Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:44:19
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pa ravnokar še nekaj ugotovila - tud če nalimaš jumbo plakat, ga po novem rr skrči na širino postov - ja, sej je bil že cajt, da so neki nardil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:44:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čeeeeeeeeeeeeer. Ko pa jaz pridem, greste ve spat. Hm, saj imate čisto prav! Kaj je že ta tema na zadnjih straneh? Se ena,ki nic ne ve...no,kera bo razlozila Ah, ne rabte . Drugi forumi, špijoni in to.....z vsem ne morem bit na tekočem .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
So vse preveč naspidinane, da bi šle kar tako spat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:44:57
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:45:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sem pa ravnokar še nekaj ugotovila - tud če nalimaš jumbo plakat, ga po novem rr skrči na širino postov - ja, sej je bil že cajt, da so neki nardil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletela Didlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.3.2009 23:47:17 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdej...kdo gre spat in kdo ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:46:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa So vse preveč naspidinane, da bi šle kar tako spat. Vidim, ste 100-ko obrnile že nekaj časa nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:46:07
|
|
|
|
Tina 28
|
pogovor o hranjenu v smislu drobnega tiska kure, ki nenadzorovano serjejo po zelenici rr nya in Lunca, ki greeeeesta spat kleo je lepa....črnogorke tud in lunca pa sploh Lunca je moja prjateljica Didli je verjetno noseča, ker jo skoz lulat Pa neki o Bar u, če veš kaj to je...jaz zdaj vem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:46:10
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:46:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj zdej...kdo gre spat in kdo ne? Nč, treba bo seznam nartest , jaz še ne grem, potem bom pa jutri stokala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko mene bo razneslo. Kaj razmišljaš o pisanju pravljic, ti gredo dobro od rok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:47:36
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko Kako prosim,as.da ji ne bi kaj verjela
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 5.3.2009 23:49:46 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 pogovor o hranjenu v smislu drobnega tiska kure, ki nenadzorovano serjejo po zelenici rr nya in Lunca, ki greeeeesta spat kleo je lepa....črnogorke tud in lunca pa sploh Lunca je moja prjateljica Didli je verjetno noseča, ker jo skoz lulat Pa neki o Bar u, če veš kaj to je...jaz zdaj vem pa kje jih jemljete?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:48:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 pogovor o hranjenu v smislu drobnega tiska kure, ki nenadzorovano serjejo po zelenici rr nya in Lunca, ki greeeeesta spat kleo je lepa....črnogorke tud in lunca pa sploh Lunca je moja prjateljica Didli je verjetno noseča, ker jo skoz lulat Pa neki o Bar u, če veš kaj to je...jaz zdaj vem Hvala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko mene bo razneslo. Kaj razmišljaš o pisanju pravljic, ti gredo dobro od rok. al pa trič tračev, tam tud gre tkole nekak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:48:42
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko Nya...tršice da pa k pjancem...zato majo vsi tko nizko mnenje o nas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:48:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko Kako šrosim,as.da ji ne bi kaj verjela se strinjam z vsem napisanim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko Lejo lejo, še vedno ni šla spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...tršice da pa k pjancem...zato majo vsi tko nizko mnenje o nas ja, ja sej ni pol čudno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:49:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko mene bo razneslo. pejt lulat Kaj razmišljaš o pisanju pravljic, ti gredo dobro od rok.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
sem še kr v odhajanju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 As,bom jest. Lunca je dopoldan delala stalo na majcicah,rekoc,kolk gor visilo,kaj pa otroc in moz....prot veceru je uletelaDidlinaa preoblecena v Provokatorja in nadaljevala z "pametovanjem"... .....zadnjic smo pa na cveku v tri dni slucajno naletel na udarno novico,da sta Tina in Nya se na enem drugem forumu,kako se mu ze rece....Pijancevanje,al nekaj tacga,no,in od tam potem nam informacije nosta kaj vse dogaja....evo na kratko Kako šrosim,as.da ji ne bi kaj verjela se strinjam z vsem napisanim
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?