dskubin
|
Žiga - vse najboljše! Pikapola, a ti pa z obema v trgovino.. Jaz sama ne grem z brino user posted image Ne vem, a je nas otrok res tak hiperaktivc, ampak shoping z njo ni mogoc. Sploh. Ok, ce je v vozicku in ima zemljo v roki, pol se lahko sprovede un ta kratek. Ce greva pa v tedensko nabavko, pa je zmeraj! kriza. Javi, kdaj bos v LJ, bi jaz tud prisla, ce bo zdravje ok. user posted image Jst tut grem z obema, je pa daleč od tega, da uživam. Z vsakim posebej je hudo, z obema je isto hudo, ni hudox2 al pa na2 . Kot sem že rekla, se predvsem veeeeeeeeeelikooooooooo manj sekiraš - ravno meni do Đevđelije, če sta oba na tleh pa trgovino pucata - ponavadi me reši unih groznih pogledov mimoidočih takrat, ko pridemo do kruha (btw - sej veš, morš it čez celo trgovino, da do tja prideš), kjer dobita vsak eno žemljico al pa rezino kruha, pol, ko pa pridemo še do soka, sem pa itak rešena pranje zob - zdej nam kar nekako gre.Če noče, se samo obrnem ven iz kopalnice in rečem, da ji bojo črvički pojedli (ko je pa Draž imel muhe, smo mu pa slike na netu kazali - une piškave zobe, ko v ustih nič več ni). Takoj priteče in prosi, da ji pomagam. Smo pa z Diti imeli jok in prepiranje vsak večer, več kot eno leto. Ona bi sama, pa držanje ust skupaj - ni pomagalo nič, ne 2 ščetki, ne velika ščetka, ne pesmice. Sem ji mogla z rokami usta džat narazen (včasih sva mogla bit oba, en da je usta držal, en, da je ščetkal . Ji dam na ščetko ravno zrno paste (sama isto da tubo kar v usta in bi naenkrat vse izsesala) in pol ona sama malo ščetka in grize (to mi gre ful na jetra, ker se je zgleda navadla od brata, on naredi iz ščetke tako čudo s tem grizenjem, da moram vsak teden menjat ), pol pa jaz dokončam. Ji pa nič veš paste ne dodajam, ostane vseeno dovolj v ščetki. Pa pljuvamo v prazno, ker peno najrajši požre - če ji stalno ne stojim za vratom in govorim pljuni, pljuni - gre vse dol). jasna - super za vas, da jo je Jure tako lepo sprejel. Upam, da tako ostane! Čakamo slikce. Ej, pa ne pozabi počivat dež - ja, tudi gremo ven. Sej ni važno, če so luže prjatlce, važno, da vražički uživajo. Se pa ne spravljamo nikamor daleč od hiše, ker imamo tudi izkušnje plavanja v velikih lužah, pa gre pol vse notri pri vratu, kljub titim dežnim hlačam
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.3.2009 16:31:32 >