Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:34:30
|
|
|
|
lunca14
|
evo sem v svoji žamici,in grem ninat....................ve pa še čvekajte,čivkajte...........samo,da se boste mele fajn............pa z vsem se strinjam...............................ja,pa jade ,seveda se ne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat Joj, veš da ne vem kje je to . Je blo na čveku v 3 dni zadnjič. Jaz nič ne vem kaj vse moraš napisat o seb,niti ne vem kje je ta forum.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:35:48
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat no, če prideš not...boš pa naš špijun ...bolje zate, da boš za nas delala, kot pa tja nosila . pa kolikokrat danes boš še rekla lahko noč...saj te ne podim...zezam pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 evo sem v svoji žamici,in grem ninat....................ve pa še čvekajte,čivkajte...........samo,da se boste mele fajn............pa z vsem se strinjam...............................ja,pa jade ,seveda se ne Nočko Lunca. Bi ti kakšno slikco prpopala, pa se mi ne da.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz ne vem,ker sem ravn tko na cveku zasledila in pokukala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat no, če prideš not...boš pa naš špijun ...bolje zate, da boš za nas delala, kot pa tja nosila . pa kolikokrat danes boš še rekla lahko noč...saj te ne podim...zezam pa mene je spet lulat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:36:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat Joj, veš da ne vem kje je to . Je blo na čveku v 3 dni zadnjič. Jaz nič ne vem kaj vse moraš napisat o seb,niti ne vem kje je ta forum. lepo poizved,preišč.pa nam kutri poročaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 evo sem v svoji žamici,in grem ninat....................ve pa še čvekajte,čivkajte...........samo,da se boste mele fajn............pa z vsem se strinjam...............................ja,pa jade ,seveda se ne Nočko Lunca. Bi ti kakšno slikco prpopala, pa se mi ne da. Bi jo tut jaz,a sem spet na drugem kompjutorju.Itak se mi ne da. Lahko noc Lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:38:08
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat no, če prideš not...boš pa naš špijun ...bolje zate, da boš za nas delala, kot pa tja nosila . pa kolikokrat danes boš še rekla lahko noč...saj te ne podim...zezam pa mene je spet lulat. a je s tvojim mehurjem vse OK..al si mogoč noseča
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat Joj, veš da ne vem kje je to . Je blo na čveku v 3 dni zadnjič. Jaz nič ne vem kaj vse moraš napisat o seb,niti ne vem kje je ta forum. lepo poizved,preišč.pa nam kutri poročaj Didlinaa,da ne bos zdej zatajila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:38:45
|
|
|
|
lunca14
|
didlina..........sam ne it na balkon lulat lp
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:38:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeeeeeeeeeeeer. Ko pa jaz pridem, greste ve spat. Hm, saj imate čisto prav! Kaj je že ta tema na zadnjih straneh?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
nč ne bo - še tega komej obdelam, pa si bi še enga na glavo nakopala? no way - bom rajš tuki kako pametno rekla - bi že zdej, pa bo jutri spet vse narobe, pa bom raj tiho in rečem le z vsem se strinjam - tudi če .....
< Sporočilo je popravil nya -- 5.3.2009 23:39:17 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: nya kofi forum link? me zanima, kaj vse morš napisat o seb - bom jutri pogledala, ker grem zdej res spat no, če prideš not...boš pa naš špijun ...bolje zate, da boš za nas delala, kot pa tja nosila . pa kolikokrat danes boš še rekla lahko noč...saj te ne podim...zezam pa mene je spet lulat. a je s tvojim mehurjem vse OK..al si mogoč noseča Tina dons razturas to je posbolnisnicni sindrom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:39:56
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čeeeeeeeeeeeeer. Ko pa jaz pridem, greste ve spat. Hm, saj imate čisto prav! Kaj je že ta tema na zadnjih straneh? ne morš verjet...čvekanje v tri dni ...že tri dni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca evo: sem se potrudla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čeeeeeeeeeeeeer. Ko pa jaz pridem, greste ve spat. Hm, saj imate čisto prav! Kaj je že ta tema na zadnjih straneh? Se ena,ki nic ne ve...no,kera bo razlozila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ta je pa original Lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya nč ne bo - še tega komej obdelam, pa si bi še enga na glavo nakopala? no way - bom rajš tuki kako pametno rekla - bi že zdej, pa bo jutri spet vse narobe, pa bom raj tiho in rečem le z vsem se strinjam - tudi če ..... Amen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:42:11
|
|
|
|
Tina 28
|
Kaj pa veš...mislim, da ma prste vmes aerobika..ker se pol tko živahno počutim . Pa ta narvečja sitnoba je zaspala, še preden bi bil večer pokvarjen zaradi stokcanja . Ah, saj bi mu kak čaj nardila, pa ga zmasirala...sam sem šla rajš naaerobiko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:42:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čeeeeeeeeeeeeer. Ko pa jaz pridem, greste ve spat. Hm, saj imate čisto prav! Kaj je že ta tema na zadnjih straneh? čeeeeeeeeeeeeeer in lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čeeeeeeeeeeeeer. Ko pa jaz pridem, greste ve spat. Hm, saj imate čisto prav! Kaj je že ta tema na zadnjih straneh? Se ena,ki nic ne ve...no,kera bo razlozila Mogoče Samsa. ne morem pozabit takrat, ko smo naklofale, Samsa pa tako lepo vse skrčila. Ampak takrat ji ni uspelo. Samsa, brez zamere.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:43:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca...nya...a sta še kar kle
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti dam ti dam ti dam sam Smrkete pa ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 23:44:10
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...nya...a sta še kar kle neeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?