Nejka23
|
Zdravo punce! Evo,pa se zopet malo javljam... Jaz ne vem, naš Jaka je zadnje dni tak tečko,da kr joij...Nič mu ne paše, ne spanje,,,bi jedel malo,pa mu naredim, nekaj žličk in je že dovolj,gremo dalje... Po moje so zobki,včeraj sem ga namazala s Calgelom,je bil kr malo boljši...Pa opazila sem, da kr za mano čekira,me mora imeti na vidiki, če ga malo pustim v varstvu,se potem tako zarine vame, da bi me kar pojedel No, itak da se cela scedim Včeraj je bil pa revež tako bogi, da sem tudi jaz zraven jokala,tako se mi je smilil...Še nikoli,ampak res nikoli ni imel krčev-kolik,včeraj pa sem po kosilu pojedla nekaj jagod s smetano,pa je bil potem tak jok, kričanje, ves rdeč je bil v obrazek,pa take krokodilje solze... Ne bom več jagod jedla,dokler dojim, sem si obljubila...Revcek je bil čisto hin na koncu...Ko pa ga je spustilo,je bil zopet stari Jaka ... Danes je bil 3.cepljen,je kar dobro prestal.Edin očke ima vnete,sva dobila Bivacyn mazilo. Mere pri 6 mes in 12 dni - 8215g, 67 cm,obseg glavice 45cm. Kotali se samostojno,sedimo se ne,na rokice se se ne opiramo, uvajamo GH in nam gre zelo počasi...Edina stvar,ki jo je z veseljem pomljaskal je kašica Hipp jabolko z rižem (to govorim o nekaj žličkah ) in pa polenta na vodi kuhana pa potem zmešana z mojim mlekom...Vse ostalo kar ven pljune Poskusila sva krompir,korencek,bučke,polento,jabolko,hruško,banano...Aha,pa milupino kašico - gres. Toliko da se vam javim,saj vas preberem,potem pa časa zmanjka za komentirat... A katera od vas tukaj na forumu gradi??? Men se bo zrolalo od tega teženja arhitektu,še zdej nimamo nič,nobenega dovoljenja, nateguje naju že od decembra...Vsi njegovi roki so že potekli... Poleg tega bi pa še taščo in tasta poslala nekam, ne dasta enega okna stran,pa bomo zaradi njiju ob pol metra spalnice Zato da bo mela vse pod kontrolo,kaj se dogaja pri nas...Ahhh....sej bo....Sem že zašla nekam kar ne bi smela... Pa včeraj me je klicala iz sluižbe glavna sestra, imajo kao neko ocenjevanje, ampak nobena od deklet ne ve zato, sam men je dan pokvarla...In me ocenila z oceno 3 In potem mi reče,da nej kar povem če se ne strinjam z oceno in sem rekla da se ne, ker sem očitno edina budala,ki je hodila iz bolniške v službo nekaj predavat,zato da niso drugih najemali in jim plačevali...Res sem se kar zjokala,ko sem odložiča tečefon...Nič nisem vredna tam,res ne...Pa tako sem se vedno trudila... Ah...bo treba nkej drugje poiskat,pa bo... Nič....grem, da ne bom morila tukaj gor...Sja si pravim - važno,da imam dva zdrava otročka in ljubečega moža,češrav je tako malo doma... Sej bo enkrat bolje... Pa lep dan kljub dežju !!!!!