Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:03:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:03:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani. WTF are you????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:04:23
|
|
|
|
suzy85
|
uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja! bravo mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:05:14
|
|
|
|
mafi
|
zgleda da je danes kar napeto pri majčicah , edinaos v napad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:06:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:06:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:06:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond Ej jst sm si zemljevid sprintala kok se do nje pride. Komot se pa dobive, pa greve skupi. Na FB al pa tuki na ZS pošl št. pa se lohk slišve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:06:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Bravo Nejc kr tko naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja! Čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:07:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:08:07
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje kako ste kaj Naša že pančka,je kr pridna čez dan,že hodi ob kavču,se spusti da stoji in zaploska bravo bravo in se spet prime nazaj Bulico ima še vedno sam mal obliko in velikost spreminja,enkrat je bolj ovalne oblike drugič pa okrogle in bolj izbuljena,sem poslala napotnico na endo amb na P,zdej pa samo upam da bomo kmalu na vrsti Sem ujela samo zadnjo stran pa še to zato ker se je Jana pohvalila,da Nejc hodi ,ja bravo mali mož,kolk je hitr minil vse to,še 2 meseca pa gremo v službe Grem še mal prečekirat kaj ste pisale
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko jaz odprem novi del?Plisssssssssssss????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond Ej jst sm si zemljevid sprintala kok se do nje pride. Komot se pa dobive, pa greve skupi. Na FB al pa tuki na ZS pošl št. pa se lohk slišve. Če vama ne bo šlo, me komot pokličita, vaju magar počakam na MOL-u , jaz bom itak peš prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:10:54
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja Zakaj pa to,mislm da tebe folk načrtno zajeb...s to nosečnostjo,k da ti hočejo samozavest zbit na nulo.Kokr sem te vidla bi rekla da niti noseča še nisi bla k se res orto dobra mačkica
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:11:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo ene so takšne samo čisto črne drugih pa ne najdem na netu Ej, vedla sem katere so ti všeč?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:13:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo ene so takšne samo čisto črne drugih pa ne najdem na netu Ej, vedla sem katere so ti všeč? uuu hude to boš mačkica
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja Zakaj pa to,mislm da tebe folk načrtno zajeb...s to nosečnostjo,k da ti hočejo samozavest zbit na nulo.Kokr sem te vidla bi rekla da niti noseča še nisi bla k se res orto dobra mačkica hvala Katy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:14:27
|
|
|
|
tally
|
jana za Nejca in prve korake
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:14:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja Zakaj pa to,mislm da tebe folk načrtno zajeb...s to nosečnostjo,k da ti hočejo samozavest zbit na nulo.Kokr sem te vidla bi rekla da niti noseča še nisi bla k se res orto dobra mačkica podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam na hitr Nejc, kr že hodiš Suzy za izpit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:17:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uuuu, ajutri bomo že na novem delu? morm sam povedat, da sem izpit nardila in sem za vzpodbude! zdej pa smešnice do konca pogledam, pa via postelja! suzy za izpit
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jana za Nejca in prve korake Tudi jaz se pridružujem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:17:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Sem ga imela na sumu, da bo prvi. sej to še ne pomeni da hodi, ampak je blizu a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?