2009 14:31:41   
Serendipity
23tina & kargo - Uh, za to se mi je pa splačalo vas it mal pogledat! Iz srca vama čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se še meni vse smeji od sreče! Naj vama bodo zdaj tile trenutki nosečnosti najlepši! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2578
5.3.2009 14:33:17   
Serendipity
No - včeraj zvečer in danes sem tudi jaz začutila našega metuljčka -- sem prečikirala še z AS, če je v bližini in je bil, tak da mislim, da je to to! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
5.3.2009 14:35:21   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija1984

in? zdj sem še bolj živčna ker se mi zdi da čujem svoj utrip. brala sem da je to možno dr.pušenjak al karkoli je je   reku da lahk na kako vecjo svojo žilo pritisnes in slisis svoj puls.user posted image user posted image

sicer naj bi bil otrokov bolj nezen pa hiter ampak ka mi to nuca men je to vse nezno pa dokaj hitrouser posted image

Hehe - ja, jaz sem na začetku tudi svojega začutila (bolj ob straneh, v bližini dimelj), otrokove je zelo zelo hiter - tak da vztrajaj, ko ga boš našla boš videla razliko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2580
5.3.2009 14:49:35   
magnolija1984
ja sej vem.tudi js slisim utrip desno ali levo ob strani, in itak nemore met srce na dveh straneh ce nimam dvojčkovuser posted image
fajn da mam angelsaund da vem da sem še živauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2581
5.3.2009 14:56:33   
tejči77
magnolija, ne skrbi glede jutrišnjega pregleda. Če ne bo z uZ pogledala otročka (mogoče jo pa prosiš, poveš da te zelo skrbi), bo zagotovo poslušala srčka.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2582
5.3.2009 14:58:05   
tejči77
magnolija utrip otroka najdeš čisto spodaj blizu sramne kosti. Tam kjer ti je delal g UZ za nuhalno.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
5.3.2009 14:58:45   
Serendipity
magnolija - kot je tejči zapisala. Srčeka boš jutri na pregledu ziher slišala. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, sem jaz prej doktorirala na spoznavanju svojega srčnega utripa, dokler ni moj mož prišel domov in stručno našel našega bebija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
5.3.2009 15:05:47   
magnolija1984
hvala user posted image

sej fora je to da je moj trdil da je to otrokov utrip. in pol sem ga prepričala komaj!!! da ga namazem in da njemu poslušam in sma zazanala utrip, pol me je pa sam tk zacudeno gledu. sm rekla kaj lubi ti tud pričakuješ? user posted image user posted image user posted image

ja sej iščem tam uspodi ko mi je delala g pregled sm tk vse kar sm nasla prebrala o tem kje iskat, mors pač bit vstrajen. sam pa nočem zdj pretiravat stem ko sm slisala da to ni glih tk neskodljivo. bom jutri spet oskušala oziroma ne ce mam pregled koncno user posted image user posted image a torej to je mozno da mi sam srcek poslusa, skako napravo pa to oni delajo tud taka fora angelsound. no sej g je izkusena bo takoj vedla cigav urip slisi. sm kr potolazena nisem vedla da poslusajo utrip brez Uz.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
5.3.2009 15:10:47   
Urša T.
magnolija1984 ,pozdravljena!
Bitja zarodkovega ter tvojega srca z lahkoto ločiš.Štej utripe 10 sekund ter pomnoži s 6, pa boš videla, čigav utip si našla.Preden poslušaš utripm se namaži z kakim oljem, ker se full bolje sliši.
Plodov utrip naj bi biu od 120-160 udarcev na minuto, naš pa je okrog 80.srček išči tik nad sramno kostjo, malo levo, malo desno, pa ne preveč pri strani, kajti tam slišipš svoj utrip.
Boš videla, da ti bo uspelo ugotovit, kaj je kajuser posted image .Pa le poročaj o rezultatih.
Dr. Pušenjak pravi, da napravica ni škodljiva, jaz mu vrjamem.
Ginekologinja posluša utrip z doplerjem, ta je narejen na enak način kot AS.
Napisala si, da je plodov utrip na spodnji meji.Koliko pa to je?
Glede gibov; danes sem stopila v 19. teden, sem bolj suha, pa gibov še vedno ne čutim.baje, da večina prvorodnic začuti gibne od 20-22 tedna, zato se ne sekiraj.
Veš kaj, če imaš kakršnekoli dvome, jih kar omeni svoji ginekologinji, zato je tam, da ti svetuje.
Pa prosi jo, da preveri dojenčka, da boš pomirjena.
Jaz vem, da bi jo.
boš videla, vse bo v redu, jutri boš pa itaq full dobre voljeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Urša T. -- 5.3.2009 15:19:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 2586
5.3.2009 15:10:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija1984

