Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:35:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos evo Čmrlika je dobila delo Ti boš pa na vrsti za Črmliko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:36:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela? kaj pa vem, kakšno bolj dinamično delo, ne v pisarni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:37:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz bom pop , ponoči ne spat, pa zdaj sem se pol ure zaj.e.bavala z njo pa noče spat , kar se spanja tiče res nimam živcov, še posebaj ko je zaspana pa protestira!!! Moja je tudi celo noč žurala, no sedaj pa že dobro urco spi , najhuje je to, da so zaspani, pa nočejo zaspat, vragci mali imajo žurke namesto mamic. ma za 8. marec si moram pa neki privoščit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela? kaj pa vem, kakšno bolj dinamično delo, ne v pisarni. res lahko ti samo povem, da zaenkrat mi je kul v pisarni, mi je fajn ko pridem domov in me noge ne bolijo, saj cel šiht sedim, samo zato pa zna glava trpeti, pa ne od dela, bolj od težkih sodelavcev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos evo Čmrlika je dobila delo Ti boš pa na vrsti za Črmliko upam, da do takrat pozabiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:39:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem Velja. Ti si na vrsti za 17.del, če pa Srčekgirll zavrne ponudbo pa že za 16. A bo v redu? Pa lepo, da si se sama javila. Jst rade volje prepustim kateri drugi da odpre nov del. Pa tud ne vem kok se to nardi. Odprt že znam novo temo, sam, kaj se kopira seznam al kako gre drgač to? Sezname ponavadi kar naša šefica prekopira. Treba je samo odpret novo temo, ne pozabit pri naslovu na in to je to. Prst navzgor je pa tvoj zaščitni znak. Kadar ga vidim, se spomnim nate Kopiram jih zato, ker ve pozabite No, ne vse, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:39:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 in pol se me pritožujemo... Meni ne odpre Čaka na obdelavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:40:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos joj suzy tvojo miškica je pa tako moji AT podobna , sej ne moreš verjet , povem mi a v službi te nič ne čekirajo, mislim to, da si lahko na RR? Jaz prej pred sem imela svojo pisarno in sem lahko počela mkar sem hotla, samo mislim da bo zdaj druga pesem, še posebej zato ker sta obe sodelavki prave KAČE , sem imela že prej slabe izkušnje z nijima, se kar bojim kako to zgleda ko ti nekdo kar naprej buli v računalnik glede na to, da nas tu ni preveč (7), niti ni kontrole. vsak ma svoje delo v svoji pisarni. glede na to da imam pretežno računalniško delo, pa tudi nihče ne opazi, če tu in tam skočim vas pozdravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:40:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič ti potem spadaš v moj klub , bomo se me dobile med tednom, saj veš naslednji teden imam avto Hmmmmm, a do Godoviča se pa ne moreš primajat Huda! sem bolj ciljala na to, da bomo skupaj šle , saj veš jaz imam zdaj velik avto, pa bomo šle kar z mojim Gre se za princip! Koliko časa že govoriš, da prideta z AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:40:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela? kaj pa vem, kakšno bolj dinamično delo, ne v pisarni. res lahko ti samo povem, da zaenkrat mi je kul v pisarni, mi je fajn ko pridem domov in me noge ne bolijo, saj cel šiht sedim, samo zato pa zna glava trpeti, pa ne od dela, bolj od težkih sodelavcev a si na ekonomsko šolo hodila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:41:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos evo Čmrlika je dobila delo Ti boš pa na vrsti za Črmliko upam, da do takrat pozabiš Sem priča in ne bom pozabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 in pol se me pritožujemo... Meni ne odpre Čaka na obdelavo enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:42:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 in pol se me pritožujemo... 