Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:24:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. no da povem: sem skuhala kosilo, vmes še malce vabila delala, Manci naredila kosilo in jo nahranila, pojedla kosilo, vse pospravila po kosilu, kavo skuhala, se z Manco igrla, sedaj se pa ati z njo ukvarja, tako A SEM LAHKO PROSIM MALO NA RR ej morva pazit, da ne bojo samo pikapolonice in tweteey na desni strani
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:24:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bay, bay se tipkamo zvečer Pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:24:53
|
|
|
|
Naty*
|
Oj bejbe! Vidm, da so bli spet obiski na hroščkih ...ah ja enim je res dolgčas pa se morjo vtikat v stvari, ki jih figo brigajo. Sm pršla pogledat, kolk vas ju3 pride na čvek . No sej je ss že vse napisala, ob 10.00 se vidmo, če bo kera kej prej tud ni panike. Glede parkinga prosim, če parkirate ob živo mejo, mislm, da gredo celo trije avti en za drugim v vrsto, en avto se pa lahk parkira še zgori ob cesto na tlakovce. No pa sej se bomo zmenle, ko pridete. Se vidimo jutri!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:25:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat Fajn se spočij
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:28:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
grem kofe pit, če smem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:30:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** grem kofe pit, če smem Jaz še ga od prej pijem, je že mrzel, ampak kljub temu dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:30:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj bejbe! Vidm, da so bli spet obiski na hroščkih ...ah ja enim je res dolgčas pa se morjo vtikat v stvari, ki jih figo brigajo. Sm pršla pogledat, kolk vas ju3 pride na čvek . No sej je ss že vse napisala, ob 10.00 se vidmo, če bo kera kej prej tud ni panike. Glede parkinga prosim, če parkirate ob živo mejo, mislm, da gredo celo trije avti en za drugim v vrsto, en avto se pa lahk parkira še zgori ob cesto na tlakovce. No pa sej se bomo zmenle, ko pridete. Se vidimo jutri! Uživajte na čveku
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:31:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** grem kofe pit, če smem Jaz še ga od prej pijem, je že mrzel, ampak kljub temu dober jaz pa si grem skuhat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:31:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. no da povem: sem skuhala kosilo, vmes še malce vabila delala, Manci naredila kosilo in jo nahranila, pojedla kosilo, vse pospravila po kosilu, kavo skuhala, se z Manco igrla, sedaj se pa ati z njo ukvarja, tako A SEM LAHKO PROSIM MALO NA RR ej morva pazit, da ne bojo samo pikapolonice in tweteey na desni strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:32:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja 4. Srčekgill in Vid ?? ni še 100% Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma Ti samo zrihti avto, do nje se pride tik tak Bi bilo pa lepo, če bi te končno videle v živo Ja jst bi vas tud FULLLL rada spoznala v živo, posebej pa vaše otročke. ja pol pa pridi, če nimaš prevoza se zmeni z kasso ali sesil Bo,bo prevoz....mogoče pridem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:36:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj bejbe! Vidm, da so bli spet obiski na hroščkih ...ah ja enim je res dolgčas pa se morjo vtikat v stvari, ki jih figo brigajo. Sm pršla pogledat, kolk vas ju3 pride na čvek . No sej je ss že vse napisala, ob 10.00 se vidmo, če bo kera kej prej tud ni panike. Glede parkinga prosim, če parkirate ob živo mejo, mislm, da gredo celo trije avti en za drugim v vrsto, en avto se pa lahk parkira še zgori ob cesto na tlakovce. No pa sej se bomo zmenle, ko pridete. Se vidimo jutri! Uuuuu, če prideva ( k sva "nova"), bo parking na tlakovcih lohk moj? hehehehe (đoke). Drgač pa ko/če prideva, Naty* te
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:39:48
|
|
|
|
špelin@
|
Uživajte jutri na čveku pri Naty*!!!!!!!!! Jaz bom pa drugje kofetkala in čvekala Kar pomeni, da dopoldne ne bo nonstop majčic na desni strani Razen če se bodo ostale bolj greble
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.3.2009 16:40:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:44:23
|
|
|
|
hijenca
|
Ja halo! Enkrat me par ur ni, pa je tu tako zanimiva debata, da sem sedaj vse za nazaj prebrala. Midva Z Vidkom sma mogla iz hiše, ker se mi je že mešalo, sedaj pa mali spi in sem imela čas brat. Vidim, da smo imele visok obisk, lukrecija dobrodošla, ampak raje ostani na svoji temi, nas pa pusti pri miru, ker očitno ti gremo v nos. Zdaj pa si moram nekaj za jest nardit, ker še nisem imela kosila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:44:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš jst tudi, moj pride, se naje in gre naprej... Nejc me je pa spet razjezil, mu naredim za jest in noče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:46:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uživajte jutri na čveku pri Naty*!!!!!!!!! Jaz bom pa drugje kofetkala in čvekala Kar pomeni, da dopoldne ne bo nonstop majčic na desni strani Razen če se bodo ostale bolj greble Ja seveda, bom se sama s sabo pogovarjala, če ne bo nobene. Bom imela večje število postov
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:49:58
|
|
|
|
sesil
|
jana zdej sem mojemu kazala kako nejc šiba s hoduljico (tako ima naša), pa je prašu če je tvojemu prav ker kaže noge celemu svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 16:51:00
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš jst tudi, moj pride, se naje in gre naprej... Nejc me je pa spet razjezil, mu naredim za jest in noče. aneja pa danes končno je. včeraj je bla pa na djeti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:00:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana zdej sem mojemu kazala kako nejc šiba s hoduljico (tako ima naša), pa je prašu če je tvojemu prav ker kaže noge celemu svetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:00:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja halo! Enkrat me par ur ni, pa je tu tako zanimiva debata, da sem sedaj vse za nazaj prebrala. Midva Z Vidkom sma mogla iz hiše, ker se mi je že mešalo, sedaj pa mali spi in sem imela čas brat. Vidim, da smo imele visok obisk, lukrecija dobrodošla, ampak raje ostani na svoji temi, nas pa pusti pri miru, ker očitno ti gremo v nos. Zdaj pa si moram nekaj za jest nardit, ker še nisem imela kosila. Super, da sta šla malo ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:00:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naš ati je že doma, AT pančka, jaz pa grem malo počivat sem ti fouš jst tudi, moj pride, se naje in gre naprej... Nejc me je pa spet razjezil, mu naredim za jest in noče. aneja pa danes končno je. včeraj je bla pa na djeti. , Aneja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:01:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mene. no da povem: sem skuhala kosilo, vmes še malce vabila delala, Manci naredila kosilo in jo nahranila, pojedla kosilo, vse pospravila po kosilu, kavo skuhala, se z Manco igrla, sedaj se pa ati z njo ukvarja, tako A SEM LAHKO PROSIM MALO NA RR ej morva pazit, da ne bojo samo pikapolonice in tweteey na desni strani Opsa, preveč maham tam na desni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf mate pestro dons . Jest pa Gaja se pa še kr potepava,trenutno sva pri naših
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa nove slikce mam pod tickerjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
bla bla bla kje pa ste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 17:04:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana zdej sem mojemu kazala kako nejc šiba s hoduljico (tako ima naša), pa je prašu če je tvojemu prav ker kaže noge celemu svetu psssssssssssst ne ve da sem dala video gor
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?