sej fora je to da je moj trdil da je to otrokov utrip. in pol sem ga prepričala komaj!!! da ga namazem in da njemu poslušam in sma zazanala utrip, pol me je pa sam tk zacudeno gledu. sm rekla kaj lubi ti tud pričakuješ? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha, jao, še dobro, da nimam polnega mehurja in sem sama - hehehe, si me nasmejala zdaj. Boš jutri slišala kak hiter je tale srček in ti ga bo lažje najti. Jaz ga včasih težko najdem, ker zgleda da se tako obrne. Mogoče je tudi poanta, če je bolj zadaj ležeča posteljica - pa ga ne zazna takoj. user posted image Just guessing ~ le ugibam.

Neposredna povezava do sporočila: 2587
5.3.2009 15:39:59   
cowgirl
Uf kolk ste napisale... samo en dan sem bizi v službi, pa je že par strani mimo... user posted image
Midva sva šla pa včeraj en rabljen high trek voziček "pogledat", pmožek rekel: ja nič, ga pa vzamemo, če smo že tukaj. user posted image  In sedaj mamo vozek doma. Ful zadovoljni, ker sva dobila skoraj nov vozek in polno dodatne opreme za malo denarja. Danes ga bom še očedila in namazala kolesa z WD40, pa je kot nov.
Malo me mučijo krvavitve iz nosu (nikoli v življenju mi ni prej tekla kri iz nosa), pa očutju in veselju/žalosti, rada bi počivala, pa je treba vsak dan v službo... imam težave normanih nosečk... KOmaj čakam vikend! Uživajte sonosečke!

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 2588
5.3.2009 16:28:55   
Urša T.
cowgirl user posted image user posted image user posted image za voziček.
To sta kupla štirikosesnika?
Kolko sta pa dala?

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
5.3.2009 16:31:44   
go_ta
Kargo, ful ful ful sem vesela!!!!!!!!! ti se kr smej, si zaslužiš!! user posted image user posted image user posted image user posted image
23tina, user posted image za preboleno tokso! zdaj pa le počivaj!
madona, sam pol dneva nisem bila na računalniku pa ste par strani naklofaleuser posted image
sm zdj prišla iz službe, nisem mogla tam nič srfat, je blo preveč dela! pol sm si šla pa vozičke spet ogledovat in mi noben ni nekj potegnil ... razen quinny speedi. ah, bom kr maja začela spet te vozičke gledatuser posted image
dons mam pa večer z Lostomuser posted image sem ko tole vreme dons, vsa zasanjana, počasna!
aprilčica, bom mislila nate jutr!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
5.3.2009 17:38:19   
Muca83
kargo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!

Magnolija1984, jaz sem tudi imela na začetku težave z iskanjem srčka. Sem svojega našla na 10 mestih, od user posted image pa nikjer. Potem je pa moj vzel stvar v roke in takoj našel in mi dal za poslušat. Zdaj pa tudi sama najdem brez težav, včasih se še malo naiščem. Pa včasih je ful enih drugih zvokov notri in potem srčka ne slišim zaradi tega. Pomoje otroček take akrobacije dela user posted image Ti kar vztrajaj pa boš našla. Pa jaz se namažen z otroškim oljem za prevodnost. Je pa zelo očitno hitrejši pulz od otročka. Aja, pa poslušaj do konca naglas. Jaz prej nisem sploh slišala, če nisem imela naprave do konca naglas. Zdaj slišim tudi malo na manj. user posted image No, saj če ti ne uspe boš pa jutri slišala.

