Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem pod tuš in pridem nazaj. pa ne preveč vode pa žajfe porabit Nisem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo ene so takšne samo čisto črne drugih pa ne najdem na netu Ej, vedla sem katere
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Sem ga imela na sumu, da bo prvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:44:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:47:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo? za enkrat je bolje in hodi na fizoterapijo , upam sam da ji spet kej ne zašteka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:48:10
|
|
|
|
barbaw
|
Jana malo pomoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:49:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju Isto ko pri nas, le da je šel od atija k meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:49:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju a sta ujela kako slikico ali posnetek. men je ratal pri marku 3slikice vstane,hodi in doseže pivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:49:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo? za enkrat je bolje in hodi na fizoterapijo , upam sam da ji spet kej ne zašteka Mene pa ful trga danes v kolenu. Me že x let ni tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:50:33
|
|
|
|
barbaw
|
Grem pred tv. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:54:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer ste ble pridne pa kaj vaš čist cufa ali je krivo vreme . se ne oglasim en dam pa se mi skor sam ko se spomnim kje sem ostala tako da res ne mislim Vse za nazaj brat . Drugač Filip je že panča , danes je bil kar priden, ker smo kar cel dan preživela pri babici, ki ga je celo 2-krat uspavala brez nošenja , ji ga kar pustim, da se navadi reda pri spanju za babi Kako pa je z njeno nogo? za enkrat je bolje in hodi na fizoterapijo , upam sam da ji spet kej ne zašteka Mene pa ful trga danes v kolenu. Me že x let ni tako. mogoče sprememba vremena ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:54:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Grem pred tv. Nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:54:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:55:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Tudi jaz grem v pančevo deželo. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana malo pomoči. vauuuu hude , samo jaz nimam več samozavesti s to postavo za kaj tekega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:56:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi jaz grem v pančevo deželo. Nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 20:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi jaz grem v pančevo deželo. Nočko Škoda,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma ej a se dobiva nekje v Logatcu pa greva skupej, jz tudi še nisem bila pri njej doma. bova dve blondinke skup iskale, ni da najdeva no ja, čeprav od včeraj nisem več ravno blond OPA a smo izgubili še eno blondinko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:02:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Sem vam pozabila povedat, da včeraj ko sem bila v službi, me je en sodelavec vprašal KVA A SI SPET NOSEČA, AL KAJ , sem ga tolk napizdila, da je kar utihnil seronja To je pa res nesramnost brez primere.Ti frdamani. Nekdo ima preveč časa-član od 5.3.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?