|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
5.3.2009 23:12:24   
Anonimen
Men je pa vseeno kakšen je človekuser posted image . Tud če ma kakšno kilo preveč.

Nya, kakšen špijun? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.3.2009 23:12:28   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lunca...recesija...sam jaz pomlad kličem, ker je vse pod snegom...ja jaz sem gor..kaj me zdaj ignoriraš.user posted image

ups...zdaj sem šele cel kontekst potegnila...evo pa sem ša jaz eno blontno namest tebe usekala!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.3.2009 23:14:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, zadnjič sem vidla kako ženske lulajo stoje. A ti to prakticiraš v realnosti?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.3.2009 23:14:45   
lunca14

Lunca...recesija...sam jaz pomlad kličem, ker je vse pod snegom...ja jaz sem gor..kaj me zdaj ignoriraš.user posted image

......ne nič te ne ignoriram,še vedno si moja zobata,necelulitna,skutasta prjatelca,ki ma fejst mladga moža

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.3.2009 23:15:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

......ne nič te ne ignoriram,še vedno si moja zobata,necelulitna,skutasta prjatelca,ki ma fejst mladga moža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.3.2009 23:15:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Men je Kleo luštna črnolaska. Itak bo zdej spet zamerla, sam ona je men res luštna.user posted image user posted image Ne grem iz te kože pa pika. 

Men je tuduser posted image ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ampak,kaj pa ostalim manjka,recimo,blondinkam?

Crnolasostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest rabim pavzo, ker me lulat.user posted image

Meene tudi..grem kar na balkonuser posted image

kva ,a,si dec..................da greš na alkon lulat?

Kaj,a tvoj kar balkon za to uporablja...si zdele predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.3.2009 23:16:14   
Anonimen

No, sej te info bodo itak zdej šle na sosednji forum...pa briga me.user posted image

špijun????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.3.2009 23:16:16   
Tina 28
Ja nokol ne veš kdo nas te dni bere...k samo slama prodajamo...sam paše pa. Sicer ste mele dons eno konkretno spet o hranjenju...drgač se pa vid, da zdaj otročki spijo...mi pa trapamo kle goruser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
5.3.2009 23:16:26   
Anonimen

Men je Kleo luštna črnolaska. Itak bo zdej spet zamerla, sam ona je men res luštna.user posted image user posted image Ne grem iz te kože pa pika. 

Men je tuduser posted image ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ampak,kaj pa ostalim manjka,recimo,blondinkam?

Crnolasostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest rabim pavzo, ker me lulat.user posted image

Meene tudi..grem kar na balkonuser posted image

kva ,a,si dec..................da greš na alkon lulat?

Kaj,a tvoj kar balkon za to uporablja...si zdele predstavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
5.3.2009 23:16:42   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, zadnjič sem vidla kako ženske lulajo stoje. A ti to prakticiraš v realnosti?user posted image

to pa ne bi rada vidla,kaj šele počela,je treba počepnt,ni kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
5.3.2009 23:16:58   
Anonimen

Pa kdo je zdaj tu zobat...nic vec ne stekamuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.3.2009 23:17:25   
Anonimen

Ja nokol ne veš kdo nas te dni bere...k samo slama prodajamo...sam paše pa. Sicer ste mele dons eno konkretno spet o hranjenju...drgač se pa vid, da zdaj otročki spijo...mi pa trapamo kle goruser posted image

A nismo ble vse brihtne?user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.3.2009 23:17:37   
Anonimen

Ja nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.3.2009 23:17:48   
Tina 28

oooooo...hug, hug hug...ampak jaz tud ne morem iz svoje kože. ..te bom popravla...moža še nimam...dveh svojih zob pa tud ne večuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.3.2009 23:17:52   
Anonimen
zdej pa res grem - lahko nočko babuške user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.3.2009 23:18:21   
lunca14
kleo,nimamo balkona,haaaaaahaaaaaaahaaaaa
špijun,jaz ga še vedno ne vidim,mogoče pa je neviden 007

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.3.2009 23:18:31   
Tina 28

Ja prov težko se je blo prebit čez tist deluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.3.2009 23:18:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

No, sej te info bodo itak zdej šle na sosednji forum...pa briga me.user posted image

špijun????

Ah jauser posted image . Obstaja en forum kofetkanja, pa se vse prenaša tja. Ker od tam skačejo sem in tako naprej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.3.2009 23:19:02   
Anonimen

to pa ne bi rada vidla,kaj šele počela,je treba počepnt,ni kaj

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image ,bos mogla mal na spolnost,tam bos sele vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.3.2009 23:19:26   
lunca14

Pa kdo je zdaj tu zobat...nic vec ne stekamuser posted image user posted image

..................moj nasmeh,ko se tako preširno smejimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.3.2009 23:19:39   
Anonimen

Nočko. Zamujaš natanko eno uro in 18 minut.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image     sej jest pa tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.3.2009 23:19:41   
Anonimen

špijun????

Ah jauser posted image . Obstaja en forum kofetkanja, pa se vse prenaša tja. Ker od tam skačejo sem in tako naprej.user posted image

dej to mal razlož - k me bolj podrobno zanima

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.3.2009 23:20:02   
Anonimen

Ja prov težko se je blo prebit čez tist deluser posted image user posted image user posted image

Kter je to bil?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.3.2009 23:20:14   
Tina 28
Lahko noč Nya...spet zamujaš 19 min. Še dobro, da jaz nimam policijske ure...bi vsak dan kazen fasalauser posted image .

Špijun je pa verjetno tak kot je večina kle gor...rdečihuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.3.2009 23:20:39   
lunca14

nočko,pa lepo se stiskaj s svojim,in lukca pobožaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?