Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spomnim se, da je enkrat ena pisala, da je visel košček "mesa" z dlesni, ko so zobki rastli. Kaj je bilo potem s tem? Maji tudi malo visi dol, pa 2. spodaj ji prebija, zato imamo totalno štalo. Pa še to prekleto vreme. To je bilo pa kolikor se spomnem pri Žankotu , mislim pa da se je samo od sebe umirilo Ja pri Žanu. Mala ti imaš pa dober spomin ja itak, velika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:56:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne???????????????????? Zaradi tega, ker se preveč sekiraš. da je lepo jedla Kako bi bilo lepo, da bi bila taka kot moj, ki mu vse dol binglja Saj se jaz tudi preveč sekiram samo ne zaradi hranjenja, vse drugo pa ....... ni za govorit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:56:13
|
|
|
|
sesil
|
a jutri je čvek pri Žanu? nisem brala včerajšnjih postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:56:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spomnim se, da je enkrat ena pisala, da je visel košček "mesa" z dlesni, ko so zobki rastli. Kaj je bilo potem s tem? Maji tudi malo visi dol, pa 2. spodaj ji prebija, zato imamo totalno štalo. Pa še to prekleto vreme. To je bilo pa kolikor se spomnem pri Žankotu , mislim pa da se je samo od sebe umirilo Ja pri Žanu. Mala ti imaš pa dober spomin ja itak, velika
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:56:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a jutri je čvek pri Žanu? nisem brala včerajšnjih postov Ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:58:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spomnim se, da je enkrat ena pisala, da je visel košček "mesa" z dlesni, ko so zobki rastli. Kaj je bilo potem s tem? Maji tudi malo visi dol, pa 2. spodaj ji prebija, zato imamo totalno štalo. Pa še to prekleto vreme. To je bilo pa kolikor se spomnem pri Žankotu , mislim pa da se je samo od sebe umirilo Ja pri Žanu. Mala ti imaš pa dober spomin ja itak, velika Sem kar vedela, kakšen bo odziv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:58:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ojla.... evo moja sitnca spi cca. pol ure. madona jz bom en dan živčnga fasala zaradi tega njenega nespanja. zaspana da je groza, sam spat ne.....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:58:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil a jutri je čvek pri Žanu? nisem brala včerajšnjih postov Ne vem a ni naty predlagala za jutri? al sem jaz kaj zamešala? kasso mi je tudi rekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:59:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne???????????????????? Zaradi tega, ker se preveč sekiraš. da je lepo jedla Kako bi bilo lepo, da bi bila taka kot moj, ki mu vse dol binglja Saj se jaz tudi preveč sekiram samo ne zaradi hranjenja, vse drugo pa ....... ni za govorit. Zaradi česa se pa ti sekiraš? Nisem dobila občutka, da te kaj fajn gane, razen "primankljaj denarja"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:00:10
|
|
|
|
Estrella*
|
edina: kako je z vrtcem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:00:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo moja sitnca spi cca. pol ure. madona jz bom en dan živčnga fasala zaradi tega njenega nespanja. zaspana da je groza, sam spat ne..... ma sej smo vse približno na istem, sam alja se mame usmili. no, manca ima še zlato pravila:rana ura , zlata ura.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:00:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne???????????????????? Alja!!! naša bi pa tanovem spet pila AM vsej 3x na dan ajoj kdaj bo moja Manca spala do 9ih zjutraj??? če spi do 6ih sem najbolj srečen človek
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:00:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil a jutri je čvek pri Žanu? nisem brala včerajšnjih postov Ne vem a ni naty predlagala za jutri? al sem jaz kaj zamešala? kasso mi je tudi rekla Ja je rekla, samo nič ni potrjeno, oz. vsaj ne vem, da bi bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:01:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela? kaj pa vem, kakšno bolj dinamično delo, ne v pisarni. res lahko ti samo povem, da zaenkrat mi je kul v pisarni, mi je fajn ko pridem domov in me noge ne bolijo, saj cel šiht sedim, samo zato pa zna glava trpeti, pa ne od dela, bolj od težkih sodelavcev a si na ekonomsko šolo hodila? na upravno, in zdaj