tejči77
|
vse ki čakate na AC in potem tedne na izvide . Muca 83, poglej na moj blog, čisto to prve prispevke v 2007, boš našla slikico mojga "trebuščka" v prvo menda kakšen mesec pred pdp. Imaš pa prav lep buši že zdaj. Ja vaginalni pregledi se delajo tudi v nosečnosti, sploh proti koncu, ko ti merijo maternični vrat ali pogledajo če si že kaj odprta, je pa odvisno od vsakega g. Moja načeloma pravi čim manj tam doli štorat če je vse OK. Če ni UZ pač ne izmerijo otroka, samo poslušajo utrip. Maternični vrat pa izmerijo vaginalno, pa se ne spomnim točno, če z ultrzvokom. katyy26, maternični vrat se krajša in ne veča. Verjetno si se zmotila, pa vseeno podatek mogoče za tiste, ki še ne vedo. Ah, pa saj vse berete knjige in ste načitane. Urša T, mene tudi mika ta blazina, ali lahko poveš katero imaš oz. kje si jo kupila. Jaz bi si jo sama naredila, pa ne vem kje naj nabavim stiropor kroglice. Imam sicer blazino za dojenje doma, ampak ta je trda in že zvita, tako da je res samo za dojit. Aha, zanemari, že berem kje si kupila, bom šla tudi jaz pogledat. miska_mccute, za brcike. Jaz sem pa imela včeraj pregled, pritisk OK, teža -0,5 od zadnjega pregleda, tako da po njihovem skupno +1,5 (po moje pač nič ), potem je pa rekla, da bova srček poslušale in višino maternice izmerile - je že do popka. Srčka pa ni našla, sem ji že mislila reč, da bebiko čutim tik nad sramno kostjo, pa sem bila raje tiho, nisem hotela pametovat. Potem me je pa že kar mal panika, ko ni in ni šlo. Se je potem le odločila za dve minutki UZ, da se je prepričala, da je vse OK. Mi je menda kar pritisk narastel, tako sem se ustrašila. Naslednji pregled spet čez 6 tednov, to je morfologija, 15.04. Jao kje je še to. To je to. Imam pa tudi jaz vprašanje, mika me 3D, tako samo za spomin ne za MF, pa me zanima če je tudi okoli 24t najboljši čas, pa kje ni tako drago.