100 let nalaga, bom pol pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:42:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič ti potem spadaš v moj klub , bomo se me dobile med tednom, saj veš naslednji teden imam avto Hmmmmm, a do Godoviča se pa ne moreš primajat Huda! sem bolj ciljala na to, da bomo skupaj šle , saj veš jaz imam zdaj velik avto, pa bomo šle kar z mojim Gre se za princip! Koliko časa že govoriš, da prideta z AT ko bo sonček in bomo lahko zunaj, vas pa k meni povabim na coffee, čaj, biškote....mogoče še kaj spečem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela? kaj pa vem, kakšno bolj dinamično delo, ne v pisarni. res lahko ti samo povem, da zaenkrat mi je kul v pisarni, mi je fajn ko pridem domov in me noge ne bolijo, saj cel šiht sedim, samo zato pa zna glava trpeti, pa ne od dela, bolj od težkih sodelavcev a si na ekonomsko šolo hodila? na upravno, in zdaj sem na upr. fakulteti, samo imam še kar precej dela , pa trenutno ni denarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:43:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, kaj pa ti pravzaprav delaš? REFERENT, pravjo mi PISARNIŠKA BABA delam pa vse po vrsti, plače, računi, knjiženje, ..... pridna. sam te nebi dala v te vode delat, mi ne deluješ tak tip - pisarniške babe kam bi me pa dela? kaj pa vem, kakšno bolj dinamično delo, ne v pisarni. res lahko ti samo povem, da zaenkrat mi je kul v pisarni, mi je fajn ko pridem domov in me noge ne bolijo, saj cel šiht sedim, samo zato pa zna glava trpeti, pa ne od dela, bolj od težkih sodelavcev Sedenje povzroča maščobne obloge ravno na tistem delu, kjer se jih ti hočeš znebiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:44:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič ti potem spadaš v moj klub , bomo se me dobile med tednom, saj veš naslednji teden imam avto Hmmmmm, a do Godoviča se pa ne moreš primajat Huda! sem bolj ciljala na to, da bomo skupaj šle , saj veš jaz imam zdaj velik avto, pa bomo šle kar z mojim Gre se za princip! Koliko časa že govoriš, da prideta z AT no zmenjeno prideve res naslednji teden , samo v LJ pa moramo nujno skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:44:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw 10 do 22 sem šla spat, pa še nisem zaspala, Maja pa kriči kot zmešana. Kaj je temu otroku? To še morem komentirat, probaj kroglice, čaj, mleko... Upam da jo hitro mine Nič ni pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:44:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja spi od 11.30h Vstala je pa ob 9h Jedla je celo normalno brez upiranja Upam, da me za kosilo počasti. Včeraj je imela za večerjo juho z nudelčki in zelenjavo in je baje pojedla 230g. Zakaj pri meni ne????????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:44:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. A sta se najina zmenila? Pri nas sem jo samo jaz nosila, pa lažja je od Gregija. Zaspala sem pa nekje ob 2.20. HB, nisem tako polomljena. Ponoči sem pa bila .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:44:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem včeraj dobila nov mobitel in ga je dragi zvečer rihtal in nalagal programe na mojem računalniku, tako, da ni bilo čveka z moje strani. za nov telefon
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:45:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, daj mi povej, kolikokrat tedensko pa ti migaš? In kakšne vadbe obiskuješ? ponedeljek pilates, sreda petek body pump. danes zjutraj pa sem bila pridna, sem vstala, spila 2 dcl grenivke soka, uštimala anejo in jo dala babici za popazit in šla za pol ure teči. (prvič po porodu) sem bla prav zarjavela...ma je šlo brez problema. naslednji teden začnem prav po programu tek - danes sem sam malo testirala.... ne nebenemu povedat, sem zadnja dva dni preveč jedla , danes pa slaba vest Ti si pa res pridna Tudi če si kaj več pojedla, si to ob takem tempu nedvomno tudi skurila. Kolikor sem si zapomnila, trenutno resno migate le 3: ti, Estrella* in jana81. A kateri delam krivico, ker je nisem naštela? A sprehod šteje, če zašvicaš zraven? Če greš v klanec vsaj 30min, potem ja Nimamo klancev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:45:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! sorry To pa vem kako zgleda. Ko sem šla za Andraža kupit stvari sem jih privlekla 5 , vmes pa še 10 za Aljo, ki pa sploh nisem imela namena kupovat Tako je to pri oblekah; za punčke ogromno, za fante pa nekaj srednjega , če imaš srečo Na tole se moraš kar navadit. Za fantke je vedno manj izbire. Ne vprašaj kolikokrat jaz poreklinjam, ko ne dobim za Jako stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 11:45:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. ga drži v naročju in ga drži za eno roko,ali pa mu da igračko v to roko,jaz pa ta čas postrižem drugo Mali tako dela poleg, ko mu nohteke režem, kot da ga lupam, sem že vse načine sprobala. Enkrat mu je stric porezal, tam, pa je dal mir. Ga bom mogla zopet angažirat. Kaj pa ko spi?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?