![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 12:20:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute nic, punce, letim po domna u solo, pol pa akcija! lepo se mejte enako tudi ti...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 12:21:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Logatec 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Cerknica 2 21.8. Ljubljana Janja* 37 Logatec 3 31.3. Postojna Buksi 26 Logatec 0 18.3. Postojna copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana RODILE SO IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 12:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jaz že imam pospravljeno , ja miska jaz se že zjutraj prc lotim in lepo počas pospravljam, ker preveč hitet ne smem tako da lepo počas in na izi, kuker kaj preveč prehitevam, me pol cel dan zvija za popi..... tako da pol ležim in nisem za nikamer najraje pa pospravljam ob četrtkih, da imam pol cel vikend frej in če nam paše pol lahko kam gremo, no ja zdaj ne ampak tako drugače, pa še moja taščica ob četrtkih pospravlja tako da obe skup posprave in je cela hiška v škatlici
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
tuki ni pa nobene
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute evo mene nazaj..... gantar, ce lahko vprasam: v katerem tednu pa se je rodil tvoj angelcek? Moj se je rodil v 22 tednu. Ta prvi pa v 17 tednu.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kolk ste vse pridne. Me se pa še kuhat ne da . Ampak sem že jedla. Ješrenj sem imela, ga je teta skuhala, k živi spodaj. Še sreča, ker mi štedolnik neki ne dela, pol se je pa glih dons na javil, da ga pride popravt. In je rekel, če sem kaj kuhala na njem, pol ne bo nič rihtal. Tak imam pa srečo in nisem nič kuhala in je plošča hladna . Sicer se pa spravljam dnevno posesat, pa jo imam takože od zjutraj. Sesalec tam, mene pa ni tam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:41:59
|
|
|
|
Dudica1
|
GANTAR tud men se nč ne da tud kuhat ne...samo men ne bo noben drug skuhal... pa kar naj ti popravi ploščo da vama boš lahko kaj dobrega pripravljala...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
saj boš že pospravla saj jaz tud ne bi pa je tašča začela pol sem pa še jaz no grem kuhat kosilo, se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:55:01
|
|
|
|
buksi
|
Ojla, sem že nazaj. joj ta dež. Sicer pa je ekg ok tak da me ni treba nič skrbet. je bla zdravnica ful prjazna. Jz sem pa že pojedla. sem se danes kr pr mami najavla. Za mojega bom pa že kej najdla pol. Sem pa čist crknjena tako da bom verjetno šla kar malo spat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 13:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
oila, tudi mene za momentek, da vas pozdravim, zdaj pa zakurbljam in se ne ustavim, dokler ne bo vse postimano vsaj za silo! GANTAR: ojoj, groza. ampak moram rect, da tako pozitivnega cloveka in s tolko moci, se nisem srecala. res super, da znas se vedno pozitivno gledat na vse okoli nas in da sprejmes, kar se ne da spremeniti!res, dobra si, pa drzim pesti, da vama naslednjiv usppe 100%!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 14:39:09
|
|
|
|
Dudica1
|
BUKSI lepo slišat da je vse vredu... MISKA no pol pa kar vpreži konje in na delo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene kosilo kuhano, pojedli smo tud, posodo pa možek pospravlja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
štedilnik uštiman zdej si bom pa lahk kavo skuhala, prej sem mogla na ta velik plin dat, ker je ta mal štekal. Evo, še za vas Ker pa vem, da kavice glih ne smete pit, vam pa še čaj skuham. Ker pa zraven pašejo še piškotki, jih kar vzemite:
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa na delo. Še prej me pa še nekaj zanima. A katera pozna živalce po imenu morska svinjica al pa mosrski prašiček? To so ene male nagravžne žuželke. Če jih katera pozna, a mogoče ve, kak se jih znebit? Ker men se bo zrolalo zaradi njih. Vsak dan ena ali dve v stanovanju (v dnevni sobi). Zunaj na travniku jih je polno in pol kr not prilezejo, po steni in ker okna ne dihtajo čist, še not pridejo Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Zdaj pa na delo. Še prej me pa še nekaj zanima. A katera pozna živalce po imenu morska svinjica al pa mosrski prašiček? To so ene male nagravžne žuželke. Če jih katera pozna, a mogoče ve, kak se jih znebit? Ker men se bo zrolalo zaradi njih. Vsak dan ena ali dve v stanovanju (v dnevni sobi). Zunaj na travniku jih je polno in pol kr not prilezejo, po steni in ker okna ne dihtajo čist, še not pridejo Hvala za pomoč! a imaš vlažen prostor? jaz sem se jih rešila z pobiranjem vlage iz prostora, drugače pa ne vem kako bi se jih rešila, vprašaj kakšnega cvetličarja ali pa vrtnarijo, mogoči bi oni kaj vedeli aja super da imaš popravljen štedilnik, kdo ti ga pa je popravljal? pridem lahko zdaj na kavo, no ja ko bom lahko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Prostor ni tolk vlažen. Bolj je vlažno zunaj. Pred bajto jih je ogromno. Je teta rekla da so od takrat, ko so cesto zrihtal in so (ljudje kokr so pametni in žleht) jo obrnili tako, da direkt vsa voda k nam teče v hišo. In je grozno. Prej je kontra tekl, k sosedom, k so imeli uštiman jašek in vse. Pr nas pa ni nič uštimano in tak je nastalo to. Bom mogla pol res kakega strokovnjaka vprašat. Na kavo pa lahk prideš zdej! Uštimal pa mi jo je tist, k v Logatcu to rihta. Ne bom reklame zanj delala .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ma tojk dež pada da se mi ne da it nikamer bom pol pršla ko bom na porodniški in bom lahko hodila kamor bom hotela zdaj ko sem pa na bolniški, bom pa kr doma gantar: a boš 14.3. šla kaj na gregorjev sejem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej vem pol kdo je to, men ga je tud on zrihtav ampak ne štedilnik, pomivalni stroj mi je mulc vrata razlomu, pa je šlo 100€
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 15:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmmmmmmmmmmm, hvala za piskote, gantar....jst sem si kar kavico natocila in evo! zdaj se mi s5 nic ne da, ker sem se poslastic najedla jst poznam samo morskega prasicka, kot domaco zivalico....za te žuže pa se nisem slisala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 16:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, letim naprej delat....zdaj sem u feelingu in me 100 konjev ne ustavi!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 16:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sej jaz jih sploh ne znam upisat so žuželke take mickane prov nagravžne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 16:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ok, letim naprej delat....zdaj sem u feelingu in me 100 konjev ne ustavi! dela se dopoldne popoldne pa počiva
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 16:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da bom šla mal pogledat na gregorjev sejem. Če ne drugega naše kleklarce. Sam sama nisem še tolk dobra, da bi lahk dala kaj na raztavo. Pa še velik sem manjkala . Jst sm pa dala 50 €. Denar kar gre . Zdej sem zunaj pošpricala z ridom. Pa mal okol okna, zdej me pa zebe, ker sm mogla okn pustit odprt, da se ne zastrupim . Zdej si upam mal šrpicat, ker prej k sem bila sem sam k sem jih zagledala . Sam niso izginile, jih je moral možek pokončat. bljek joj, k bi bil to tak prašiček Pa ni miškica. Prav nagravžen je. Tak siv, z veliko nogic in tipalke ima. In zvije se v kuglico. bljek
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 16:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
a kleklaš! pol pa verjetno poznaš........... ti pošljem na zs
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 16:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka ... zs sem ti poslala aja, cveka, a poznaš še kakšen drug izraz za te nagravžne svinjice?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.