aprilčica, držim pestke jutri, da bo šlo vse kot mora in da bodo dobri rezultati!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
5.3.2009 18:07:40   
*anč*
kargo  kok sm vesela zate!!!user posted image user posted image user posted image   super, zdaj pa uživaj na polno!!!!

aprilčica   blizu kliničnega je parkirna hiša, okoli porodnišnice se tut kej najde, sam je večinoma zabito. jst končam okol 12, te pol pokličem če boš še tam!  bom misnla nate!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
5.3.2009 19:48:20   
Serendipity
aprilčica - držim pestke! Sem pa ziher da bo vse OK!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
5.3.2009 20:15:07   
aprilčica07
Hvala babnice za vse dobre misli in pikapoke za jutri... ja, zdaj smo tam in bo kar bo. Upamo na najbolše:)user posted image user posted image user posted image

anč: ti kr  pokliči, po moje, da bom jst ob tisti uri še kr tam sedela in čakala na odpust.. te bo zelooo vesela:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2594
5.3.2009 20:16:40   
eee35
Joooj bejbe, kok pišete, jaz pa samo berem, pa se ne morem spravit, da karkoli sploh napišem...Zoprna sem, tečna, napihnjena, pa mi iz nosu teče kot hudič.
Ampak vseeno - čestitam tem, ki imajo za sabo preiskave, pa je bilo vse kul!user posted image  Zdaj pa se grem še naprej kujat, moj mi je požrl namaz iz tune, čeprav ve, da njegove klobase jedla ne bom, pa sem ostala z bedno marmelado. user posted image
Ni moj dan...

Neposredna povezava do sporočila: 2595
5.3.2009 22:00:31   
magnolija1984
hvala vsem za odgovore!! tok mi je zdaj lazje ko mam spet dostop do tega foruma pa vašo podporouser posted image

vidim da se menite že o vozičkih,..nekaj vas je že kupilo celo vozek. js pa še nič neupam kupituser posted image , sej vete kako pravijo koga kača pikne se še črva boji, in se neupam sprostit pa vsaj kake copatke kupit. berem tud druge nosečke na RR pa jih je full velik že kako cotko kuplo po nuhalni. js sem sam nagledala en vozek mi je tok ušeč

http://http://soncek.si/si/vozicki/peg-perego/gt3-completo-g1553.shtml

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
5.3.2009 22:02:41   
magnolija1984
strani noče odpret, nevem ka sem naredila narobe. no uglavnem vozek peg perego gt3 completouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2597
5.3.2009 23:52:22   
zima07
Kargo in 23Tina čestitke za odlično novico! user posted image  user posted image  user posted image

Aprilčica, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image !! Vse bo ok, boš videla...

Zdaj pa res...Lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 2598
6.3.2009 6:52:45   
Anonimen
dobro jutro punce!!!evo, danes sva z mojo pikico skocila v 17-ti teden.user posted image user posted image user posted image . komaj cakam pregled v sredo, in upam da je vse v redu:D:D:D
aprilcica: drzi se! mislimo nate. in nase pozitivne misli in tvoj optimizem, bojo pomagali, da je s tvojim zadkladkom vse v najlepsem redu, in , da se bos lahko z vsem srcem koncno brezskrbno predala nosecnosti, nakupovanju in najlepsem pricakovanju!!!

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
6.3.2009 7:52:28   
Drnula
Mene G vedno pregleda vaginalno, v prvi user posted image  me je nekje do 24t vedno, naredi mi UZ vaginalno in potem še uz prek trebuha. Verjetno bo tokrat enako.
Očitno dela vsak G po svoje.
miska_mccute, user posted image user posted image za brcike.

Aprilčica in Kerala SREČNO DANES !

Flora2, kateri voziček je tole? MIslim, da imam jaz nekaj takega.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.