sem na upr. fakulteti, samo imam še kar precej dela , pa trenutno ni denarja edina, a hodiš v lj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:01:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 in pol se me pritožujemo... Meni ne odpre Čaka na obdelavo men tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:01:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne???????????????????? Alja!!! naša bi pa tanovem spet pila AM vsej 3x na dan ajoj kdaj bo moja Manca spala do 9ih zjutraj??? če spi do 6ih sem najbolj srečen človek Naša ga tud 3x pije, če ne je sadja 4x. Pa mi to ni nič všeč. Sdedaj veliko več mleka donka, kot takrat ko bi ga mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:02:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz bom pop , ponoči ne spat, pa zdaj sem se pol ure zaj.e.bavala z njo pa noče spat , kar se spanja tiče res nimam živcov, še posebaj ko je zaspana pa protestira!!! podpišem!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:03:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil a jutri je čvek pri Žanu? nisem brala včerajšnjih postov Ne vem a ni naty predlagala za jutri? al sem jaz kaj zamešala? kasso mi je tudi rekla Ja je rekla, samo nič ni potrjeno, oz. vsaj ne vem, da bi bilo aaa, pol ga odpade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:03:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne???????????????????? Alja!!! naša bi pa tanovem spet pila AM vsej 3x na dan ajoj kdaj bo moja Manca spala do 9ih zjutraj??? če spi do 6ih sem najbolj srečen človek Naša ga tud 3x pije, če ne je sadja 4x. Pa mi to ni nič všeč. Sdedaj veliko več mleka donka, kot takrat ko bi ga mogla naša ga je sedaj že nekaj časa pila samo pred spanjem, sedaj pa ga je že par noči zapovrstjo pila, da sem jo lahko nazaj uspavala, ker drugače bi ona bila kar pokonci, pa še dopoldan predn gre spat hoče obvezno mleko, drugače se pa dere kot jesihar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:04:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo moja sitnca spi cca. pol ure. madona jz bom en dan živčnga fasala zaradi tega njenega nespanja. zaspana da je groza, sam spat ne..... jaz se ti kar pridružim, le da ga bom jaz zaradi sitnobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:04:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne???????????????????? Zaradi tega, ker se preveč sekiraš. da je lepo jedla Kako bi bilo lepo, da bi bila taka kot moj, ki mu vse dol binglja Saj se jaz tudi preveč sekiram samo ne zaradi hranjenja, vse drugo pa ....... ni za govorit. Zaradi česa se pa ti sekiraš? Nisem dobila občutka, da te kaj fajn gane, razen "primankljaj denarja" Mene marsikaj gane. Samo nikoli ne pišem o tem. Od vremena, Jake, mačk, ki mi serjejo po gredi, Jakovi hišici, ....., neumnosti sorodnikov, mojega, ...... Je kar veliko stvari, ki me ganejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:04:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. A sta se najina zmenila? Pri nas sem jo samo jaz nosila, pa lažja je od Gregija. Zaspala sem pa nekje ob 2.20. HB, nisem tako polomljena. Ponoči sem pa bila . barbaw, jaz več ne vem, kaj naj....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:05:41
|
|
|
|
sesil
|
naša že kaže konkretno trmo in se prav zanalašč dere. nobene solze, sam vrišč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:05:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo moja sitnca spi cca. pol ure. madona jz bom en dan živčnga fasala zaradi tega njenega nespanja. zaspana da je groza, sam spat ne..... ma sej smo vse približno na istem, sam alja se mame usmili. no, manca ima še zlato pravila:rana ura , zlata ura. jo bo minilo ko bo šla v šolo. Takrat bo pa pravilo: čim dlje in po možnosti brez teženja "ta starih"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:06:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. A sta se najina zmenila? Pri nas sem jo samo jaz nosila, pa lažja je od Gregija. Zaspala sem pa nekje ob 2.20. HB, nisem tako polomljena. Ponoči sem pa bila . barbaw, jaz več ne vem, kaj naj.... Če bi bile kje bližje, bi se lahko zjokale druga drugi, ker jaz tudi ne vem več kaj bi. Najhuje pa je, da je tudi čez dan tako obupna, da je groza. prej sem jo še čez dan nekako prenašala, zdaj pa ..... Ponoči sem študirala iz obupa s čim naj mojega vžgem. Če bi ga, bi mi bilo oproščeno zaradi zmanjšane prištevnosti.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?