Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:15:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota... ma je faca . tako zobno ščetko imamo mi, pa jo tudi samo gloda. a kaj umivaste zobke? tako resno, s ščetko. midve večkrat probava. je pa ravno danes razlagala med.sestra, da je dovolj, če npr. z belo gazico umiješ zobke v smeri rasti. ščetka bi se naj pričela uporabljati nekje pri 8ih zobkih, prej ni potrebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:15:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani OMG
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:15:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani joj, držim pesti da bo vse karseda vredu . groza res groza ojoj, verjetno še nič krivi. upam da bo vse ok z njima.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič ti potem spadaš v moj klub , bomo se me dobile med tednom, saj veš naslednji teden imam avto Hmmmmm, a do Godoviča se pa ne moreš primajat Huda! sem bolj ciljala na to, da bomo skupaj šle , saj veš jaz imam zdaj velik avto, pa bomo šle kar z mojim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:18:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos joj suzy tvojo miškica je pa tako moji AT podobna , sej ne moreš verjet , povem mi a v službi te nič ne čekirajo, mislim to, da si lahko na RR? Jaz prej pred sem imela svojo pisarno in sem lahko počela mkar sem hotla, samo mislim da bo zdaj druga pesem, še posebej zato ker sta obe sodelavki prave KAČE , sem imela že prej slabe izkušnje z nijima, se kar bojim kako to zgleda ko ti nekdo kar naprej buli v računalnik glede na to, da nas tu ni preveč (7), niti ni kontrole. vsak ma svoje delo v svoji pisarni. glede na to da imam pretežno računalniško delo, pa tudi nihče ne opazi, če tu in tam skočim vas pozdravit
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:20:23
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota... ma je faca . tako zobno ščetko imamo mi, pa jo tudi samo gloda. a kaj umivaste zobke? tako resno, s ščetko. midve večkrat probava. je pa ravno danes razlagala med.sestra, da je dovolj, če npr. z belo gazico umiješ zobke v smeri rasti. ščetka bi se naj pričela uporabljati nekje pri 8ih zobkih, prej ni potrebe midve sedaj umivava z unim zajčkom prav za zobe, pa je z njim prijateljica sam dokler ni v ustih. ko pa mal podrgnem po zobku z ušesom pa ga ne mara več .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos joj suzy tvojo miškica je pa tako moji AT podobna , sej ne moreš verjet , povem mi a v službi te nič ne čekirajo, mislim to, da si lahko na RR? Jaz prej pred sem imela svojo pisarno in sem lahko počela mkar sem hotla, samo mislim da bo zdaj druga pesem, še posebej zato ker sta obe sodelavki prave KAČE , sem imela že prej slabe izkušnje z nijima, se kar bojim kako to zgleda ko ti nekdo kar naprej buli v računalnik glede na to, da nas tu ni preveč (7), niti ni kontrole. vsak ma svoje delo v svoji pisarni. glede na to da imam pretežno računalniško delo, pa tudi nihče ne opazi, če tu in tam skočim vas pozdravit superca jaz bom po novem imela monitor ravno k vratom obrnjen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos joj suzy tvojo miškica je pa tako moji AT podobna , sej ne moreš verjet , povem mi a v službi te nič ne čekirajo, mislim to, da si lahko na RR? Jaz prej pred sem imela svojo pisarno in sem lahko počela mkar sem hotla, samo mislim da bo zdaj druga pesem, še posebej zato ker sta obe sodelavki prave KAČE , sem imela že prej slabe izkušnje z nijima, se kar bojim kako to zgleda ko ti nekdo kar naprej buli v računalnik glede na to, da nas tu ni preveč (7), niti ni kontrole. vsak ma svoje delo v svoji pisarni. glede na to da imam pretežno računalniško delo, pa tudi nihče ne opazi, če tu in tam skočim vas pozdravit superca jaz bom po novem imela monitor ravno k vratom obrnjen že zdaj razmišljam, kako bom zabušavala v službi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:22:40
|
|
|
|
sesil
|
edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:23:59
|
|
|
|
suzy85
|
in pol se me pritožujemo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:24:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:25:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos joj suzy tvojo miškica je pa tako moji AT podobna , sej ne moreš verjet , povem mi a v službi te nič ne čekirajo, mislim to, da si lahko na RR? Jaz prej pred sem imela svojo pisarno in sem lahko počela mkar sem hotla, samo mislim da bo zdaj druga pesem, še posebej zato ker sta obe sodelavki prave KAČE , sem imela že prej slabe izkušnje z nijima, se kar bojim kako to zgleda ko ti nekdo kar naprej buli v računalnik glede na to, da nas tu ni preveč (7), niti ni kontrole. vsak ma svoje delo v svoji pisarni. glede na to da imam pretežno računalniško delo, pa tudi nihče ne opazi, če tu in tam skočim vas pozdravit superca jaz bom po novem imela monitor ravno k vratom obrnjen boš mogla pa doma več čvekat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:25:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani Groza
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, .....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:26:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota... ma je faca . tako zobno ščetko imamo mi, pa jo tudi samo gloda. a kaj umivaste zobke? tako resno, s ščetko. midve večkrat probava. je pa ravno danes razlagala med.sestra, da je dovolj, če npr. z belo gazico umiješ zobke v smeri rasti. ščetka bi se naj pričela uporabljati nekje pri 8ih zobkih, prej ni potrebe midve sedaj umivava z unim zajčkom prav za zobe, pa je z njim prijateljica sam dokler ni v ustih. ko pa mal podrgnem po zobku z ušesom pa ga ne mara več . Men je tud tašča ( je asistentka zobozdravnice) rekla, da naj prej z gazico umivava, lohk pa tud s ščetko. Vid ma rajš ščetko, že od kar je dubu zobke si umivava. In on vsakič pokaže v kopalnici proti ščetki, da je treba umit zobke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:27:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota... ma je faca . tako zobno ščetko imamo mi, pa jo tudi samo gloda. a kaj umivaste zobke? tako resno, s ščetko. Umivamo ja, če mami ne pozabi , pa mi lepo pusti
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:27:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 in pol se me pritožujemo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:29:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:30:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem Velja. Ti si na vrsti za 17.del, če pa Srčekgirll zavrne ponudbo pa že za 16. A bo v redu? Pa lepo, da si se sama javila. Jst rade volje prepustim kateri drugi da odpre nov del. Pa tud ne vem kok se to nardi. Odprt že znam novo temo, sam, kaj se kopira seznam al kako gre drgač to? Tudi jaz ne znam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota... ma je faca . tako zobno ščetko imamo mi, pa jo tudi samo gloda. a kaj umivaste zobke? tako resno, s ščetko. Umivamo ja, če mami ne pozabi , pa mi lepo pusti vse že pridno umivate, mi pa še nič , mi se z zobno ščetkico samo igramo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:33:21
|
|
|
|
nia5
|
Jaz bom pop , ponoči ne spat, pa zdaj sem se pol ure zaj.e.bavala z njo pa noče spat , kar se spanja tiče res nimam živcov, še posebaj ko je zaspana pa protestira!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:34:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem Velja. Ti si na vrsti za 17.del, če pa Srčekgirll zavrne ponudbo pa že za 16. A bo v redu? Pa lepo, da si se sama javila. Jst rade volje prepustim kateri drugi da odpre nov del. Pa tud ne vem kok se to nardi. Odprt že znam novo temo, sam, kaj se kopira seznam al kako gre drgač to? Sezname ponavadi kar naša šefica prekopira. Treba je samo odpret novo temo, ne pozabit pri naslovu na in to je to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:35:04
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro ne, ne, ne boš ostal pokonci... čistimo zobke oz. glodamo ščetko lakota... ma je faca . tako zobno ščetko imamo mi, pa jo tudi samo gloda. a kaj umivaste zobke? tako resno, s ščetko. Umivamo ja, če mami ne pozabi , pa mi lepo pusti vse že pridno umivate, mi pa še nič , mi se z zobno ščetkico samo igramo mi nimamo še nič kaj preveč za umivat. spodnje enkice so pravkar pokukale (14 dni) in se tud sam igramo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz bom pop , ponoči ne spat, pa zdaj sem se pol ure zaj.e.bavala z njo pa noče spat , kar se spanja tiče res nimam živcov, še posebaj ko je zaspana pa protestira!!! Moja je tudi celo noč žurala, no sedaj pa že dobro urco spi , najhuje je to, da so zaspani, pa nočejo zaspat, vragci mali
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?